selam ben 3 senedir turkcelldeyim telefonu pek kullanan biri değilim kontorlu hattım süper tarife ayda 100-200 dakika yetiyor paketsiz konuşursam çok pahalıya geliyor bana uygun bir tarife önerin gözünüzü seveyim türkcellin sitesine bakıyorum minik paket 500 dakka lan ben 500 dakikayı ne yapayım ? ben tapmıyorum ki telefona sadece birkaç görüşme yapıyorum günde bana uygun paket yok mu ya
quote:
Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-
selam ben 3 senedir turkcelldeyim telefonu pek kullanan biri değilim kontorlu hattım süper tarife ayda 100-200 dakika yetiyor paketsiz konuşursam çok pahalıya geliyor bana uygun bir tarife önerin gözünüzü seveyim türkcellin sitesine bakıyorum minik paket 500 dakka lan ben 500 dakikayı ne yapayım ? ben tapmıyorum ki telefona sadece birkaç görüşme yapıyorum günde bana uygun paket yok mu ya
hocam avea 15 lik tarife 15 tl ye 250 dak 1000 sms heryone. Faturalı sizin işinizi görür galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Nar yapacaksınız ya da dakikası 29 kuruş sonraki gün konuştuğun kadar bedava tarifesi
teşekkürler narı ben sadece 25 tl'ni 100 tl yap gibisinden biliyordum.
quote:
teşekkürler narı ben sadece 25 tl'ni 100 tl yap gibisinden biliyordum.