Beyler dediğim gibi 2 3 gün önce aldığım hattımı kaybettim. Sorun sadece bu değil kaybolan hattın numarasınıda bilmiyorum TİM'e gitsem kimlik bilgilerinden hattı çıkarabilirmiyim yoksa 44 tl boşamı gitti help meeeeeeeee
+++++++++
turkcell iletişim merkezine git. tc kimlik numaran ile tüm turkcell hatlarını öğrenebilirsin. 12,5 lira karşılığında yeni simkart çıkartırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
turkcell iletişim merkezine git. tc kimlik numaran ile tüm turkcell hatlarını öğrenebilirsin. 12,5 lira karşılığında yeni simkart çıkartırsın.
bende içinde simkart takılı telefonu mu kaybettim.
yeni sim kart çıkaracağım. ve 12,50 tl dediğiniz gibi.
şöyle birşey yapmam daha mantıklı olmaz mı. hattı mı avea ya da vodafone taşısam. zaten ücretsiz. yeni simkart verecekler. sonra tekrar (ne kadar süre içinde ise artık) türkcell e geçip oradan yeni simkart alırım. mümkün değil mi bu..
eğer mümkün ise diğer sorum türkcell de kalan 10 tl lik bakiyem. bunu nasıl alabilirim.
teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
bende içinde simkart takılı telefonu mu kaybettim.
yeni sim kart çıkaracağım. ve 12,50 tl dediğiniz gibi.
şöyle birşey yapmam daha mantıklı olmaz mı. hattı mı avea ya da vodafone taşısam. zaten ücretsiz. yeni simkart verecekler. sonra tekrar (ne kadar süre içinde ise artık) türkcell e geçip oradan yeni simkart alırım. mümkün değil mi bu..
eğer mümkün ise diğer sorum türkcell de kalan 10 tl lik bakiyem. bunu nasıl alabilirim.
teşekkürler.
evet simkart ücretsiz yenilenmiş olur ve ayrıca numara taşıma kampanyalarından da yararlanabilirsiniz.