Şimdi Ara

TURKCELL Kamu İndirimli Kontrat Teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 Ağustos 2011 tarihine kadar geçerlidir.

Kamu İndirimli Kontrat Teklifi her ay 5 TL indirim kazanıyor.

​​​Kamu Plus, Kamu 1000 ve Kamu Standart Paket aboneleri 12 aylık sözleri karşılığında paket ücretinden her ay 5 TL indirim kazanıyor.​

Kontrat Süresi olan 12 Ay boyunca KDV ve ÖİV dahil 40 TL.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/kamuindirimlikontratteklifi.aspx

• ​​​Kamu 12 Ay indirimli kontrat kampanyası 12 aylık sözünüzle paketinizi her ay 5 TL indirimli kullanabileceğiniz bir kampanyadır.

Kampanyadan, tüm Bireysel Faturalı Kamu Paketlerindeki Turkcell’liler yararlanabilir. Hali hazırda Kamu Plus – Kamu 1000 ve Kamu standart paketlerinden birinde olan abonelerimiz KAMU INDIRIM yazıp 2222’ye göndermeleri halinde içinde bulundukları fatura döneminde indirimden faydalanmaya başlarlar. Diğer Kamu paketlerinde olan abonelerimizin KAMU INDIRIM yazıp 2222’ye göndermeleri halinde Kamu 1000 paketine geçiş talepleri alınır ve ilk fatura kesim tarihlerinde bu paketi indirimli olarak kullanmaya başlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 28 Temmuz 2011; 13:56:51 >
  • 10 tl zam yaptı.
    Ve üstüne 200 dk alıp 1000 sms verdi.
    Şimdi 5 tl indirim için 12 ay taahhüt istiyor.
    Eğer bilmeyen varsa için söyleyeyim,
    VODAFONE'DA 12 ay taahhütle HER YÖNE 1500 DK. 40 TL.
    Karar sizin , takdir sizin dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biconun önerisi mantıklı
    1500 dakika 40 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

biconun önerisi mantıklı
    1500 dakika 40 lira.

Ama bunda 1000 sms var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

biconun önerisi mantıklı
    1500 dakika 40 lira.

Ama bunda 1000 sms var..

tarifenin hedef kitlesini düşünürsek

sms kullanmayanlar çogunlukta..
  • quote:

quote:

biconun önerisi mantıklı
    1500 dakika 40 lira.

Ama bunda 1000 sms var..

vodafone da 1000dk 30tl.aradaki 10 tl farka cepnet veya mesaj paketi alınabilir rahatıkla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL TL TRANSFER
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

quote:

quote:

biconun önerisi mantıklı
    1500 dakika 40 lira.

Ama bunda 1000 sms var..

vodafone da 1000dk 30tl.aradaki 10 tl farka cepnet veya mesaj paketi alınabilir rahatıkla

Kac ay 30 TL?
  • http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/1-TL-dakika-kampanyasi.php?default_id=bireysel-kampanyalar-faturali-1TLy

12 ay tabiki.numara taşıma veya faturasızdan faturalıya gecme sartı var
  • bahar cihaz kampanyasıy la birlikde olmuyor .
  • son yaptıkları vurgunla millet başka aboneye kaçmasın diye böyle bir uygulama getirdiler ama nafile..
  • bu tip global firmalar insanları (müşterilerini)potansiyel birer keriz gibi gördükleri için, ayrıca ülkemiz türkiye gibi 3.sınıf bir hukuk sistemine sahip bireyi değil firmayı koruyan hukuk kurallarının geçerli olduğu sistemde bir turkcell kullanıcısı olarak kafamda soru işareti var.
    neden?
    niçin?
    çünkü biliyoruzki bizim ülkemizde tüketiciyi düşünerek bir uygulama yapılmaz. illa şirketin bir çıkarı vardır. ayrıca şu 1000 sms olayı her yönemi onuda bilmiyorum. kamu hattı kullanıcılarının mesajı kullandıklarını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

10 tl zam yaptı.
    ...

