< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 30 Ekim 2022; 14:38:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 30 Ekim 2022; 14:38:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Almanya liginde çok gol oluyor hocam Bayern, Ajax, City maçlarına hep oynuyorum mesela < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 30 Ekim 2022; 22:2:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bunada şükür < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iddaa ile ilgili günlük maç tiyoları geliyor. operatör uygulamasından baktım öyle birşeyler yazıyor. gereksiz gibi gözüküyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 3 Kasım 2022; 23:20:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dün oynadığım macın birinde penaltıdan gol oldu. mb olarak tam yüklendi hocam. haber vereyim dedim. ama yinede bilmiyorum. benim oynadığım lig dandik bir ligdi. ondanda tam yüklenmiş olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fenerbahçe paketi yok. yeni geldiyse onu bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
gollercepte paketi değil ama fenerin maçı var diye bip servisi var bir kaç mesaj yukarıda bahsettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 6 Kasım 2022; 23:9:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |