tekrardan geçmiş olsun. aynı sorunu yaşayan çok insan var. bip yorumları falanda okudum. oradada çok sayıda şikayet var. çok sayıda insan maddi olarak madur oldu. birde acıl arama yapması gerekip de arayamayanlar var. onlarda başka bir şekilde mağdur oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (382. sayfa)

-
-
Hocam hepimize gecmis olsun. Turkcell ve bip olarak iki sikayet actim. Umurlarinda degil. Acil arama yapmak isteyen, bilmeden konusup parasi cekilen cok kisi var. Yorumlara verilen cevaplarida bir o kadar sacma. Bir de o yorumlari yukaridan dusurmek icin cok sayida bot(fake) yorum girilmis. 5 para etmez bir markaymis. Bir zamanlar musteri magdur edilginde hemen harekete gecilirdi. Simdi sanki bu olay yasanmamis gibi yapiliyor. Goller cepte dakikalari yarin obur gun yine aynı hatayi verirse ne olacak? Cevap belli hic. Suclu bipten arama yapan olur. Beni hattimdan cekilen tl degil bu umursamaz sorumsuzluklari cok sinirlendirdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba,
goller cepte mb ları günlüğe mi döndü?
dün 8 maçtan toplam 2.2 gb internet almıştım, kullanım süresi bitti diye mesaj geldi şimdi?
-
Evet hocam yaklaşık 2 ay oluyor mb'lar günlüğe döndü kazandığınız interneti günlere bölüp yüklemenizde fayda var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
türkcell böyle yapa yapa bitirecek kendini. saçma salak hareketlerinin yüzünden taahhüt bitince farklı operatöre geçicem.
başka bişe demiyorum
-
-
-
Turkcell hatti kapaticam sonunda artik bu ne rezalettir. Bakalim bu hata kac kiside olacak.
-
turkcell beni parayıda internet paketi varken bakiyeden düşmüştü. sonra müşteri memnuniyeti deyip iade etmişlerdi ama o günden sonra tövbe ettim. hattımda tek kuruş tutmuyorum hep sıfır tl. kafam rahat oluyor. kart üzerinden paket yüklüyorum yada bayiden yüklediyorum.
Arkadaşlar bu hafta için maç tahminlerini alalım mı?
🙂
Ben oynarsam burda paylaşcam güzel bi maç denk gelirse😉
Riverside Ol
Launceston C
yarın.:12.30
Bu riverside ne biçim takım lan.bizim mahallede bile daha iyi topçular vardır
Tanzanya ligi. takımı bizden başka bilen yok. ben maçların oynandığından bile şüpheliyim.
maçkolik sonuç veriyor inanıyoz
-
Hocam bugun yine 1.80 TL cekildi. Goller Cepte'den kaynakli bir hata oldugu belli. Turkcell bu sefer sikayeti tamamen kapatti. Goller Cepte internetim bittigi zaman wifi bagli mobil kapali oluyor. Ardindan ucret cekiliyor. Yarin yine gunluk internet bitiminde kesilirse iyice emin olucam. Turkcell biktirdi artik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sci-fic -- 17 Haziran 2022; 18:58:33 >
-
Son 1 dakika kala bu maça oynadım bende akşamdan aklımdaydı saatini unutmuştum.Ama patlayacak gibi his var içimde hayırlısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 18 Haziran 2022; 7:37:15 >
Bu neymiş böyle ya adamlar ilk yarıdan 7 gol attı iyi ki oynadık rekora koşuyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 18 Haziran 2022; 8:22:52 >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X