Şimdi Ara

Turkcell kazığı mı yoksa ciddi mana da sorun bende mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell kontörlü hat kullanmaktayım her ay aldığım kontör karşılıgında ise gençnar paketi yaptırıyorum normal tarifimde fazla kontör olmadığı halde hattımdan kesintiler olduğunu farkettim sürekli bilmediğim numara ve şahıslar tarafından aranmaktayım en sonunda geçenlerde canıma tak etti artık bir arkadaşlık sitesinde numaramın dağıtıldığını duydum 3300 3604 gibi chatwalk chatmeydanı gibi yerler kesinti yapmaya çalışıyor zaten arkadaş ve ailemi aramak dışında fazla cep telefonu kullanan biri değilimm chatwalk chatmeydanı gibi yerler Turkcelle ait bir uygulamadır diyor web sitelerinde ama müşteri hizmetlerini aradığımda komik bir karşılık aldım herhangi bir yere üyeliğiniz bulunmamaktadır yapılabilecek herhangi bir işlem olmadığını böyle bir üyelik göremediklerini söylüyorlar chatmeydanı adlı servisi de aradık Turkcell Müşteri hizmetlerinden alıp orası da aynı cevabı verdi acaba Turkcell'in ciddiyetsizliği mi yoksa kullanıcılarını cahil sanıyorda bizi mi yolmaya çalışıyor çözemedim.Böyle büyük bir firma böyle saçma bir konuyu çözemezse kullanmanın ne gibi anlamı var ki bu konuda bilgili arkadaşlardan yada benzer durum başına gelmiş birinden destek bekliyorum

• öncelikle geçmiş olsun . bu tip sorunlar bazen oluşabiliyor. belkide telefonunuzda bulunan bir uygulama yüzünden kesinti yaşıyordunuz bunu bilemeyiz. ama eğer sistemde üyelik göremiyorlarsa üyelik yoktur zaten. he sohbet sitelerinde numaranız dağıtılmış olabilir , belki birisi size kötü bir oyunda oynamış olabilir , eğer içiniz rahat etmiyor ve kesintiler devam ediyor ise numarayı değişebilir yada numara taşıyabilirsiniz.

kesintiler nereden yaşanıyormuş peki müşteri temsilcisi ne söyledi ? nereye gidiyormuş tl ler ? gerçi internet kullanımı demiştir muhtemelen.
  • internet kullanımından olmaz olsa da zaten normal tarifeden 50 krş kesinti oldu 2 defa sohbet sitelerinde dağılmış olabilir fakat şöyle bir durum var chatmeydanı chatwalk gibi yerler kontör çekmeye çalışıyor üyeliğim yok neden benim kontörlerimi yemeye çalışıyor ?

Ayrıca bu giden kontörler normal tarifeden değil neden nar kampanya paketimden gitti Turkcell bunu görememesi normal birşey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli_1967

internet kullanımından olmaz olsa da zaten normal tarifeden 50 krş kesinti oldu 2 defa sohbet sitelerinde dağılmış olabilir fakat şöyle bir durum var chatmeydanı chatwalk gibi yerler kontör çekmeye çalışıyor üyeliğim yok neden benim kontörlerimi yemeye çalışıyor ?

Ayrıca bu giden kontörler normal tarifeden değil neden nar kampanya paketimden gitti Turkcell bunu görememesi normal birşey mi

o gibi yerler özel servislere girer . özel servisleriniz kapalı olsa bile üyeliğiniz varsa iptal olmaz turkcellde . yine mesajlar gelmeye devam edicektir.
    dediğim gibi eğer çok rahatsız olduysanız ve müşteri hizmetlerini arayıp o chat sitesi size ait silin oralardan numaralarımı diyebilirsiniz yada numara değişikliği yapabilirsiniz.
    numaranızıda tasıyabilirsiniz.

ana bakiyede tl yoksa nar paketindeki tl den yemiş olabilir. ama böyle bişey mantıksal olarak mümkün değil .ana bakiyeden yemesi gerekirdi.

• İşte sıkıntı ordaydı zaten ana paketten yemesi gerekeni kampanya paketinden yedi neyse ki yarına hattımı taşımaya karar verdim Turkcell müşterisine hiç yardımcı olmuyor işi hep yokuşa sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoli_1967

İşte sıkıntı ordaydı zaten ana paketten yemesi gerekeni kampanya paketinden yedi neyse ki yarına hattımı taşımaya karar verdim Turkcell müşterisine hiç yardımcı olmuyor işi hep yokuşa sürüyor

aslında bazı müşteri temsilcileri yardımcı oluyor ama bazısıda olmayabiliyor , turkcell'de bu duruma alışmanız gerek.

adam kayırma sistemini kullanıyor , ne kadar çok tl yükleyen varsa ona iyi davranıyor ama ayda 1 yükleme yapanlara veya sık telefon kullanmayanlara ilgi 0.

en iyisi hesaplı bir operatöre geçin memnun değilseniz
  • Her seferinde ne kadar düşüş oluyor peki?
    Bir de online işlemlerde düşüşlerin olduğu vakitlere bakarsanız orada neden dolayı ne kadar düşüş olduğu yazacaktır.
    Bir de bu chat sayfası olayından bahsetmeden müşteri hizmetlerine hattınızdan düşüş olduğunu söyleyip durumu inceletebilirsiniz. Düşüş olan tarihleri isteyecekler ve inceleyeceklerdir. Bu şekilde benden kaynaklı defalarca 50 kuruş internet düşüşlerini geri almıştığım var. Bazen 5 TL, bazen fazla kullanmadan istiyordum, 1 TL. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla hatrı sayılır miktarda düşüşler meydana geliyordu bir seferinde 7 tl kesildi konusma sonrası daha sonra 40 tl kontörden ertesi gün 10 tlye düştü yüklü miktarda düşüşler oluyordu biz gördük ama m.hizmetleri göremedi ne hikmetse çözemedik durumu
  • anlıyorum , iade de yapmadılar sanırım. geçmiş olsun.
  • yapmadılar haksızda olsalar haklı olmayı başaran bir firma ile başa çıkmak gerçekten zormuş zaten bugün itibari ile vodafone a geçiş için başvurdum 7 yıldır Turkcell abonesiyim müşterisine önem vermeyen ilgisiz duyarsız bir firma daha yoktur galiba yada bizim ülkemizde bu gibi firmaların işi böle dönüyor nasıl olsa bize muhtaçlar gibisinden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.