|
Turkcell Goller Cepte Maç Seçimi (226. sayfa)

-
-
3x thor vikingur
3x breidablik fylkir
3x Ka akureyri grindavik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
leiknir reykjavik-throttur reykjavik
5-2 bitti 700 mb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 12 Mart 2021; 23:59:44 > -
4 hak Vikingur, 4 hak da Breidablik'e bastım. Hayde brehh gelsin goller
-
abi bu nasıl lig takımların isimlerini aklımda tutup yazamıyorum bile
Tekerleme gibi
ama şu Vikingur geçen haftalardan aklımda kaldı. Önüne gelene golleri döşüyor. Umarım bu hafta da devam eder.
-
şöyle bi geriye baktım altı altı sallamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 13 Mart 2021; 0:24:11 >
Son 3 maçta 17 golü var. Hiçbirine oynayamadım. Bugün de aynı performansı görürüz umarım. Yalnız maç -4 derecede oynanıyor :)
-
hocam atmıyorlar
2-3 gol oranı 3.0 olan maçta ilk yarı gol yok
2.yarı 5-0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 13 Mart 2021; 1:57:36 > -
yine son dklarda 2 gol, harika 👍🏿
Vikingur madeni
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__
yeşil beyaz paket bitmiş
"Talep ettiginiz paket abone alimina kapatilmistir. Size uygun paket ve kampanyalar icinhttps://dijital.li/hIeoM yi ziyaret edebilirsiniz. B002"
ulan çok iyi paketti beFaturalı hatların en avantajlı paketi gitti. Kötü olmuş.
Hocam var mi bu hafta tekrar Vikingur maci oynayayim yada tekerlemeli takimlardan onerini alayim izlanda iyi sanirim 😃 -
Bugün 16:00 da Breidablik maçına 4 hak oynadım. Valur maçı var o daha yüksek oranda açılmış. İkisinden birini seçebilirsin.
Hocam senin tahminlerin bos cikmaz da Breibdablikde 7 gol olur mu dersin ☺
Valur nasil ne dersin
Bir de yarinki Ajax maci ve Faroe Adalarina fikrin var mi sanki Vikingur takimi bu ligde oynuyordu diye hatirliyorum ve arada bakarim 7 8 gollu olurdu olabilitesi var mi?
Bu haftaki maclar icin varsa oran tablosu paylasir misin sana zahmet mobilden giriyorum 😕 -
Güzel paketti gerçekten. Geçen ay ilk kez 16+1 gb hediyesini almıştım. Şimdi sadece süper pakete kaldık o zaman.
hem de ne avantaj, gitti aylık 16gb
aynen ben de sadece aralıkta bir de şubatta alabilmiştim. geç bulduk erken kaybettik. beni daha faturalıda tutacak bir şey yok 4 ay sonra faturasız devam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X