Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TnesQuare Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 86 Misafir (27 Mobil) - 60 Masaüstü27 Mobil
5 sn
26.140
Cevap
803
Favori
1.467.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim hocam. Her zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen hep git gel mi yapıyorsun yoksa uygun teklif olursa devam mı? Git gel yorucu oluyor bence ya hep bayi ile muhatap ol

• Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Git gel yapıyorum hocam, dediğiniz gibi uygun teklif çıkarsa da kalabilirim, Haziran ayında taahhütüm bitecek benim de Turkcell de. O zaman'a kalırsak Vodafone Red veyahut yine Turkcell düşünüyorum.

• başka şebekeye gidip gelmek ne kadar zormuş. geçiş yapmak için düneyin vodafone bayisine gittim faturalıya geçersem geçiş yapabileceğimi söyledi bugün de başka bir işlek bir cadde üzerindeki bayiye gittim faturasız tarifelere geçebileceğimi fakat 3 ay içerisinde çıkarsam 180 tl ceza geleceğini söyledi bu cümle garip geldiği için görevliye soruyorum "hangi sözleşmede sözleşmenin neresinde yazıyor bana gösterir misin" diyorum kız afalladı :) sonra hemen yine müşteri hizmetlerini aradım o ise bana böyle birşeyin olmadığını fakat eğer bir paket alırsam 1 aylık süre içerisinde geçiş yapmak istersem turkcell geçişe onay vermiyor diyor. peki dedim, ben geçiş yaptıktan sonra 100 tl yükleme yapacağım ve paramı kullanarak internet, sms ve görüşme yapacağım bu seferde herhangi bir koşul var mı? bu sorunun cevabını sonunda "hayır" olarak aldım :) resmen sinir krizi geçirmek üzereydim.
    faturalıyım ve bu şekilde vodafone'da faturasıza geçip 50 tl yükleme yapıp turkcell'e geçiş tamamlanana kadar kullanırım. geçiş yaptıktan sonra turkcell'de faturasız herhangi bir tarifeye geçmeden uygulama üzerinden veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçip Maksi Plus Paketi'ni seçeceğim. buraya kada doğru mu? ne kadar zor bir görevi gerçekleştirmişim :)

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    Hocam yalan söylüyorlar sizi kandırmaya çalışıyorlar.

Direk Turkcell faturasız'a geçip hat açılınca da Faturalı Maksi Plus'a geçebilirsiniz.

Yok 3 ay, yok 6 ay faturasız da kal falan yalan hocam onlar.

• Faturasızda 30 gün kalman gerekecek.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Zaten Bursa da yaşaman gerekiyormuş hocam. Hem il olarak hem bekleme süresi falan bana uymuyor. Teşekkürler bilgilendirme için.

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    Turkcell faturalı da taahhüt 10 ağustos da bitti. Hemen başka bir operatörün faturasız hattına taşıdım. Lira falan da yuklemedim. 2-3 kaldıktan sonra tekrar turkcell e geldim. Önce faturasız hattı faturasız yaptılar. Sonra faturalı. Hic bir sıkıntı olmadı.

• Vodafone'nun müşteri kaybetmesinin en büyük sebeplerinden biride budur.Yalan yanlış bilgi vererek bayilerin vodafone müşteri gelip kullanacaksa bile vazgeçecek,neyse ki şanslıyım çok tatlı hanımefendilerin olduğu bir vodafone bayiide işimi hallediyorum kolayca😁

• Siz hangi paketi istiyordunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 18 Ağustos 2020; 21:19:37 >
    16 gb lik 59 TL olan paket hocam. Detaylara bakinca gördüm Bursa da oturanlar içinmiş.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Hanım evden kovar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekarım reis o lafı öyle rahatça diyemem yoksa yaş 27 :)

• Ustadlar turkcellden git gel yapicam ama. Kisa surede gecis yapan ve sikintisiz olan hangi operator sizce?

• nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Kısmet VF'dan çıkar belki ?

• mesutuz kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom net. Vodafone ilk önce onaya gidiyor 2 gün onay sürüyor. 5 günde bitiyor Vodafone taşıma.

Türk Telekom direk iletiyor mevcut operatörünüze

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalı Maksi Plus Paketi ile Kaçmaz Paket birlikte kullanarak 15 GB 60 TL kullanabilirsin.

Güzelmiş hocam böyle yapılabilir teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

• 3 ay içinde çıkarsam neden ceza yerim sorusuna verdikleri cevap aynen şöyle idi "vatandaş operatörleri dolandırıyor" bu cümleyi bana kurdu :)) böyle bir cümleyi ana bayi çalışanları kuruyorsa bence bu firmalar batsın gitsin... ey vatandaş operatörleri dolandırmayın sonra batıyorlar haberiniz olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.