Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.140
Cevap
803
Favori
1.467.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haziran 19 da bitecek diyor ama hala devam ediyor sanirim. Bir de bu maksi de ki gibi hattimizi turkcell faturasiza tasiyip hemen buna gecebiliyor muyuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen geçiliyor mu bilmiyorum ama faturasıza geçişte 30 TL ücret var

• Tesekkurler, sitede satista gozukmeyince bitti de kaldirmayi unuttular sandim. Cok sagolun.
  • Diger cevap verdiginiz mesajdan gordugum kadariyla turkcell icinde hazir karttan faturaya gecenler gecebiliyor. Ben Turkcell'e hazir kart olarak gecis yapip sonra mi buna gecmeliyim yoksa yeni gelen musteri olunca direk faturali olarak gecsem de olur mu bilginiz var mi?
  • bbold B kullanıcısına yanıt
    Hazır kart olarak geçiş yapın, sonra buna geçin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 18 Ağustos 2020; 13:57:56 >
  • Tesekkur ederim.
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Sitede şartlar kısmında şu ibare var “10.03.2020 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yapmış ve 30 günden fazladır Turkcell'e yeni tesis ya da numara taşıma ile gelenler aboneler kampanyaya katılabilirler.”
    Buna rağmen bu tarifeye geçebilir miyiz?

• potansiyel suçlu P kullanıcısına yanıt
    Turkcell'e geleli 3 ay yani 90 gün olmadıysa geçebilirsin

• Hayır alakası yok, son 90 gün içinde faturasız hattan Faturalı hatta geçenler içindir demek istiyor. Mevcut faturalı abone 90 gün içinde bu paketlere geçebilir.

Yeni geçecekler için tek şart 30 gün kalmak.

• Pardon hocam, affola karıştırmış olmalıyım

• Vodafoneden geçmek için 40tle kadar yada civarında güzel bir tarife varmı arkadaşlar ? İnternet 7-8gb yeterli sosyal medya kullanmıyorum zaten.

Vodafone de güzel yeni bi kampanya bulamadım mvcutta 4 + 4 gb için 32 gibi bir ücret ödüyordum, tarifem bitti. Aynısını 39a öneriyorlar, madem 40 a çıkıyorum Turkcelle geçmek daha mantıklı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Merhaba hocam.

Hocam hazır kart yani faturasız yani bir dezavantajı yok şöyle yok; sadece bir süre sonra pakete zam gelebilir veyahut kaldırabilir, başka faturasız paket bakmak zorunda kalırsınız.

Yeriniz de olsam ya 10 GB 39 TL olan Faturalı Maksi Plus'a geçerim yahut bir Turkcell Elçisi ile anlaşıp 59 Lira'ya 20 GB olan Elçi paketine geçerdim, tercih sizin
    10 gblik paket için açıklama kısmında hazırkarttan geçiş için diyor. Başka operatörden geçişe kapalımı acaba ?

Edit 1. Önce hazırkartlı olmak gerekiyormuş mesajlardan anladığım kadarıyla. 532 den direk operatör taşıma işlemi yapabiliyormuyum vode faturalıdan -> hazırkarta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 18 Ağustos 2020; 17:47:52 >

• quote:

Pardon hocam, affola karıştırmış olmalıyım
    Dostum bugün başvuru yaptım faturasız için, bayideki kızı görsen ağlardın 😂 faturasız avantajlı değil işte 50₺ paketler var vs faturalı yapalım sizi ne ağladı anlatmam. 4 hattım var hepsini faturasız yaptım sonra maksi ye geçeceğim açılınca.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, Turkcell faturasız'a gelerek ordan da pakete geçebilirsiniz

• quote:

Hayır hocam, Turkcell faturasız'a gelerek ordan da pakete geçebilirsiniz
    Üstad mesajı editledim, teşekkürler bilgilendirme için eski mesajları görünce öğrendim. Ancak 532 üstünden yapabiiyormuyuz bu işlemi ? yani operatör değiştirmeyi ? Ve geçerken hazırkartta bi paketi seçmem gerekiyormu ?
  • Ordinaryus1 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, evet çoğu bayiler öyle yapabiliyor hocam sizi anlayabiliyorum tecrübem var, bayağı hemde

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi herhangi bir Turkcell bayisinden Turkcell hazır karta yani faturasız hatta geçin, hattınız açıldığı gün bayilerden, 532 müşteri hizmetlerinden veyahut Dijital Operatör uygulamasın dan direkt pakete sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilirsiniz hocam

• quote:

Hocam şimdi herhangi bir Turkcell bayisinden Turkcell hazır karta yani faturasız hatta geçin, hattınız açıldığı gün bayilerden, 532 müşteri hizmetlerinden veyahut Dijital Operatör uygulamasın dan direkt pakete sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilirsiniz hocam
    Eyvallah üstad, çok teşekkür ederim ilgin için.
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.