2 gündür arıyorlar bugün denk geldi açmak. Ben internet bankacılığını kullanıyorum bunun için aradılar sanırım. 128 bit güvenlik korumalı bir hat göndereceklerini ve artık tüm banka işlemlerimi bu kartla güvenli bir şekilde yapabileceğimi söylediler. Adresimi güncellediler ve göndermeden önce benden randevu alacaklarını söylediler (bunu pek anlamadım). Böyle işte numarayı isteyen varsa pm atayım veya 4440532 yi arayın bilgi edinin.
yeni hizmet mi? o hizmet 4 yıldır var biz ona mobil imza diyoruz
benim merak ettiğim birşey var bu fenercell olayı falan nasıl oulyor ? nasıl alıyorsun o hatları ve 1907 ilemi başlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: propescia
evet mobil imza demişti. olsun bana yeni söylediler Bu arada o hatla normal görüşme yapabiliyormuyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
quote:
evet mobil imza demişti. olsun bana yeni söylediler Bu arada o hatla normal görüşme yapabiliyormuyuz?
arkadaşım o hattın bir farkı yok sadece işlemci kapasitesi yüksek sana bir faydası yok yani. uzaya falan göndermiyor sadece her ay faturana 5 lira yazıyor başkada bir amacı yok
ben iptal ettirmeyi düşünüyorum sende almadan önce bir daha düşün derim. ayda 5 lira yılda 60 lira yapar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
quote:
arkadaşım o hattın bir farkı yok sadece işlemci kapasitesi yüksek sana bir faydası yok yani. uzaya falan göndermiyor sadece her ay faturana 5 lira yazıyor başkada bir amacı yok
ben iptal ettirmeyi düşünüyorum sende almadan önce bir daha düşün derim. ayda 5 lira yılda 60 lira yapar
hattım faturalı değil kontörlü onun için sorun olmaz herhalde