< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (571. sayfa)

-
-
-
ya ben buna geçtim ama hala geçilmedi hat açılınca gel kayıt yapacağız dedi buna acaba bi sorun çıkarırlar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18GB + sınırsız sosyal medya facebook,instagram,youtube 320 TL hocam fiyat uygun değil
-
Hangi operatör bu hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell'de 350tl idi kullanılan paket o yüzden rakam olarak en yakın olduğu için bunu seçtim mecburen hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crespo61 -- 5 Nisan 2025; 22:26:47 > -
Vodafone
Hayırlısı olsun
merhaba, ben de turkcell den vodafone e geçmeyi düşünüyorum, 20 yıllık turkcell faturalı kullanıcısıyım ama tarifelerin yüksekliğinden ben de artık yorulmuş durumdayım. vodafone dan memnun musunuz, çekim nasıl, konuşurken özellikle ses kesiliyor mu, hangi ildesiniz :) Açıkçası vodafone'un 3 ay süresince, aylık 175 TL olan faturasız paketine geçmeyi düşünüyorum. Sözleşmem 9 Mayıs'da doluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdem -- 16 Nisan 2025; 9:46:34 > -
Kesinti hiç olmadı, çekim olarak da memnunum yani genel olarak hiçbir sorun yok hocam Karadeniz sahilinde hiçbir ilde sorun yaşamadım :)
Mayıs ayından farklı kampanyalar olabilir bilemiyorum
-
Yanıtınız için çok teşekkür ederim muhtemelen ben de 24 yılılk kullanıcısı olduğum Turkcell'e veda edeceğim. Geçiş yaparsam haberdar ederim sizİ de :)
İnşallah memnun kalırım ben de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdem -- 16 Nisan 2025; 15:55:28 > -
Arkadaşlar TÜRKCELL online GEÇİŞ SÜRESİ tam olarak ne kadar sürüyor teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şsizler dünya para kazanıyor en pahalı interneti sunuyorlar ama en ufak bir sıkıntıda hepsi devre dışı kalıyor
GNÇ tarifelerine çocuğumun TC nosunu kullanarak geçiş yapabilir miyiö? Hat taşıyacağım
-
Evet.(7-26 yaş)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7 yaş altını deneyen oldu mu hiç sorun çıkıyor mu? 2 hat taşıyacağım küçük çocuk 7'den küçük , var mıdır tecrübesi olanlar?
-
Ben sordum 7 den gün alması lazm dedilerbüyük çocuğun tc ile yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 24 Nisan 2025; 13:9:23 >
Yeni aboneye 325TL'ye verdiği tarifeyi bana 660'a vermesin o zaman, bende geçip durmayayım, sanki çok işime geliyor bununla uğraşmak.
-
[b]Faturasız hatta geçin. En küçük paketi alın. Internet için e-sim kullanın. Miiis! En temizi bu arkadaşlar… [/b]
benim telefonum esim uyumlu değil malesef, eski bir model. vodafone'a geçmeye karar verdim gibi.
edit : merhaba, ben de dün itibariyle artık vodafone luyum. Maşallah diyeyim şimdilik sorunsuz gidiyor, 175 TL Hoşgeldin Paketi ile (25GB) 24 yıllık Turkcellle olan birikteliğimi tamamladım. 3 Mayıs Cumartesi günü bayiden başvurdum, 5 Mayıs günü, 7 Mayıs sabahı hattım açılacak diye mesaj gelmişti, 7 Mayıs da hattım açıldı.
Soru sormak isteyen varsa sorabilir. İstanbul'dayım, çekmemesi gibi bir durumla karşılaşmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdem -- 8 Mayıs 2025; 16:52:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X