sadece wapta gezinmek ücretsiz. servis kullanımları ücretli.
quote:
Orjinalden alıntı: kenanmavzer
Ücretsiz olarak yem atılıyor bakalım oltaya kaç tane sazan takılacak...
Abicim ben Vodafon kullaniyorum yurtdisinda adamlar turkiyede de aynisini kurarlarsa eger varya turkcelle kepenk kapattirirlar size soylim saygilar
yurt dışında sadece vodafone mu var. o ülkelerde başka operatör yokmu sanki. vodafone hizmet verdiği ülkelerde başka operatörler iş yapamıyormu. eğer turkcell kepenk kapatıp ortalık vodafone şirketine kalırsa o zaman vodafone bize indirimli hizmet mi verecek?
quote:
Orjinalden alıntı: denaro
Abicim ben Vodafon kullaniyorum yurtdisinda adamlar turkiyede de aynisini kurarlarsa eger varya turkcelle kepenk kapattirirlar size soylim saygilar
hayırlı olsun vatana millete
yavaşş.
quote:
Orjinalden alıntı: denaro
turkcell'İn tek kalmaması için telsim'İn de birşeyler yapması gerekiyor zaten artık.hoş biz turkcell'e geçiyoruz pek umrumda değil ya
turkcell'İn tek kalmaması için telsim'İn de birşeyler yapması gerekiyor zaten artık.hoş biz turkcell'e geçiyoruz pek umrumda değil ya
Turkcell-im reklamına bayılıyorum.
müziği cok guzel
quote:
Orjinalden alıntı: fatih86
Turkcell-im reklamına bayılıyorum.
arkadaşlar düzmece bu turkcell-im olayı. girmesi gezmesi bedava diyor. tam 20 kontürümü yedi şarapsızlar. bi dahada girersem iki olsun
quote:
Orjinalden alıntı: caiz2005
arkadaşlar düzmece bu turkcell-im olayı. girmesi gezmesi bedava diyor. tam 20 kontürümü yedi şarapsızlar. bi dahada girersem iki olsun
katılıyorum benimde 1 kontörüm gitti.
Kontör gidecekse uyarıyor. Sen onaylamışsın. Bende hiç gitmedi heralde heryerini gezmişimdir
indirdigim 2 sarkı calınamıyor üstünde kilit-anahtar sembolu var neden acaba?
adı üzerinde girmesi gezmesi bedava. eğer içerik alımı yapmaya çalıştıysan o zaman kontör gitmiştir. ayrıca turkcell reklamlarında içerik alımlarının ücretli olduğunu sadece girip gezmenin bedava olduğunu belirtiyor.
quote:
Reklam müziği olan varsa elinde lütfen pm'den ulaşsın... Birde ben normal waptan bi farkını göremedim
quote:
Orjinalden alıntı: kullanici adi
adı üzerinde girmesi gezmesi bedava. eğer içerik alımı yapmaya çalıştıysan o zaman kontör gitmiştir. ayrıca turkcell reklamlarında içerik alımlarının ücretli olduğunu sadece girip gezmenin bedava olduğunu belirtiyor.
quote:
girdim gezdim baktım. eğlenmedikten sonra bi anlamı yok. sizce turkcell bunu niye yapıyor. girmişken bi kaç şey indirsinler de bizde bi şeyler kazanalım diye. yoksa babsının hayrına yapmıyor ya... uyumayalım arkadaşlar. LÜTFEN