+13
    Daha önce de birkaç yerde yazdım 1200 dk/35 TL'yi 1000 dk/45 TL'ye çekerek %55 zam yaptı.
    Aboneler bu kez sessiz kalmayınca mecburen indirim yaptı fakat nafile.
    13 tane Turkcell hattı VF ve Avea'ya taşıdım/taşıttım. Yarısı kendi adıma, yarısı da referansımla alınmıştı.
    Hani ara sıra faturasını ödeyeceğim ya da kontör yükleyeceğim 1. dereceden bir yakınım bile kalmadı Turkcell'de. Oysa kimi 2,5 kimi 11 yıldır Tcell'deydi.
    Geçmiş olsun Turkcell. Geçti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagun18 -- 3 Ağustos 2011; 15:52:11 >

• Ben bu kampanyaya geçtim ama 1000 smsi kullanamıyorum daha doğrusu bir türlü sorgulayamadım turkcell online işlemlerden de sadece dakikalarım gözüküyor.Boşver diyip mesaj çeksem 3-5 tane kesin fatura yüksek gelir o yüzden emin olmak istiyorum sizce sms sorgulamak için ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker006

Ben bu kampanyaya geçtim ama 1000 smsi kullanamıyorum daha doğrusu bir türlü sorgulayamadım turkcell online işlemlerden de sadece dakikalarım gözüküyor.Boşver diyip mesaj çeksem 3-5 tane kesin fatura yüksek gelir o yüzden emin olmak istiyorum sizce sms sorgulamak için ne yapmam lazım ?

bunu bende merak ettım çagrı merkezine sordum.1000 adet mesajı kullanabilisınız dediler.ama online işlemlerde ben göremiyorum..dedim.sistem çalışmaları devam ediyor..dedi.bende sesinizi kaydediyorum size hiç guvenım yok...dedim.ve kapattım.bence 1000 mesaj hakkımız var.ama bana mesaj pek lazım olmuyor.zaten turkcell web de kamu 1000 de 1000 meaj oldugu yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Ben bu kampanyaya geçtim ama 1000 smsi kullanamıyorum daha doğrusu bir türlü sorgulayamadım turkcell online işlemlerden de sadece dakikalarım gözüküyor.Boşver diyip mesaj çeksem 3-5 tane kesin fatura yüksek gelir o yüzden emin olmak istiyorum sizce sms sorgulamak için ne yapmam lazım ?

bunu bende merak ettım çagrı merkezine sordum.1000 adet mesajı kullanabilisınız dediler.ama online işlemlerde ben göremiyorum..dedim.sistem çalışmaları devam ediyor..dedi.bende sesinizi kaydediyorum size hiç guvenım yok...dedim.ve kapattım.bence 1000 mesaj hakkımız var.ama bana mesaj pek lazım olmuyor.zaten turkcell web de kamu 1000 de 1000 meaj oldugu yazıyor.

Bence de mesaj hakkımız var ama işte bir sorgulayabilseydik yada online işlemlerden görseydik içim rahatlayacaktı..Ben bu turkcelden az çekmedim bir keresinde mesaj geldi Face yaz bilmem kaça gönder sınıırsız faceye gir 3 lira diye önce dikkate almadım ama neredeyse hergün mesaj gelip duruyordu birgün nedense üye oldum 3 liralık faceye.

Sadece faceye girdim o da ayda toplasan 6-7 gün girmişimdir , fatura 17 lira fazla geldi küplere bindim turkcele gittiğimde yanlış yerlere girmişsinizdir sadece facede değilsinizdir gibi garip garip cevaplar aldım

25 yaşına geldim ve hangi siteye girdiğimin farkına varamayacak yaştamıyım dedim çıktım gittim..

Bu yüzden çok ama çok temkinli yaklaşıyorum böyle şeylere

• quote:

10 tl zam yaptı.

quote:

10 tl zam yaptı.

hangi tarife bu, VODAFONE kamu tarifelerinde göremedim. kampanya varsa bilgi edinebilceğim bir link atarmısınız

• bana da geldi ama kabul etmedim, 12 ay neden bağlayım ki 5 tl için :)
  • quote:

KALAN YAZ 2222 yolla geliyor tüm paket dakika ve sms bilgileri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.