Şimdi Ara

Turkcell in gonderdigi pop-up mesaj/abonelik tuzagi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell epeydir telefonuma pop up gibi artik ismi her ne ise, mesaj gonderiyor, goller cepte vb ivir zivir aboneliklerlerle ilgili mesajlar. Coguda ucretli. Cakallar iptal ile tamam tusunun yerinide ters koymuslar. baya bu tuzaga dusmedim ta ki bugune kadar. Yanlislikla tamama tikladim, hemen aradim must hizmetlerini iptal ettiler ama muhtemelen ucret yansiyacak. Bu mesaj geldiginde ilginctir telefonun isigida acik kaliyor, sonmuyorda. Bunu engellemenin bir yolu yok mu. Sirf bu cakalliktan dolayi 20 yillik operatorumu degistirecem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sim menüden mi geldi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam bi rezillik turkcelin bu yaptigi insanlari kandiriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynısı bana cevap vermediğim daha doğrusu yetişemediğim bir aramada oldu. Siyah bir fon üzerinde mavi yazılar ile ''Arayanı bil'' gibi bir servisin içeriği yazıyor. Alt tarafta kabul et ya da vazgeç diye seçenek var. Bir keresinde yanlışlıkla Vazgeç yerine Kabul Et e tıklamıştım. MHZ aradığımda iptal ettiler ama yine haftalık mı aylık mı ne ücreti olan 3-5 lirayı kestiler. Bence de tamamen tuzak bu olay.
  • Engellenebiliyor galiba bilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl kuzenimin basına gelmişti

    Havadurumu gibi bir abonelik kitlemişler

    Neyse 30 tl fazla fatura geldi kuzenim mh aradı onlar özel servise abone olmuşsunuz demişler oranın mh numarasını vermişler orayı arayın denmiş kuzen orayı aramış onlar bizlik durum yok turkcell bayisine gidin demiş kuzen Turkcell bayisine gitmiş bayii biz burdan müdahele edemiyoruz müşteri hizmetlerini arayın demiş kuzen bayide bulunan ankasörden müşteri hizmetleri arıyor müşteri hizmetleri bizimle alakasi yok diyor kuzen kafayı yemek üzere telefonu kapatırken sinirlerine hakim olamıyor ankesörlü telefonu kiriyor orda calisanlarlada kavga ediyor mağaza polis çağırıyor mahkemelik oluyor mala zarar verme vs den ceza yiyor vs vs

    Diyor cinnet geçirip hepsini öldürmeyi bile düşündüm

    Ufacik siktiriboktan bir popap msj yüzünden insan katil bile olacak bu ülkede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.