Şimdi Ara

Turkcell Gold 100'lü Numaralar Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğiniz üzere Turkcell bir çok bayiye 0532 ile başlayan 100 ile devam eden Gold Plus Sim Kartları dağıtmış. Nette abartılı fiyatlardan satılıyor bu seriler.

Peki biz normal yollardan satın almaya kalksak neden alamıyoruz hiçbir bayiden bu paketleri?

Hiçbir bayi bu numaraları tezgahta satmıyor. Açıkçası 0532 100 ile başlayan numaralar çok güzel görünüyorlar ve almak istiyorum..

Forumda bayi sahibi olanlar veya bu konuda bilgisi olanlar varsa bizi yönlendirirlerse sevinirim çünkü 50 liralık hatlara 300 lira istenmesi hiçte normal değil. ..

Cevapları bekliyorum . ..

• up
  • normal yoldan tanıdık olmazsa bulabileceğinizi sanmıyorum hocam. Adamların eline fırsat geçmiş hayatta normal fiyata satmaz onlar
  • Turkcell'e ilettim bu sorunu piyasa koşullarına gore degisiklik gösterebilmektedir diyorlar.
  • quote:

normal yoldan tanıdık olmazsa bulabileceğinizi sanmıyorum hocam. Adamların eline fırsat geçmiş hayatta normal fiyata satmaz onlar

Aynen hocam nette de çok az sayıda mevcut zaten abudik kubudik rakamlar istiyorlar.

quote:

Turkcell'e ilettim bu sorunu piyasa koşullarına gore degisiklik gösterebilmektedir diyorlar.

Turkcell'in bu kıvırmaları da enteresan. Hayır yaptın böyle 100 ile başlayan bir numara bari bayilere değilde cidden Gold Plus pakette 3-5 senedir kalan iyi müşterilerine gönder. Enteresan yani. Veya talep varsa senide talep eden vatandaş müşteri hizmetlerini arayıp istiyorsa göndersen adresine bir tane ne kaybedersin onuda anlamış değilim.

Cevaplar için teşekkür ediyorum. ..

• 0532 100 xx xx şeklinde sıradan bir numara olabilir. Yani 100 pek bişey ifade etmiyor, önemli olan son 4 rakamın da özel olması...
  • İşte o son 4 rakamı bırak daha başı 100 ile başlayanı bile alamıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok itici geliyor bana 1 ile başlayan numaralar :) Söylemesi belki alışagelmişin dışında olduğu içindir...
  • Haydi trkcll ver interneti kurtar beni avea dan
  • 100 nunarayı n'apıcaksınız ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Çok itici geliyor bana 1 ile başlayan numaralar :) Söylemesi belki alışagelmişin dışında olduğu içindir...

aynen öyle hocam, söylemesi zor, karşındakinin anlaması zor. 100 34 43 dersiniz adama, adam 134 43 diye anlar devamını bekler :)

hiç gerek yok öyle 100 ile başlayan bir numaraya.

bizim ilçedeki turkcell bayisi cama kocaman afiş asmış 532 li hatlar bedava diye, ama numara nedir hiç bilmiyorum.
  • 0 ve 1 ile baslayan numaralari data hatlarina vereydiler iyiydi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • banada itici geliyor

100 numaralı biri arasa korkarım

Derim kesin bu +212414515 başlayan numaralardan biridir

Ciddiye almam vs v :D
  • Koca forumda Turkcell bayisi olan yok mu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariescusjr

Bir zamanlar da 200 lü seri özel olarak satılıyordu. Bizler millet olarak zaten gösterişe düşkün olduğumuz için,bu iyi bir yol olarak görünüyor. 200 lü serinin ilk numalardan olduğunu söylemişlerdi. Ne yani şimdi 100 lü seriler 200 lü serilerden daha mı önce çıkmış oluyor ? :)

200 lü serilerin ne kadar pahalı olduğunu sormuştum Turkcell'e .Bana verilen cevap :" serbest piyasaya biz karışamıyoruz maalesef" demişti. Ben hattımı avea ya taşıdım.Memnunum.

Malesef öyle :-)

Çok yüksek paralar verebiliyor insanlar...

200'lü seri daha eski ama, 100'lü seri henüz yeni :-)
  • yakında 000 da başlar

532 000 xxxx

bence 100'den daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocan5 -- 22 Mayıs 2012; 16:53:13 >
  • Aynen öyle valla. 100'lü turkcell çıkınca 200'lerin özelliği kalmadı bence. Adam 200'lü seri ilk seri dese biri çıkar hadi lenn 100 'lü seri de var der. Yarında 000'lı seri çıkar bu iş böyle gider.

100'lü seri uygun bir fiyata aldım bu arada. Kutusunu özel yapmış Trcell bir tek o farklı. Birde şöyle bir durum var zannedersem. 532 100 ile devam eden 9000 tane numara var sadece. Sonra başka 100'lü olması mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorDuke

Aynen öyle valla. 100'lü turkcell çıkınca 200'lerin özelliği kalmadı bence. Adam 200'lü seri ilk seri dese biri çıkar hadi lenn 100 'lü seri de var der. Yarında 000'lı seri çıkar bu iş böyle gider.

100'lü seri uygun bir fiyata aldım bu arada. Kutusunu özel yapmış Trcell bir tek o farklı. Birde şöyle bir durum var zannedersem. 532 100 ile devam eden 9000 tane numara var sadece. Sonra başka 100'lü olması mümkün değil.

10.000 tane var

1000000 - 1009999 arası
  • Hahah yani kısmen işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.