Şimdi Ara

TURKCELL HER YÖNE 1000 KAMU TARİFESİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kamu Çalışanları her yönle yine en avantajlı şekilde konuşuyor!Kamu çalışanları ve emeklileri KDV ve ÖİV dahil ayda sadece 40 TL'ye yurt içi her yönle 1000 dakika konuşuyor.

Ücret Tablosu
    KDV ve ÖİV dahil ücretler
    Paket Aşım Ücretleri

Aylık Sabit Ücret
    40 TL

Yurtiçi Her Yön
    1000 dk.
    24 kr/dk

Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
    Paketler kapsamında ve paket aşımında yapacağınız yurtiçi görüşmeler 6 saniyede bir ücretlendirilir.
    Paket dakikalarınız görüntülü görüşmelerinizde de geçerlidir.

Katılım.

Kamu Her Yöne 1000 Paketinden, hali hazırda Turkcell faturalı hat sahibi olan , numarasını diğer operatörlerden Turkcell faturalı hatta taşıyan, yeni faturalı hat alan ya da Hazır Kart'tan faturalı hatta geçiş yapan Kamu çalışanı bireysel aboneler yararlanabilir.

Bir kamu kuruluşunda aktif olarak çalıştığınıza dair resmi bir belge veya kurum kimlik kartı (emekli ise Emekli Sandığı kartı) ile birlikte Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvuruda bulunabilirsiniz.

Bu tarifeden hemen yararlanabilmeniz için bayilerimizdeki hat aktivasyonunun bu tarife ile yapılması gerekmektedir. Tarife değişikliği talebi Turkcell İletişim Merkezleri, Turkcell Satış Noktaları veya Çağrı Merkezimiz üzerinden yapılabilir. Kamu çalışanı müşterilerimiz kendi üzerlerine kayıtlı en fazla 3 hat için Turkcell Kamu paketlerinden faydalanabilir.

Şu anda Turkcell Kamu paketlerinden birinde olan abonelerimiz "KAMU 1000" yazıp 2222'ye göndermeleri halinde taleplerini takip eden ilk fatura kesim tarihinden itibaren paketten faydalanmaya başlayabilirler.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/kamu/kamuheryone1000

• AVEA 29 TLYE indirdi fiyatı, rekabetin gözünü seveyim.
  • Bu tarife iyileştirilmeli.
    Avea nın herkese açık "SÜPER KAMU" su yanında çok cılız kaldı.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46279428
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Sanırım Avea misilleme yaptı.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_1000.shtml?pagemenu=personell.heryone1000&pagemenu=personell

Yapmışta hile var gibi
    Dikkatli bakarsanız 29 tl lik fiyatın ilk 6 ay için geçerli olduğunu daha sonra fiyatın 35 tl olduğunu görürsünüz. Gerçi yine daha uygun fiyatlı gibi ama bazıları çekim kalitesi gücü falan laflarına kızsa da birebir 2 sene boyunca avea ve turkcell aynı anda kullanmış birisi olarak kesinlikle Turkcellin çekim kalitesi aveadan üstün. Ayrıca avea çekse bile konuşma esnasında turkcelldeki netliği ve parazitsizliği kesinlikle sağlayamıyor. Bunu tam 2 sene boyunca birebir çift hatlı telefonda yaşadım.

• 35 tl yapsaymis efsaneligi devam ederdi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_1000.shtml?pagemenu=personell.heryone1000&pagemenu=personell

Yapmışta hile var gibi
    Dikkatli bakarsanız 29 tl lik fiyatın ilk 6 ay için geçerli olduğunu daha sonra fiyatın 35 tl olduğunu görürsünüz. Gerçi yine daha uygun fiyatlı gibi ama bazıları çekim kalitesi gücü falan laflarına kızsa da birebir 2 sene boyunca avea ve turkcell aynı anda kullanmış birisi olarak kesinlikle Turkcellin çekim kalitesi aveadan üstün. Ayrıca avea çekse bile konuşma esnasında turkcelldeki netliği ve parazitsizliği kesinlikle sağlayamıyor. Bunu tam 2 sene boyunca birebir çift hatlı telefonda yaşadım.

söylediklerinize tamamen katılıyorum.
    aveada konuşurken (bazen ama her zaman değil) kendimi kulağı duymayan ihtiyarlar gibi hissediyorum :) hıııı ne dediiiinnnn anlamadımmm :) diyaloglar böyle oluyor ve sinir bozuyor.
    ben de hem turkcel hem avea kullanan biri olarak bu sorunları turkcelde yaşamadım.

turkcel hattımı vodafone taşıyorum o ayrı mesele
    istediği kadar kaliteli olsun bana uygun fiyat lazım ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

