Şimdi Ara

Türkcell heralde değişik bişeyler planlıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün gazete okurken gördüm bi ton telefon 6280 s.e w800i onlar ne vardı bide 1000 kontör olayı falan vardıda tam anlayamadım isterseniz bi aşağıdaki linke bakın belki işinize yarar. Bide anladıklarınız burayada yazarsanız sevinirim.

Türkcell ilgili bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcyberg -- 22 Aralık 2006; 22:57:01 >

• Şimdi olay şöyle tezahür ediyor.... Bu telefonlardan birini aldıktan sonra 4 ay boyunca ayda 100 kontör alacaksınız... bunlar da her ay artacak şekilde , 100+200+300+400 kontör hediye yolluyacaklar.... toplamda 1000 kontör ediyor...

Bugün K750 i sordum istiklal caddesinde..... 510 YTL ( bu Kampanyadaki peşin fiyatı)

e şimdi 1000 kontör 100 ytl deseniz, 410 ytl ye gelio telefon.....

bence akıl karı..... en ucuz ( akakce.com'da ) 483 ytl gördüm.....

yalnız şöyle bir durum var.... Konuştuğum abone merkezine sadece SE K750 i göndeirlmiş.... yani her bayii de farklı bi telefon bulacaksınız sanırım.....

Orjinalden alıntı: aminocard

Şimdi olay şöyle tezahür ediyor.... Bu telefonlardan birini aldıktan sonra 4 ay boyunca ayda 100 kontör alacaksınız... bunlar da her ay artacak şekilde , 100+200+300+400 kontör hediye yolluyacaklar.... toplamda 1000 kontör ediyor...

Bugün K750 i sordum istiklal caddesinde..... 510 YTL ( bu Kampanyadaki peşin fiyatı)

e şimdi 1000 kontör 100 ytl deseniz, 410 ytl ye gelio telefon.....

bence akıl karı..... en ucuz ( akakce.com'da ) 483 ytl gördüm.....

yalnız şöyle bir durum var.... Konuştuğum abone merkezine sadece SE K750 i göndeirlmiş.... yani her bayii de farklı bi telefon bulacaksınız sanırım.....

TURKCELL de TELSİM gibi saçma kampanyalara mı başladı...BİR TANE ADAM GİBİ KAMPANYA DAHA GÖREMEDİK HİÇ BİR OPERATÖRDEN...(genç turkcell SİNEMA İBLETİ HARİÇ)...

DH XBOX 360 TOPLULUĞU

• Demekki bir kampanya daha başlamadan bitti.
    burada paylaşalm

quote:

Orjinalden alıntı: xcyberg

Demekki bir kampanya daha başlamadan bitti.
    AMD Ryzen 5 3600 // G-SKİLL AMD 2x8 16Gb 3200mhz // MSI B450M pro M2. V2 // Xigmatek Aurora 120mm Sıvı Soğutma // Asus Strix GTX980 O.C //Corsair N.W.M.E M.2 480Gb // Thermaltake V200TG // Gamepower 27" 144Hz 1Ms //Corsair K70 Rapidfire Mechanical Keyboard // Logitech G510 // Logitech G230 // Creative Rage Tactic 3D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.