Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.449
Cevap
597
Favori
1.399.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var diye korkutuyorlar hocam ama yok forumda yaşanmış hikayeler var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell uygun teklif vermeyince an itibariyle bir hattımı Vodafone a taşıma işlemi başlattım. Sonrasında kampanya kapsamında
    e-devletten onay verdim ve 3 ay boyunca 25GB da hediye verdi. İlk kez vodafone kullanacağım. Bakalim ingilizler nasıl yapıyor bu işi

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

• BVBLİFE kullanıcısına yanıt

ya ben buna geçtim ama hala geçilmedi hat açılınca gel kayıt yapacağız dedi buna acaba bi sorun çıkarırlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crespo61 kullanıcısına yanıt

18GB + sınırsız sosyal medya facebook,instagram,youtube 320 TL hocam fiyat uygun değil Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Hangi operatör bu hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt

Turkcell'de 350tl idi kullanılan paket o yüzden rakam olarak en yakın olduğu için bunu seçtim mecburen hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 5 Nisan 2025; 22:26:47 >
  • Compengineer06 kullanıcısına yanıt

Vodafone

Hayırlısı olsun

merhaba, ben de turkcell den vodafone e geçmeyi düşünüyorum, 20 yıllık turkcell faturalı kullanıcısıyım ama tarifelerin yüksekliğinden ben de artık yorulmuş durumdayım. vodafone dan memnun musunuz, çekim nasıl, konuşurken özellikle ses kesiliyor mu, hangi ildesiniz :) Açıkçası vodafone'un 3 ay süresince, aylık 175 TL olan faturasız paketine geçmeyi düşünüyorum. Sözleşmem 9 Mayıs'da doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdem -- 16 Nisan 2025; 9:46:34 >
  • Kesinti hiç olmadı, çekim olarak da memnunum yani genel olarak hiçbir sorun yok hocam Karadeniz sahilinde hiçbir ilde sorun yaşamadım :)

Mayıs ayından farklı kampanyalar olabilir bilemiyorum

Yanıtınız için çok teşekkür ederim muhtemelen ben de 24 yılılk kullanıcısı olduğum Turkcell'e veda edeceğim. Geçiş yaparsam haberdar ederim sizİ de :)

İnşallah memnun kalırım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdem -- 16 Nisan 2025; 15:55:28 >
  • Arkadaşlar TÜRKCELL online GEÇİŞ SÜRESİ tam olarak ne kadar sürüyor teşekkürler

• Şsizler dünya para kazanıyor en pahalı interneti sunuyorlar ama en ufak bir sıkıntıda hepsi devre dışı kalıyor

• GNÇ tarifelerine çocuğumun TC nosunu kullanarak geçiş yapabilir miyiö? Hat taşıyacağım

• Command.com kullanıcısına yanıt
    Evet.(7-26 yaş)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yaş altını deneyen oldu mu hiç sorun çıkıyor mu? 2 hat taşıyacağım küçük çocuk 7'den küçük , var mıdır tecrübesi olanlar?

• losthell kullanıcısına yanıt
    Ben sordum 7 den gün alması lazm dedilerbüyük çocuğun tc ile yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 24 Nisan 2025; 13:9:23 >
  • CeLL-MaN kullanıcısına yanıt

Yeni aboneye 325TL'ye verdiği tarifeyi bana 660'a vermesin o zaman, bende geçip durmayayım, sanki çok işime geliyor bununla uğraşmak.

• [b]Faturasız hatta geçin. En küçük paketi alın. Internet için e-sim kullanın. Miiis! En temizi bu arkadaşlar… [/b]

• Command.com kullanıcısına yanıt

benim telefonum esim uyumlu değil malesef, eski bir model. vodafone'a geçmeye karar verdim gibi.

edit : merhaba, ben de dün itibariyle artık vodafone luyum. Maşallah diyeyim şimdilik sorunsuz gidiyor, 175 TL Hoşgeldin Paketi ile (25GB) 24 yıllık Turkcellle olan birikteliğimi tamamladım. 3 Mayıs Cumartesi günü bayiden başvurdum, 5 Mayıs günü, 7 Mayıs sabahı hattım açılacak diye mesaj gelmişti, 7 Mayıs da hattım açıldı.

Soru sormak isteyen varsa sorabilir. İstanbul'dayım, çekmemesi gibi bir durumla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdem -- 8 Mayıs 2025; 16:52:50 >
  • 
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.