Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.435
Cevap
593
Favori
1.393.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Numara tasidim. Yarın akşam açılacak. Paket yeni gelenlere özel siz şuan zaten turkcelldesiniz galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sahbazpower- kullanıcısına yanıt

Ben şu anda TT'deyim. Taahhüt bitti. Bayiye gidip faturasıza geçmek istiyorum mu diyoruz, nasıl geçilecek acaba bu pakete?

• erha-n kullanıcısına yanıt
    Evet ya da benim yaptığım gibi buradan SEÇ diyip online başvuru yapın hattı ve kimlik doğrulamayı Turkcell magazina gidip online başvuru yaptım sim kartımı teslim almaya geldim diyip sim kartınızı teslim alin.
    www.turkcell.com.tr
    Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
    https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=prepaid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 27 Mart 2025; 14:22:43 >

online'da faturasız hat taşımada sim kart kurye ile eve teslim olarak da yapılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 27 Mart 2025; 14:44:42 >

Çok teşekkür ederim hocam. İnşallah 3 ay içinde faturalıya geçişte güzel kampanya yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny lenn

online'da faturasız hat taşımada sim kart kurye ile eve teslim olarak da yapılabiliyor mu?

Yapılıyor ama 1 haftayı bulabiliyor sim kart teslimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erha-n

Çok teşekkür ederim hocam. İnşallah 3 ay içinde faturalıya geçişte güzel kampanya yaparlar.

Rica ederim olmadı Türk Telekom’da yapıyor buna benzer kampanyalar geri Türk Telekom’a döneriz.

anladım, teşekkür ederim.

• Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Turkcelle yeni geçenlere mi bunlar?

• Merhabalar TT faturalı taahhüttüm bitti. Numara taşıma yoluyla 20 gb internetli en uygun tarife nedir bilgi verebilirmisiniz ?

Bankalarla uğraşmamak için hattımı taşımadan önce telekom operatörüne tekrar sordum: "Bana ne gibi bir teklif sunabilirsiniz?" diye. Ancak sundukları teklifleri mantıksız buldum ve "175 TL'ye 25 GB Turkcell'e geçeceğim, haberiniz olsun" dedim.

Bunun üzerine Erhan Bey, "Bir-iki gün beklerseniz sizi özel bir departmandan arayacaklar" dedi. Tamam dedim. Bugün aradılar, ancak yine saçma sapan bir teklif sundular: 3 GB için 190 TL. Durumu anlatıp Turkcell’de daha uygun bir paket olduğunu söyleyince, "O zaman bir yıl boyunca her ay 10 GB hediye tanımlayalım" dediler. Ayrıca, uygulama üzerinden taahhüt yenileme yaparsam 2 GB ekstra internet alacağımı söylediler.

Sonuç olarak:

• Ana paket: 3 GB
    • Hediye internet: 12 GB (10 GB kampanya + 2 GB uygulamadan yenileme)
    • Toplam: 15 GB
    • Fiyat: 189 TL
    • Taahhüt süresi: 1 yıl

Bu şekilde taahhüdümü uzattım. Artık 1 yıl kafam rahat olacak. Siz de pazarlık yapmayı ihmal etmeyin! Geçeceğinizi söylediğinizde ekstra internet veya başka avantajlar sunabiliyorlar.

• Hat taşıma vs. ile uğraşmak istemiyorum. Bugun her zamanki tekliflerden farklı mega 20 paketi çıktı, karşıma. 20gb/1000dk/250 sms 370₺.

Bunun dışında uğraşmaya değecek başka bir tarife var mı arkadaşlar? Yoksa kabul edip geçeceğim, uğraşmamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaşlı için sadece konuşma paketi var mı. İnternet ve sms ile işi yok. Tercihen faturasız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Türkcell de geçiş paketlerini kullanmak için başka operatöre gidip tekrar geldiğimizde 90 gün bekleme şartı var mı.

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, gayet detaylı anlatım olmuş. Güzel ve güvenli bir süreç olarak görünüyor.

• Turkcell faturalıdayım senelerdir. Bu sene uygun bi tarife sunmadı bende Telekoma git gel yapayım dedim. Avmlerdeki Turk telekom bayileri faturasıza geçiş yapabilmeleri için 330 Tl den başlayan paketlerden birini almamız gerektiğini söylüyor. Çok suistimal ediliyormuş. 10 kişiden 9 u git gel yapmak için faturasıza taşıyormuş bilmem ne. Onlarda haklılar ama bizde haklıyız. Operatörler mevcut müşteriye uygun tarifeler sunsalar bunlara gerek kalmayacak. Hele bir tanesi 90 gün boyunca geçiş yapamazsınız bilginiz olsun, cezası var 1800 tl dedi =) yaptığımız yasal değilmiş bide, o derece bıkmışlar taşıma işinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeLL-MaN kullanıcısına yanıt
    Ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesi bu hareketler 👏🏻

• turkcell 1 haftalik 20 gb civarı ek paket internet lazim.vodafone da türktelekomda olsam bulmuştum şimdiye kadar.

• turkcel in sinirsiz izle sosyal paketi yok mu (youtube gibi)

• crespo61 kullanıcısına yanıt

bu konuda konu açılmış tarafınızca

• 
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.