Şimdi Ara

Turkcell-im (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi arkadaşa bakıp çıkıcam dersen ücretsiz.

Bişeyler içerim dersen ücretli
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

Bi arkadaşa bakıp çıkıcam dersen ücretsiz.

Bişeyler içerim dersen ücretli

• quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

ücretsizdi dimi bu

Ekim sonuna kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

ücretsizdi dimi bu

Ekim sonuna kadar

İyimiş Ya
  • Turkcell bu maksatla gösteriyor ama elletmıyor ekımden sonra ise görmek bile paralı olucak
  • Bence güzel hem ücretsiz gezebiliyorsun hemde kampanya dahilindeki duvar kağıtları ve melodileri
    bedava indirebiliyorsun.
  • ücretsiz olması gerçekten güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 13 Eylül 2006; 19:34:11 >
  • cepten wapa girmek paralı olacaktır tabiki. turkcell geçici olarak bedava yaptı. aveada bile wapa girmek paralı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Blazer and Matrax

Turkcell bu maksatla gösteriyor ama elletmıyor ekımden sonra ise görmek bile paralı olucak
  • benimde kontouümü yedi serefsizler 42 vardı 33 oldu bi daha gerirsem mail atıcam şimdi isterim kontorumu
  • eğer içerik alırsan ücretlendirme olur tabiki. turkcell sadece girmesi gezmesi bedava içerik alımları ücretli diye belirtiyor zaten.
    quote:

Orjinalden alıntı: funy251

benimde kontouümü yedi serefsizler 42 vardı 33 oldu bi daha gerirsem mail atıcam şimdi isterim kontorumu
  • içerik almadım haberlere baktım o kadar
  • haberler konusunda kesin bişey söyleyemem. dediğin gibi müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanda yarar var.
    quote:

Orjinalden alıntı: funy251

içerik almadım haberlere baktım o kadar
  • ne indirim turkcell-im mi neidr ordan pc den beles indiriyoz zatensonrada bluetoot la at tele
  • quote:

Orjinalden alıntı: denaro

Abicim ben Vodafon kullaniyorum yurtdisinda adamlar turkiyede de aynisini kurarlarsa eger varya turkcelle kepenk kapattirirlar size soylim
    saygilar

kimse bu ülkede turkcell e kepenk kapattıramaz. 25 milyon abonesi var. en kötü biraz indirim yapar gene yedirmez kimseye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sueldem

Bence güzel hem ücretsiz gezebiliyorsun hemde kampanya dahilindeki duvar kağıtları ve melodileri
    bedava indirebiliyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

quote:

Abicim ben Vodafon kullaniyorum yurtdisinda adamlar turkiyede de aynisini kurarlarsa eger varya turkcelle kepenk kapattirirlar size soylim
    saygilar

kimse bu ülkede turkcell e kepenk kapattıramaz. 25 milyon abonesi var. en kötü biraz indirim yapar gene yedirmez kimseye...

25 değil 30 milyon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

quote:

saygilar

25 değil 30 milyon.

geçen hafta saydım 25 milyondu demek 30 olmuş.

• hikayeden bi servis işte.
  • vodafone oyle bi kapattirirki

ayrica bu servisler cok sacma turkcelim shubuo..vs milletin cebindeki parayi nekadardaha yiyebiliriz diye cikarilmis sacma servislerden biri daha bikac ay sonra bu kapanir yerine baska bi servis gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 27 Eylül 2006; 15:23:29 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.