Şimdi Ara

Turkcell-im (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücretsiz olarak yem atılıyor bakalım oltaya kaç tane sazan takılacak...
  • Bu turkcell-im konseptinin Vodafone-live konseptiyle ne kadar benzerlikler taşıdığını söylememe gerek yok sanıyorum...

Rekabet güzel şey

İngilizce bilen arkadaşlar için: Vodafone Live
  • sadece wapta gezinmek ücretsiz. servis kullanımları ücretli.
    quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

Ücretsiz olarak yem atılıyor bakalım oltaya kaç tane sazan takılacak...
  • Abicim ben Vodafon kullaniyorum yurtdisinda adamlar turkiyede de aynisini kurarlarsa eger varya turkcelle kepenk kapattirirlar size soylim
    saygilar
  • yurt dışında sadece vodafone mu var. o ülkelerde başka operatör yokmu sanki. vodafone hizmet verdiği ülkelerde başka operatörler iş yapamıyormu. eğer turkcell kepenk kapatıp ortalık vodafone şirketine kalırsa o zaman vodafone bize indirimli hizmet mi verecek?
    quote:

Orjinalden alıntı: denaro

Abicim ben Vodafon kullaniyorum yurtdisinda adamlar turkiyede de aynisini kurarlarsa eger varya turkcelle kepenk kapattirirlar size soylim
    saygilar
  • hayırlı olsun vatana millete
  • yavaşş.
    quote:

Orjinalden alıntı: denaro

Abicim ben Vodafon kullaniyorum yurtdisinda adamlar turkiyede de aynisini kurarlarsa eger varya turkcelle kepenk kapattirirlar size soylim
    saygilar
  • turkcell'İn tek kalmaması için telsim'İn de birşeyler yapması gerekiyor zaten artık.hoş biz turkcell'e geçiyoruz pek umrumda değil ya
  • turkcell-im gelseeeeeeeeee sıkntıı gitseeeeeeeeee............
  • kas kas
    quote:

Orjinalden alıntı: KARAKAY

turkcell'İn tek kalmaması için telsim'İn de birşeyler yapması gerekiyor zaten artık.hoş biz turkcell'e geçiyoruz pek umrumda değil ya
  • Turkcell-im reklamına bayılıyorum.
  • müziği cok guzel
    quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

Turkcell-im reklamına bayılıyorum.
  • arkadaşlar düzmece bu turkcell-im olayı. girmesi gezmesi bedava diyor. tam 20 kontürümü yedi şarapsızlar. bi dahada girersem iki olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

arkadaşlar düzmece bu turkcell-im olayı. girmesi gezmesi bedava diyor. tam 20 kontürümü yedi şarapsızlar. bi dahada girersem iki olsun

katılıyorum benimde 1 kontörüm gitti.

• Kontör gidecekse uyarıyor. Sen onaylamışsın. Bende hiç gitmedi heralde heryerini gezmişimdir
  • indirdigim 2 sarkı calınamıyor
    üstünde kilit-anahtar sembolu var
    neden acaba?
  • adı üzerinde girmesi gezmesi bedava. eğer içerik alımı yapmaya çalıştıysan o zaman kontör gitmiştir. ayrıca turkcell reklamlarında içerik alımlarının ücretli olduğunu sadece girip gezmenin bedava olduğunu belirtiyor.

quote:

arkadaşlar düzmece bu turkcell-im olayı. girmesi gezmesi bedava diyor. tam 20 kontürümü yedi şarapsızlar. bi dahada girersem iki olsun

• Reklam müziği olan varsa elinde lütfen pm'den ulaşsın... Birde ben normal waptan bi farkını göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

adı üzerinde girmesi gezmesi bedava. eğer içerik alımı yapmaya çalıştıysan o zaman kontör gitmiştir. ayrıca turkcell reklamlarında içerik alımlarının ücretli olduğunu sadece girip gezmenin bedava olduğunu belirtiyor.

quote:

girdim gezdim baktım. eğlenmedikten sonra bi anlamı yok. sizce turkcell bunu niye yapıyor. girmişken bi kaç şey indirsinler de bizde bi şeyler kazanalım diye. yoksa babsının hayrına yapmıyor ya... uyumayalım arkadaşlar. LÜTFEN

• ücretsizdi dimi bu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.