Şimdi Ara

Turkcell 'in rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 Eylül 2014 günü Turkcell hattımla taahhütlü iphone 6 almak için Ankara Kızılay, Kolej ve Sıhhiye civarındaki Turkcell bayilerini dolaştım. Bayilerin çoğunda iphone 6 yoktu. Olanlarda da aradığım renk yoktu. Bende aynı gün turkcell.com.tr den sipariş verdim. Siparişi vermeden önce de ne zaman elime geçeceğini online destekten sordum. 600 km ye kadar olan yerler için 1 günde teslim edildiği bilgisini aldım. Bir sonraki gün baktığımda halen kargoya verilmediğini görünce müşteri hizmetlerini aradım. kargoya 2 Eylül'de vereceklerini söylediler. 600km olayını söyleyince de size yanlış bilgi verilmiş dediler. Neyse araya bayram tatili girince bu hafta elime geçer diye düşündüm ama iyi de sinirlendim. Bayram tatilinden sonra 3. gündeyiz, bu sabah kurye arayıp telefonun kendisinde olduğunu söyledi. Ancak Ankara-Kızılay 'a sadece salı günleri teslimat yaptığını söyledi. Kendisinin nerede olduğunu sorduğumda da Maltepe 'de olduğunu söyledi. Ankara 'yı bilenler bilir. Maltepe-Kızılay arasında sadece 1 km lik bir mesafe mevcut. Bende kendisine baya bir söylendim ancak salı günü teslim edebileceğini söyledi. Bende Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp siparişimi iptal ettirdim.

Yani turkcellden sipariş verdiğim ürünü ancak 15 gün sonra bana ulaştırabiliyorlar. Ben bu kadar vurdumduymazlık görmedim.

• maalesef Turkcell düzgün bir kargo şirketiyle çalışmamakta diretiyor.

Siz sanırım yine de siparişi yollanan şanslı kesimdensiniz, ben daha o aşamaya gelemedim :)
  • yurtiçi kargoysa normaldir. Adamlar telefonlara bile bakmıyor
  • Gerçekten yapılan büyük bir ayıp. Ama o 1 km'lik mesafeyi gidip siz alsaydınız keşke.
    Onların yapması gerekiyor ben neden alayım diyebilirsiniz ama bana olsaydı ben gidip alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Gerçekten yapılan büyük bir ayıp. Ama o 1 km'lik mesafeyi gidip siz alsaydınız keşke.
    Onların yapması gerekiyor ben neden alayım diyebilirsiniz ama bana olsaydı ben gidip alırdım

zaten kargoyu dağıtan kişinin de amacı o. benim gelip almamı istiyor. ne diye paramla rezil olayım ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Gerçekten yapılan büyük bir ayıp. Ama o 1 km'lik mesafeyi gidip siz alsaydınız keşke.

zaten kargoyu dağıtan kişinin de amacı o. benim gelip almamı istiyor. ne diye paramla rezil olayım ki.

Haklısınız onların yapması gerekiyor işini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda turkcell kullanıp çekme konusu hariç memnun olan varmı?
    1 - Mutlaka paketimizi aşmışızdır (aşmasak bile)
    2 - Olmadığımız halde abone olmuşuzdur (çalarken dinlet gibi)
    3 - Fazla gelen faturalara itiraz etsen ve haklı olsan parayı iade etmezler sonraki faturalarda düşeriz gibi. vs. vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell'in anlaşılmazlığı.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.