< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 18 Nisan 2021; 19:36:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 18 Nisan 2021; 19:36:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
keşke benimde hakkım olsa bende oynasam. binsem fıstığa vursam kırbacı vursam kırbacı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim de yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 18 Nisan 2021; 13:4:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bugun için iki maç bulabildim. isveç 1 ligi 21.15 IFK Haninge Täby. birde ajax macı oynanabilir gözüküyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 19 Nisan 2021; 3:0:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Leon'a ben de yapıştırayım hemen. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 20 Nisan 2021; 15:24:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bug diyince bitmiş maça bir daha oynadın sandım. aynı maça çok kez oynanabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eastern suburbs maçı 3-6 bitmiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
o kadar 5lik 6lık 9luk maçlar yazdık. gittik 2 gollü maça oynadık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Genelde öngörüleriniz kuvvetli. Ben de buna oynamıştım. Yazık oldu. Neyse sağlık olsun. |
3-2. oynayanlar olmuştur umarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |