Bugün Turkcell bayisine gittim, onlardan alacağım iPhone un sadece turkcell ve avea ile çalışacağını vodafone la çalışmayacağını söylediler. Ancak internet sitesinde açıkça "istediğiniz" sim kartla kullanabilirsiniz diyo. Sitedeki doğrudur diye düşünüyorum. Sonradan da aklıma acaba yurtdışında farklı kartla da olmaz mı diye bi soru takıldı. Deneyen bilen var mı acaba. Şimdiden teşekkürler.
Turkcell'den alınanlar sim kilitsiz vodafonedan alınanalar ise sim kilitli .
Ben de öyle biliorum, Turkcell deki adam kafamı karıştırdı. Teşekkürler.
yok be arkadaş ben bizzat gözlerimle gördüm ne vodofone nede turkcell dekiler sim kilitli.iki şirketten alınan cihazlarada istediğiniz sim kartı takabiliyorsunuz..aralarındaki tek fark turkcellden kontratsız alabiliyorsun yani fatualı hat almadan yani kampanyaya dahil olmadan fakat vodofone dan kontrat yapmadan alamıyorsun cihazı.ben kontrat yaparak vodofone dan alınmış cihaza vodofone bayisinde turkcell hat takarak bizzat denedim hiç bir problem çıkarmadan çalıştı.
Bugün vodafone bayinde banada aynı şeyi dediler. Kilitliymiş. Sim kilitli, program kilitli ama olmuyorki. Almayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar artık. Bu gidişle gene yurt dışı kaçak giren iphonelar uzunca süre prim yapacak.
Gördüğüm kadarı ile Türkiye için gönderilen iphone 3g lerin tümü sim kilitsiz ..
Sozle$mesiz satilanlarda sim kilit olsa, katliam cikar :D
Bugün Turkcell bayisine gittim, onlardan alacağım iPhone un sadece turkcell ve avea ile çalışacağını vodafone la çalışmayacağını söylediler. Ancak internet sitesinde açıkça "istediğiniz" sim kartla kullanabilirsiniz diyo. Sitedeki doğrudur diye düşünüyorum. Sonradan da aklıma acaba yurtdışında farklı kartla da olmaz mı diye bi soru takıldı. Deneyen bilen var mı acaba. Şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar Turkcell iPhone kilitsiz cihazdır.Dünyada sadece 3 ülkede sim kilitsiz satılıyor.Türkiye,İtalya ve Yunanistan.Vodafone da satılanlar kilitli.
gelen ilk partide sim kilit yok ama ikinci partide turkcell ve vodafone her ikisindede sim lock mevcuttur. bana bunu genpa yetkili servisi söyledi. türkiyeye gelen ilk parti iphoneların çoğuda sorunludur haberiniz olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: nitrousjunkie
gelen ilk partide sim kilit yok ama ikinci partide turkcell ve vodafone her ikisindede sim lock mevcuttur. bana bunu genpa yetkili servisi söyledi. türkiyeye gelen ilk parti iphoneların çoğuda sorunludur haberiniz olsun.
2. parti mi 1. partimi nası anlıcaz peki bunu ?
quote:
İlk parti hikayesini nereden çıkarttın , kaynak göster arkadaşım. İnsanların kafalarını niye karıştırıyorsun? Foruma bakarsan bir ton şüpheli ve kafası karışmış arkadaş var. Bunlara yenilerini ekleme :(
quote:
kardeş böyle bir şeyi ilk defa senden duyuyuyorum. sen nerden biliomusun? yoksa sen mi getiriosun? benimki trcell simkilitsiz. avea hattımla sorunsuz kullanıorum. üstelik cihazımdada çok şükür hiçbir sorun yok. böyle şeylerle milletin kafasını karıştırmayın. varsa böyle birşey kaynak göster
çok güzel atıyorsun dostum, ben ilk gelen turkcell extradan aldım ve hattım vadafone turkcel hattı takıp aktive ettikten sonra kendi vadafone hattımı taktım ve hiç bir problem yaşamadım hala kullanmaktayım, sorunlu derken neyi kastediyorsun elinde bir belge yada bir kanıt varmı, bunu neye dayanarak söylüyorsun anladım kadarıyla atıyorsun hemde saçma sapan yere,
quote:
yok hocam sorunlu derken bozuk manasında değil ama karışmış diye biliyorum genpa dedi bana normalde gelecekler simkilitliymiş ama gelenler simkilitsizdi dediler sonra simkilitli yollamışlar sorunlu derken hakkaten okudum yanlış anlaşılmış yani karışıklık mı desem öyle bişi pardon yoksa apple zaten bozuk telefon göndermez heralde kusura bakmayın yanlış anlaşılmadan dolayı
ayrıca bugun arkdaşlada sordum teknosaya turkcell simkilitli satılıyormuş yani orda olanlar simkilitli dedi adam. satılan iphoneların altında turkcell pakedi var ufak içinden garanti belgesi ve hediye internet çıkıyor.
quote:
ayrıca bugun arkdaşlada sordum teknosaya turkcell simkilitli satılıyormuş yani orda olanlar simkilitli dedi adam. satılan iphoneların altında turkcell pakedi var ufak içinden garanti belgesi ve hediye internet çıkıyor.
ben turkcell den aldım ve sorunsuz bir şekilde voda ve avea ile kullanabiliyorum? Simkilit yok turkcell in sattıklarında sadece voda nın verdiği sözleşmeliler simkilitli
quote:
iPhone 3G'yi Turkcell SIM kartı haricinde başka bir SIM kart ile kullanabilir miyim? iPhone 3G'nizi kutudan çıkarıp Turkcell SIM kartınızı takarak iTunes uygulamasıyla aktive ettikten sonra istediğiniz SIM kart ile kullanabilirsiniz.
Sitesinde yukarıdaki yazıyor. Heralde 3GS de sim kilitsiz satılır değil mi? Şu anda kontratlı ya da kontratsız satılanlarda sim kilit yönünden bir fark var mı?
turkcell'in iphone 3gs'leri de simkilitsiz satacağını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: pianokey
Sozle$mesiz satilanlarda sim kilit olsa, katliam cikar :D
Iphone'da değil de,Blackberry Torchta çıktı zaten.Electro World'den aldığımız cihaz Turkcell sim kilitli çıktı.Açtım,Ağzıma ne geldiyse söyledim Electro World'e , Arkasından da Turkcell'i aradım.Onlara da yukardan aşağıya saydırmışım o sinirle Ertesi gün mep kodunu telefonumu arayarak bildirdiler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme