İkide bir 300 sms 11 lira diye mesaj atmıyorlar mı, çınlattığım kulağın haddi hesabı yok
müşterilerinden nasıl olurda daha fazla para tırklarım zihniyeti var adamlarda. işleri güçleri müşterinin cebindeki üç beş kuruşu hanelerine yazdırmak. bari hizmeti güzel yapda aldığınız paralardanda hayır görün, siz kendi milletinize soygunculuk yaparsanız isveçli ve ruslarda sizden yönetimi böyle geri alırlar.
paradox1026 ; Metni hazırlayıp burada yayınlacağım bir kaç saate hazır olur, anlaşılan erken su koyverdiniz :)
ama turkcell'in kalitesi ve çekim gücü var. değmez mi 23 tl vermeye ya? hem turkcell'den attığım mesaj avea ve vodafone'dan daha hızlı iletiliyo. ayrıca vodafone ve avea sadece taksim'de çekiyo ve HİÇBİR YERDE çekmiyo. onların sadece taksim meydanında birer tane olmak üzere ülke genelinde 2 tane baz istasyonu var. ankara'da izmir'de hatay'da çekiyolar. turkcellin 155 milyon istasyonu var. ayrıca dünyanın her yerinde çekiyo. bence turkcell 500 lira yapmalı sms paketi fiyatını. ben her ay 200 tl ödüyorum turkcell'e bence daha fazla ödemem lazım. istanbul'da ankara'da izmir'de ilçelerde çeken tek hat ya o yüzden. turkcell olmasa nasıl haberleşiriz ya. turkcell'e canımız ve cüzdanımız feda.
quote:
Orijinalden alıntı: xug
paradox1026 ; Metni hazırlayıp burada yayınlacağım bir kaç saate hazır olur, anlaşılan erken su koyverdiniz :)
erken su koymak değil ama elle tutulur bişiler yaratılması gerek
Vodafone ve faturalıda sms internet ve konuşma avantajları ile 1 numara. ben 10 senelik ön ödemeliyim ben bile faturalıyı vodafone sayesinde sevdim:) İnsanlar Turkcell sevdasından vazgeçmedikçe elindeki bu tekelle turkcellin size birşey yapacağına inanmıyorum. Avea dahi yaşam alanı baz alırsak kral bir operatör.
Arkadaşlar, hazırladığım metni konunun 1. mesajına ekledim, yazı hakkında görüşlerinizi ve fikirlerinizi paylaşabilirseniz kısa sürede ortak bir kanaate varıp ilerleyen aşamalarıda şekillendirebiliiriz .
"neden hala bu rezilliği düzeltmiyorsunuz" kısmı biraz sert kaçmış "neden diğer operatörler gibi uygun ücretli bir SMS paketi sunmuyorsunuz" şeklinde biraz daha hafif şekliyle değiştirmek uygun olabilir. Sonuçta mesajlarımızı bu SMS paketinin pahalılığının farkında olan bir müşteri hizmetlisi okuyacak, adamın çok da kulaklarını çınlatmaya gerek yok bence. :) Gerçi çok da önemli değil de, neyse. Hiç değilse paketi diğer operatörlerle aynı fiyata sunun, zaten daha az SMS hakkı veriyorsunuz şeklinde bir cümle de eklenebilir. Birden diğerlerine rakip tarife çıkarmaları zor. Bu paketi kullananların da fatura derdi olan kişiler olduğunu sanmıyorum, Turkcell bunun hesabını yapmıştır; resmen gidin diğer operatörleri kullanın der gibi bir paketi bilerek yaptıklarını düşünmek zor geliyor. :)
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
"neden hala bu rezilliği düzeltmiyorsunuz" kısmı biraz sert kaçmış "neden diğer operatörler gibi uygun ücretli bir SMS paketi sunmuyorsunuz" şeklinde biraz daha hafif şekliyle değiştirmek uygun olabilir. Sonuçta mesajlarımızı bu SMS paketinin pahalılığının farkında olan bir müşteri hizmetlisi okuyacak, adamın çok da kulaklarını çınlatmaya gerek yok bence. :) Gerçi çok da önemli değil de, neyse. Hiç değilse paketi diğer operatörlerle aynı fiyata sunun, zaten daha az SMS hakkı veriyorsunuz şeklinde bir cümle de eklenebilir. Birden diğerlerine rakip tarife çıkarmaları zor. Bu paketi kullananların da fatura derdi olan kişiler olduğunu sanmıyorum, Turkcell bunun hesabını yapmıştır; resmen gidin diğer operatörleri kullanın der gibi bir paketi bilerek yaptıklarını düşünmek zor geliyor. :)
sis isimli arkadaşa katılıyorum öyle bir düzenleme yapılabilir. Birde şikayetvar.com facebook sayfasında şikayetlere yer veriliyor site ile irtibata geçilip haber yapılması sağlanabilir. Haydi DH çalıştır aklını
Metinde, talep doğrultusundaki cümleyi yeşil renkte düzelttim, " Hiç değilse paketi diğer operatörlerle aynı fiyata sunun, zaten daha az SMS hakkı veriyorsunuz " cümlesini ise ekleme kanaatinde değilim, zaten son paragrafta fiyatların ön ödemeli hatlarla eşitlenmesi yönünde istemimiz kararlı bir biçimde mevcut, tabi isterseniz yinede ekleyebiliriz .
sis651 ; zaten 23 TL ye bu opsiyonu kim alır ki :) alt ve orta kesimden zaten alan pek olmaz, genel olarak tuzu kurulara yönelik bir hizmet .
paradox1026 ; şikayetvar.com iyi bir fikir, orada bu konu hakkında ki şikayet formlarını çoğaltarak tepkimizi farklı kollardan yayarız, sonuçta Turkcell marka ve kalitesine ayrıca müşteri memluniyetine de önem veriyorlarsa bu sesimize kulak vermeleri lazım diye düşünüyorum, evvela bu konu için faturalı / ön ödemeli ayrımı yapmaksızın iyi bir şekilde örgütlenmemiz lazım diye düşünüyorum .
destek çok az:(
Destek az yada çok 10 kişi bile olsak en azından biz elimizden geleni yapalım, gerekirse hergün mail çekelim, btk ya şikayet edelim . Gerisinide zamana bırakalım . Facebook ta bir kaç güne grup oluşturduk mu biraz daha fazla kişiye ulaşırız .
quote:
Orijinalden alıntı: s0ft
İkide bir 300 sms 11 lira diye mesaj atmıyorlar mı, çınlattığım kulağın haddi hesabı yok
he he aynen öyle, bu mesajı utanmadan nasıl ne yüzle gönderiyorlar bilemiyorum. faturalı hat sahibi olarak mesaj atmaktan çekiniyorum. sırf bunun yüzünden 2 telefon avea hattmda meaj gönderiyorum
quote:
Arkadaşlar, daha önce bu konuyla ilgili bir konu açılmıştı fakat herhangi bir icraat göremedim . Bildiğiniz üzere Turkcell, faturalı abonelerine 23 TL ye her yöne 3.000 sms sunuyor ve bu opsiyon diğer operatörlerin çok çok çok gerisinde sanki Turkcell, faturalı aboneleriyle sms paketi konusunda dalga geçiyor bir başka deyişle sömürüyor .
Hiç bir operatörün bu kadar kazık (!) fiyata sms paketi yok, bundan dolayı bende dahil çoğu kişi başka operatör numarasıda taşımaktadır . Öncelikle bu konuyla ilgili birlik olduktan sonra, ortak bir metin hazırlayıp hem BTK hemde Turkcell e gönderelim, konuya ilişkin tepkimizi gösterelim derim, bilmem sizin görüşünüz nedir . . .
Göndermeyi Düşündüğüm Taslak Metin
konuyla ilgili benzer bir şikayet yazmıştım. hazırkartta 5.000 sms 10 lirayken, faturalıda 300 sms 11 lira diye..
saçma bir mesajla geçiştirdiler.
bence hiç uğraşmayın, numaranızı taşıyın kurtulun.
quote:
Subat arkadaşım dediğin gibi faturalılara Turkcell " sms bi zahmet kullanmayın aksi takdirde fahiş fiyat ödeyin yoksa sms paketi size yok " diyor, bu faturalı müşterilerini enayi yerine koymaktır, hiç bir operatörde bu kadar pahalıya bir sms paketi yok hepsi Turkcell ' in bu konuda önündeler . Bu konu hakkındada, konudan muzdarip olan / olmayan arkadaşlarımızla ortak bir kanaate varıp Turkcelle bu şikayetlerimizi bildirmemiz gerektiğinin kanaatindeyim .
İğrenç Espiri Uzmanı, malum Turkcell ' in bu faturalı hatlarına uyguladığı çirkin politikadan dolayı bende ayrıca Vodafone hat aldım ve dediğin opsiyonu kullanıyorum, bu konuda Vodafone gayet iddalı gözüküyor . . .
ben de vodafone, turkcell ikisi de var.. ama vodafone dan şaşmam.. göz göre göre kazıklanmak istemiyorum :))
Bu konudan dolayi malum ben de dahil olmak uzere Turkcell in yaninda Vodafone da tasiyorum, artik Turkcell buna son vermeli . Yakinda facebook gurubumuzuda acip ne kadar kisiye ulasirsak bu konuyu hem Turkcelle sonra sikayetvar.com a cozum bulamassakta BTK ya sikayet etmemiz gerektiginin kanaatindeyim .
zamanında turkcell genel müdürlükte de işe başlayacaktım,tabi 2 haftalık eğitimi tamamlamız lazım..eğitim esnasınsa smslere gelindi ve eğitmen başladı çok ekonomik yok efendim 1 sms 40 kr işte 50 sms parasına 3000 sms çok ekonomikmiş..bende vodafone daha hesaplı dediğimde kıyamet koptu,başladı şöyle ekonomik böyle ekonomik ama ısrarla savunuyor..ve bende eğitimi terk ettim..
@İğrenç Espri Uzmanı Espri mi bu gerçek mi? Gerçek ise hiç gerek yoktu, nasılsa hepsinin amacı bir şekilde müşteriden para kazanmak. Eğitmen onu yapmak zorunda, sonuçta o da belirlemiyor fiyatları. :)