Yapmışta hile var gibi

söylediklerinize tamamen katılıyorum.
    aveada konuşurken (bazen ama her zaman değil) kendimi kulağı duymayan ihtiyarlar gibi hissediyorum :) hıııı ne dediiiinnnn anlamadımmm :) diyaloglar böyle oluyor ve sinir bozuyor.
    ben de hem turkcel hem avea kullanan biri olarak bu sorunları turkcelde yaşamadım.

turkcel hattımı vodafone taşıyorum o ayrı mesele
    istediği kadar kaliteli olsun bana uygun fiyat lazım ;)

Türk halkı maddiyata önem veriyor haliyle...Haklı olarak henüz sadece operatör piyasası değil bir çok sektörde ucuz olan satın alınıyor.Nasıl olsa aynı işi görüyor diyerek.
    Henüz kalitenin ne kadar önemli olduğunu anlayabilmiş değiliz!(Bende dahil)

• kalitenin önemini biliyoruz da hocam yorganı ayağımıza göre uzatıyoruz diyelim,
    kalitesiz olan bir şekilde işimizi görüyorsa eğer, ucuz olduğundan onu tercih ediyoruz.
  • 5 tl için kaliteden vazgeçmeye degecegini sanmıyorum.Hani yarı yarıya fark olur anlarım. Aslında maddi durumum iyi degil diyen bi cok insanın sigara parası.

• Hic olmassa avea 2011 de ;

* suresi belli olmayan

* gecmisten vukaatlı

* diger bi operator gibi http://forum.donanimhaber.com/m_35619077/tm.htm

* hırsızdan mal kacırır gibi

* (10 gunluk) !... http://forum.donanimhaber.com/m_46212144/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46212144

* supriz tarife yapmıyor.

adamlar yaptıkları kampanyanın baslangıc ve bitis tarihini namusuyla yazabilmisler,

Bu teklif 28 Şubat 2011 tarihine kadar geçerlidir. !...

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_1000.shtml?pagemenu=personell.heryone1000

bu konudaki duzgun durusundan dolayı avea yı tebrik ederiz,

( Cogul eki kullanıyoruz, cunku bi kisinin sahsi fikri; cevresindeki leri para harcanarak yapılan gurlutulu paturdılı reklamlardan daha fazla etkiler, )

Simdi sıra kırmızıda ondan da faVOurite bekliyoruzzz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 28 Ocak 2011; 10:41:48 >

• Avea kamu tarifesiyle patlama yapar diye düşünmüştüm fakat Turkcell kamuya geçiş daha çok sanırım.
  • Tanıdıklar nedense Turkcell den memnun. Avea kamuyu anlatıyorum 1000 dk 29 tl diyorum çok cazip diyorum ama çevremdekilerin nedense ilgisini çekmiyor.
  • quote:

Tanıdıklar nedense Turkcell den memnun. Avea kamuyu anlatıyorum 1000 dk 29 tl diyorum çok cazip diyorum ama çevremdekilerin nedense ilgisini çekmiyor.

aynı durumdayım hocam, hiç kimsenin ilgisini çekmiyor, avea artık kötü bir imaj oluşturmuş insanların gözünde, özellikle 35 yaş ve üstü olanlarda
  • Bir kişinin ilgisini çektirebildim avea için. Çoğu kişi aveanın çekim gücünün zayıf olduğu görüşünde. Beş On Lira için değmeyeceğini düşünüyorlar.

Bakalım bi arkadaşım geçecek.
  • Avea'nın 29 TL'lik tarifesini bir tanıdığıma anlattım. Eleman açıkca 10 TL fazla öderim ama Avea'ya geçmem dedi. İmajı gerçekten yerle bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    Avea'nın 29 TL'lik tarifesini bir tanıdığıma anlattım. Eleman açıkca 10 TL fazla öderim ama Avea'ya geçmem dedi. İmajı gerçekten yerle bir.

hakkaten ya herkes öyle diyor,
    aveanın yeni bir kampanya yapıp kamululara aylık heryöne bin dk ve üzerine 20 tl vermesi lazım, belki o zaman düzeltir imajı :D
  • Bu durumda Turkcell gene işi götürecek demekki.

• aveanın yeni bir kampanya yapıp kamululara aylık heryöne bin dk ve üzerine 20 tl vermesi lazım, belki o zaman düzeltir imajı :D

O zaman da yoğun talebin altında kalır, şebeke o fiyata harbiden zor durumda kalır. :) İyice düşer imajı. :)
  • İMAJ hiçbir şeydir ama İLETİŞİM HER ŞEY..

reklam gibi manifesto. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.