Şimdi Ara

Turkcell`in yeni hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür arıyorlar bugün denk geldi açmak. Ben internet bankacılığını kullanıyorum bunun için aradılar sanırım. 128 bit güvenlik korumalı bir hat göndereceklerini ve artık tüm banka işlemlerimi bu kartla güvenli bir şekilde yapabileceğimi söylediler. Adresimi güncellediler ve göndermeden önce benden randevu alacaklarını söylediler (bunu pek anlamadım). Böyle işte numarayı isteyen varsa pm atayım veya 4440532 yi arayın bilgi edinin.

• yeni hizmet mi? o hizmet 4 yıldır var biz ona mobil imza diyoruz
  • benim merak ettiğim birşey var bu fenercell olayı falan nasıl oulyor ? nasıl alıyorsun o hatları ve 1907 ilemi başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: propescia

yeni hizmet mi? o hizmet 4 yıldır var biz ona mobil imza diyoruz

evet mobil imza demişti. olsun bana yeni söylediler Bu arada o hatla normal görüşme yapabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

evet mobil imza demişti. olsun bana yeni söylediler Bu arada o hatla normal görüşme yapabiliyormuyuz?

arkadaşım o hattın bir farkı yok sadece işlemci kapasitesi yüksek sana bir faydası yok yani. uzaya falan göndermiyor sadece her ay faturana 5 lira yazıyor başkada bir amacı yok

ben iptal ettirmeyi düşünüyorum sende almadan önce bir daha düşün derim. ayda 5 lira yılda 60 lira yapar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

arkadaşım o hattın bir farkı yok sadece işlemci kapasitesi yüksek sana bir faydası yok yani. uzaya falan göndermiyor sadece her ay faturana 5 lira yazıyor başkada bir amacı yok

ben iptal ettirmeyi düşünüyorum sende almadan önce bir daha düşün derim. ayda 5 lira yılda 60 lira yapar

hattım faturalı değil kontörlü onun için sorun olmaz herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.