Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.449
Cevap
597
Favori
1.398.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan tarife kampanya kovalamak saçma Turkcell faturasız hatta geçeceksin tl tranfser satanlardan %35-50 arası indirimli alacaksın Turkcell kalitesini ucuza kullanmış olacaksın olay basit. indirimli aldıgın zaman 50 liralık tarife sana gelmiş olur 25-30a
  • Turkcell kullanıyorum yok dergilik indir yok bip indir yok gollercepte indir hediye gb kovala rezillik kardeşim. Turkcell adam gibi paket yapmak yerine insanları kendi saçma uygulamalarına yönlendirmeye çalışıyor. WhatsApp varken kim takar bipi. Maçkolik varken kim ne yapsın gollercepteyi. Netflix youtube varken tv plus çıkarmışlar. Google chrome yerine yaani diye saçma bir tarayıcı kullanmanı bekliyorlar. Eğer bölgenizde çekim problemi yoksa hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Turkcell milleti dilenci yerine koyuyor parasıyla rezil ediyor. Turk telekom 20 gb 45 tl paketine geçeceğim. Tüm bu saçmalıklardan hediye kovalamaktan kurtulacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum.uygulamaya hit alma amaçlı saçma sapan şeyler. Çok vakit almiyor ama takip etmek gerekiyor. Hiç takip etmek istemiyorsan ver 50 lira al 15 GB diyor bize😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zkssharky Z kullanıcısına yanıt
    49 TL

• pk317 kullanıcısına yanıt
    TL trasnfer satanlar mi ? Güvenilir var mı tanıdığın biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Muratotyakmaz3460

TL trasnfer satanlar mi ? Güvenilir var mı tanıdığın biri
    Tl transfer 27 Nisan’a kadar ücretsizmiş. Bana da lazım az miktarda kampanya katılımları için ama risk alamam. Hem risk almak ne kadar doğru cüzi bir miktar kar etmek için? Sonuçta tl aldığınız kişi hangi kredi kartıyla(çalıntı belki) yükleme yapıyor, onu bilmek lazım başınız ağrıyabilir ilerde.

TL Transfer etmek 27.04.2020 tarihine kadar ücretsiz. Turkcell’li olan tanıdıklarla ortak alınabilir şuanda bence gönderim de ücretsiz mantıklı.

Gönderim miktarı​
    Transfer Ücreti​
    1-9 TL​ Ücretsiz
    10-19 TL​ Ücretsiz
    ​​20-30 TL Ücretsiz​

www.turkcell.com.tr
    Turkcell TL Transfer
    https://www.turkcell.com.tr/servisler/turkcell-tl-transfer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 24 Nisan 2020; 13:3:33 >

• tanıdıklar elbette var ama bu işler genelde aybaslarında oluyor aybaslarında transfer limitleri doluyor. bi hat içinde max 100 transfer hakkı var calıntı kredi kartıyla falanda ugras olmaz yani sanmam yada risk alırsın almazsın o sizin bileceginiz iş
  • hazır kartta olan bir numarayı faturalıya taşıyacağız ama çok ta cazip gelmiyor Turkcell, en az 750 dk en az 2 gb internet lazım
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam , mevcut tarife üstüne bir ilave paket midir yoksa temel tarife midir? Yani ayda sadece 30 tl mi ödüyorsunuz?
  • EfeHoroz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam temel tarife olarak uyguladı müşteri hizmetleri. Sadece fiyat garantisiyle taahhüt olmadığını belirttiler.

• Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Bu paket hazır kartmı hocam mh den isterken bu paketi nasıl isteyelim

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam faturalı hat, turbo + mini 3gb tarifenin adı. Ben dijital operatörde görüp aramıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: multipowerr

Turkcell kullanıyorum yok dergilik indir yok bip indir yok gollercepte indir hediye gb kovala rezillik kardeşim. Turkcell adam gibi paket yapmak yerine insanları kendi saçma uygulamalarına yönlendirmeye çalışıyor. WhatsApp varken kim takar bipi. Maçkolik varken kim ne yapsın gollercepteyi. Netflix youtube varken tv plus çıkarmışlar. Google chrome yerine yaani diye saçma bir tarayıcı kullanmanı bekliyorlar. Eğer bölgenizde çekim problemi yoksa hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Turkcell milleti dilenci yerine koyuyor parasıyla rezil ediyor. Turk telekom 20 gb 45 tl paketine geçeceğim. Tüm bu saçmalıklardan hediye kovalamaktan kurtulacağım.
    www.turktelekomprime.com
    Prime Efsane 20 Tarifesi
    https://www.turktelekomprime.com/tarifeler/prime-efsane-20-tarifesi

