Şimdi Ara

Turkcell 'Hoşgeldin 1 Gb' Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sıradan yıkılan tarifeli bir avea kullanıcısıydım.Taa ki 3 gün öncesine kadar.1 hafta önce Hoş geldin 1Gb paketini öğrenince Turkcell e geçtim.14.90TL uygun geldi.Sözde hızlı internet kullanıcaktım.İnterneti 3gündür test ediyorum.512kbps yi geçmiyor hızım.Pingim 200 lerde...Detaylarını kurcaladım,512 kbps gibi hız sınırlaması göremedim.Kullanıpta çok daha iyi sonuç alan abilerim,kardeşlerim var mı acaba?

Hoşgeldin 1 Gb

• ilk hattınız turkcell mıydı acaba?yoksa direk aveadan mı gectınız ? cunku eskıden turkcellı olanlar bu kampanyadan yararlanır yazıyor da...
  • Hız düşürülmüş belli ki müşteri temsilcisini arayıp bi sorun. Bazen paketler çakıştığı için hız düşebiliyormuş mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

ilk hattınız turkcell mıydı acaba?yoksa direk aveadan mı gectınız ? cunku eskıden turkcellı olanlar bu kampanyadan yararlanır yazıyor da...

Hocam yıllar yıllar önceki hattım Turkcelldi.Vodafone-Avea ve tekrardan Türkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Hız düşürülmüş belli ki müşteri temsilcisini arayıp bi sorun. Bazen paketler çakıştığı için hız düşebiliyormuş mesela.

Geçen derdimi anlatmaya çalıştım.Kadına internet hızı diyorum,fiyatını söylüyor bana.Bir daha deneyelim.Turkcell in geçiş yaptığım için 100 mb hediyesi vardı sanırım.Dediğin gibi bir çakışma olabilir.Tekrar konuşayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.