Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.948
Cevap
575
Favori
1.309.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aşağıdaki 2 tarifeden hangisini önerirsiniz.

    https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/gnc-firsat-midi?gnc&place=gnc_menu&gnc&nativeapp=true

    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-super-firsat

    İkisinin internet hızında bir fark varmıdır,önceliklendirme olayı var onun için sordum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • arkadaşlar yenı turkcellı bırı ıcın en uygun tarıfe /paket nedır

    sadece konuşma 500dk bile yeterli

    boll dk diye bişey var 25 tl ye ama ayrıntılarda doğu illerinde olacaksınız yazıyor...saçmalık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 26 Haziran 2020; 18:10:0 >
  • Arkadaslar yeni hat alma kampanyasi var mi? Faturali alirsak hat ucretsiz olabiliyor mu? (Ay ay yansitilandan haric, komple ucretsiz sadece net tarife)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 27 Haziran 2020; 19:7:50 >
  • bütcesi 70-80 tl arası olanlara, platinum hoşgeldin+ paketi tavsiye edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 28 Haziran 2020; 11:51:31 >
  • ben de turbo 6gb 1000dk 46₺(%25 indirimli fiyat) kullaniyordum taahhutu bitti ve su anda yine indirimli haliyle 15gb turbo 1500dk yi vergi dahil 54 e tanimladilar sanirim indirimsiz 69 a tekabul ediyor mh den bunu talep edebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün tarifelerde turkcell 10 haziran tarihini veriyor o tarihten sonra 15-20 tl arası fiyat artışı olacak deniyor. Bu nedir bilgisi olan var mı. Tarih geçtiğine göre Şu anki tarife fiyatlarını neden güncellemiyorlar o halde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nokmen

    Bütün tarifelerde turkcell 10 haziran tarihini veriyor o tarihten sonra 15-20 tl arası fiyat artışı olacak deniyor. Bu nedir bilgisi olan var mı. Tarih geçtiğine göre Şu anki tarife fiyatlarını neden güncellemiyorlar o halde?
    Ben de geçiş yapacağım bu olayı anlayamadığım için geçemedim hala. Bilgisi olan kimse yok mudur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vBuuren

    Ben de geçiş yapacağım bu olayı anlayamadığım için geçemedim hala. Bilgisi olan kimse yok mudur ?

    Alıntıları Göster
    Ben internetten geçiş yaptım 10 gb 49 tl pakete. Sim kartı almak için akşam bayiye gittiğimde paketi sisteminde bulamadı, merkezi arayıp iptal ettik, tekrar başka isimli ama aynı gb/TL paketini imzalayıp sim kartı aldım. Bu işler çok acayip, diğer gsm'lerde de var, internetteki paketlerle bayilerdekiler tutmuyor. Sanırım evrenin genişlemesi ile bu olay tam çözülemeyecek iki konu olarak insanlık var oldugu sürece gündemde kalacak.

    Diğer konu ise, 10 haziranda fiyatların artması meselesi, yetkili baya baya "bilmiyorum öyle birşey yok" dedi. 12 ay sabit değil mi dedim, evet sabit dedi.

    Bir diğer konu, bizi çok yoruyorsunuz ben 49 tl ye 8 gb kullanıyordum, aynısını verseniz devam ederdim. Oysa 3 ay bekledim şimdi 10 gb veriyorsunuz dediğimde 3 ay niye beklediniz başka gsm'e geçip ertesi gün gelseydiniz açardık ki "BEN DE ÖYLE YAPIYORUM" dedi.

    Perşembe günü hattım açılacak, fazla kafa yormak istemiyorum artık herşeye kafa yoracak olsak yaşanmaz bu hayat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 30 Haziran 2020; 19:38:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nokmen kullanıcısına yanıt
    doğru demiş 3 ay beklemene gerek yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Turkcell tarifelere zam yaptı. Takip ettiğim kadarıyla en az 10 en fazla 30 liraydı ama niyeyse geri çekti. Birileri birşeyler söyledi herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Dün bir bayiye gittim 10 gb 1000dk 100 sms 44 tl ye taşıma işlemini yaptı. 1 sene sonra da başka operatörün kontörlü hattına geçiş yapın ertesi dün gelin yine avantajlı fiyatlardan faydalanın dedi. Turkcell'in sitesinde fiyat artışı ibaresinden onun da haberi yok. Öyle birşey söz konusu değil dedi.
  • 10 gb 44 TL olan paketi internette görmüştüm ama belirli şehirler içindi. Bilmiyormuş gibi bayide de istedim o da aynı şeyi söyledi alamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,
    Turkcell faturalı hat kullanıyorum ve bu ikinci hattım, taahhütüm bitti en uygun paket 45 TL diyorlar. 500 dk ve 2 gb bile yetecek ama alternatif sunmuyorlar. Başka operatöre geçmek yerine hazır karta geçmek için başvuru yapsam caydırmak için daha uygun bir tarife teklifinde bulunurlar mı acaba deneyen var mı?
  • 15gb lik 59₺ sarı günleri kullanıyorum geçen gün aradılar 79₺ lik Turbo18 e geçirmeye çalıştılar daha hesaplı yok mu dediğimde faturasıza yönlendirdiler. TL yüklemeyle uğraşamam deyince diğer opetatörde 1 ay kalıp geri dönebileceğimi daha hesaplı tarifelerden faydalanabileceğimi söylediler. Tok satıcı gördüm bu kadarını görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarla bu kadar dalga geçilen başka bir ülke daha var mı bilmiyorum. Her konuda fırsatçılara savaş açıldı fakat telefon ve internet faturalarına bir çare bulunamadı. Artık operatörler bile sen bi git başka operatöre 1 ay sonra gel biz sana yeni evlat muamelesi yaparız diyebiliyorlar ve yetkililer bu konuya sessiz kalıyor. Eski müşteriye en yüksek tarifeden işlem yap yeni geleni kral koltuğuna oturt 1 sene, sonra ona da geçir ne güzel memleket. Yap kardeşim 10 tane paket standart, herkes bütçesine göre paketini seçsin kullansın. Nedir bu git gel saçmalığı?
  • Dün dolu dolu dolu yazmıştım ama göndermedim. İnsanlarla bu kadar oyuncak gibi oynayan sistem yoktur yeryüzünde. Git gel yaptırmaktan tut paketlerin isimlerine ve anlaşılamayan açıklamalara, içindeki tuzak özelliklere kadar.

    Reklamlarda
    "siz bizim değerli müşterimizsiniz, siz bizim canımız ciğerimizsiniz" mode on.

    Müşteri olup taahhüt bittikten sonra
    "Paket maket yok sana hadi lan yürü s.....g.....a.....k.....o....ç....." Mode on
    (Boşlukları hayal gücünüzle doldurunuz)

    Bu arada ve daimi olarak devletimiz,
    "Aman ben bunlara dokunmayım, ne güzel vergilerim akıyor zaten hergün deprem meprem oluyor insanları haberleştirmezler fatura bana kesilir" mode on.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 24 temmuzda sözleşmem bitiyor. digital operatörde geçen hafta baktığımda 69,90 a tarife vardı şimdi yok gitmiş. zatende o fiyatta çoktu. şimdi turkcell bi güzellik yapmazsa diğer operatörlerin faturasızına geçmek istiyorum. ne yapmak lazım.
  • bu diğer operatör de kalma olayı 3 gün değil miydi sürekli 1 ay dur geri gel diyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nokmen

    10 gb 44 TL olan paketi internette görmüştüm ama belirli şehirler içindi. Bilmiyormuş gibi bayide de istedim o da aynı şeyi söyledi alamadım.
    Ankara'lılara özel demişti sallıyor herhalde diye düşündüm doğruymuş demekki.
  • Yorumlara baktığımda Turkcell mevcut abonelerine uygun teklif sunmuyor.Ayın 16'sında taahhüt bitiyor varmı tavsiye edeceğiniz paket yada operatör.
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.