şu tarife sanırım sizin dediğiniz tarife, ben izmirden köye dönüş yapmadan önce prime a hoş geldin 10 gb 1000 dk tarifesini yapıp köye yerleşmiştim(2 yıl oldu); çok pişman etmişti beni telekom eğer kırsal bir alanda bulunuyorsanız ben size açıkçası tavsiye etmem ama şehirde ikamet ediyorsanız kesinlikle almanızı öneririm... çünkü telekom şehire yaptığı mobil altyapı yatırımını köylere yapmıyor bu yüzden bu tarifeyi veren bir başka operatör yok babama devreden 11 tarifesini aldık vodafone dan şimdi öyle bir tarife de yok 11 gb internet ve 750 dk konuşma + 2 gb 12 taahüt yenilediğimiz için geldi + 2 gb vodafone tv için hediye + hediye çarkından ay içerisinde illaki 1-2 uzun süreli omasada internet geliyor yani totalde kullanılabilir internet 15 gb ı geçiyor ama 44.9 tl ödüyoruz(buna telsiz kullanım dahil değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: multipowerr

Turkcell kullanıyorum yok dergilik indir yok bip indir yok gollercepte indir hediye gb kovala rezillik kardeşim. Turkcell adam gibi paket yapmak yerine insanları kendi saçma uygulamalarına yönlendirmeye çalışıyor. WhatsApp varken kim takar bipi. Maçkolik varken kim ne yapsın gollercepteyi. Netflix youtube varken tv plus çıkarmışlar. Google chrome yerine yaani diye saçma bir tarayıcı kullanmanı bekliyorlar. Eğer bölgenizde çekim problemi yoksa hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Turkcell milleti dilenci yerine koyuyor parasıyla rezil ediyor. Turk telekom 20 gb 45 tl paketine geçeceğim. Tüm bu saçmalıklardan hediye kovalamaktan kurtulacağım.
    Yillardir turkcell kullaniyorum bende
    Mayis ayinda bitiyor taahhüt surem
    Bende telekomun prime paketine gecicem

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yillardir turkcell kullaniyorum bende
    Mayis ayinda bitiyor taahhüt surem
    Bende telekomun prime paketine gecicem

Alıntıları Göster
    İstanbul'da genelde iyi ama çok vakit geçirdiğin ev, iş gibi önce oralarda kullanan bir yakınına sor önce çekimi nasıl, Vodafone ve Türk Telekom salonda çekiyor mutfakta çekmiyor, Chrome birşey yazıyorsun açana kadar süre geçiyor, hele istanbul içinde çevreyolunda arabada sürüş yaparken telefon Bluetooth ile bağlı ses gidip geliyor Turkcell gibi kesintisiz konuşma olmuyor, İstanbul dışında gittiğin köyün varsa oradakilerede sor önce çekiyor mu, 20-30tl nin peşine düştük ben yaptım 2 ayda Turkcelle geri döndüm, Turkcell hep öptü senelerce halada opulmeye devam ediyorum

• Turbo konfor paketini kullanıyordum.Sözleşmem (40tl) 23.04.2020 de bitti ve fiyatı 54tl oldu 1.5gb internet yetmiyecek.

ben telefonla konuşan biri pek degilim. iş yerinde instagram, twitter kullanıyorum aylık 4.5gb internet yetiyordu. Durum böyle oluncada çok yüksek paralar vermekte istemiyorum.

Önereceğiniz mevcut faturalı hat için paket var mı acaba ? 50TL üzeri vermek kullanımım açısından saçma gelmekte. Tavsiyelerinize açığın. Diğer operatörler iş yerimin konumundan dolayı iyi çekmemektedir.
  • yarmagul54 kullanıcısına yanıt
    Mevcut aboneler için MH araciligiyla veya uygulama üzerinden verilen teklifleri takip edin. Daha uyguna kullanmak isterseniz hattınızı TT veya Vodafone faturasiza taşıyın ve hattınız açılır açılmaz tekrar Turkcell faturaliya taşımak için başvurabilirsiniz.
    Şu tarifeyi alabilirsiniz

4 GB 35 lira

Veya şartları taşıyorsanız şu tarifenin detaylarını okuyun

6gb 35 lira

• Benim de sözleşmem iki hafta sonra bitiyor, Lifecell Süper Avantaj’dayım ama mevcut sunulan paketler pek cazip gelmedi, operatörü değiştirmek de istemiyorum memnun olduğumdan bakalım ne olacak. En olmadı ön ödemeliye geçerim diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, hat benim üstüme ama kullanıcı 25 yaş altı yiğenim. Turkcell'de taahhütüm bittiği için numaramı vodafone'a taşıdım ve hemen ardından turkcell Web sitesi üzerinden Turkcell'e taşıma başvurusu yaptım ama yaş sebebiyle genç tarifeye geçmemi kabul etmedi, bende hat açılınca genç tarifeye geçmek için işlem yaparım diye en uygun farklı bir tarife seçtim ve başvuru yaptım. Doğru mu yapmışım? Konu hakkında mümkünse bilgilendirme rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 27 Nisan 2020; 14:9:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    İlk ay web başvurusunda seçtiğin tarifeyi kullanırsın, 2. ay TC tanımlayıp istediğin tarifeye geçebilirsin. Unutmayın, Turkcell'de 90 gün boyunca yeni müşteri statüsündesiniz ve bu süre içerisinde istediginiz tarifeye geçebilirsiniz.

Ayrıca ufak bir not, muhtemel ilk ay ekstra hediye olacak 20gb falan, 2. ay yeni tarifeye geçtikten sonra 3. ay tekrardan 12 ay yeni tarifende taahhüt verebilir ve yine bi 20gb civarı ekstra hediye alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.