Bildirim
Turkcell Hesabım uygulaması yenilendi ‘Dijital Operatör’ oldu (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl döndün.. Yenisini bende beğenmiyorum..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yenisini kaldırıp eskisinin apk dosyasıyla kurdum, bi iki sayfa geride vermiştim sanırım apkyı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burda vermişsin. İndiriyorum bakalım..quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__
android ise 8.8 sürümünü buradan indirebilirsin
https://m.apkpure.com/digital-operator/com.ttech.android.onlineislem/download/102-APK?from=versions%2Fversion
Ohbeee işlem Tamam.. Teşekkürler
Harika oldu..
Merhaba, beni hatırla tiki etkin olduğu halde, her girmeme benden telefon ve şifre istiyor.
Yaklaşık 15 gündür öyle kayıtlı numaralarım da gitti her seferinde numara yazıyorum şifre giriyorumquote:
Orijinalden alıntı: a.eser01
Merhaba, beni hatırla tiki etkin olduğu halde, her girmeme benden telefon ve şifre istiyor.
Sözleşmeyi okudunuz mu peki 6. Madde de bilgilerinizin paylaşılacağını söylüyor bide ayriyetten sözleşme sonuna koymuş bir daha kutucuklu sanki seçme hakkı varmış gibi kişisel verileri koruma kanununa göre hizmetten yararlanmak için bilglerin paylaşılması şartı koşulamaz TAKAN KİM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servusdedurantem -- 24 Haziran 2019; 7:25:0 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sizin uygulamalarda da oluyor mu? Turkcell uygulamaları hesaptan otomatik olarak cıkıs yapıyor. Sürekli giriş yapmaktan gına geldi. Eskiden böyle olmuyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X