Şimdi Ara

Turkcell GNCYTNK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
3
Favori
16.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teleondan oynuyordum, 5. etap başlarındayken şarjım bitti kapandı telefon. Evden de uzaktaydım. Eve geldiğim de tekrar girdim 2016 yılı için sona ermiştir diyor. Kaç puan yaptığımı bile göremiyorum. Acaba önceki etapların puanı geçerli olmuştur. Vay başıma gelenler..
  • emfore kullanıcısına yanıt
    Hocam gecmis olsun bilemedim ne diyim .. turkcelle mail atip durumunuzu anlatin belki bi sans verirler ama cok umitlenmeyin yinede derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Randy Blythe* kullanıcısına yanıt
    Hangi mail adresine atacağımı bulamadım işte. Arıyorum insan kaynakları vs diye yok.
    Aynen öyle oldu hocam ben de 7995 puan yaptım , 10.sıradaki 10056 yapmış umudumuz olsun az :D
  • Mail alan oldu mu Turkcell'den ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Blythe*

Mail alan oldu mu Turkcell'den ?

ben almadım henüz, ama alanlar olmuş sanırım. aldın mı sen?
  • Arkadaşlar top 10'nun puanlarına nereden ulaştınız acaba?
  • bodyelectric B kullanıcısına yanıt
    hocam ben de mail almadım. bi arkadaş ulaştı bana pm den. 5000 küsür puanlı tanıdıklarına mail gelmiş cumartesi günü falan
    Bize de mail gelmedi 7995 puan ,rez
  • Dun beni aradilar , galiba turkcelldi cuma 2 ye randevu verdiler ama baska sirkette olabilir uyku sersemiydim sormadim bir de mail atacağini soyledi ama atmadi 😢😢 sizi arayan oldu mu?

• Goko1510 G kullanıcısına yanıt
    hala ses yok bende
    5000 alıp çağırılanlar bile varmış ya. Tamamen bitti mi açaba video davetleri
  • Beni arayan baska şirketmis arkadaşlar 😇 turkcell degil umudumuzu koruyoruz

• emfore kullanıcısına yanıt
    bitmiştir diye tahmin ediyorum 2 hafta oldu. turkcell in böylece stajyer alımlarını dahi adam kayırarak, torpille, adaletsiz bir şekilde yaptığını görmüş olduk. yarışma harici torpille alabilirler buna kimsenin bişey dediği yok zaten ama yarışmada böyle yapılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 3 Mayıs 2016; 18:49:02 >
  • Arkadaşlar sanırım videolar bitti hatta memurlar.nette okudum birçok arkadaşa video mülakatına cevap olarak ingilizce sınavı daveti de gelmiş bugünlerde.. Sizlerden 3. Aşama ing sınavı daveti alan var mı?

• Her branşı kendi arasında sıralamış olabilirler. Ama o zaman niye ilk 1500 diyorsun kardeşim di mi yani.
  • Ben de uçuş oyununu ve video mülakatını geçtim. Bugün de ingilizce testine davet maili geldi. Giderek zorlaşan 50 soru toplam 40 dk süre. Onu da yaptım büyük ihtimalle geçerim bu aşamayı da. ingilizcem sağlamdır. Bakalım sırada ne var yüzyüze görüşme sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swanford -- 6 Mayıs 2016; 18:09:24 >
  • Arkadaşım 5800 puan aldı ve grup mülakatına davet edildi, İngilizce mülakattan sonra. Benim 7000 küsür hala cevap yok...

• Bugün bana olumsuz dönüş yapıldı arkadaşlar. Demekki çalışmak istediğimiz alanlara göre sıralama yapıldı. Geçen yıl olmamıştı böyle bişey.

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende katılmıştım bu oyuna. Yaklaşık 8000 puan yapmıştım. Banada bugun olumsuz diye dönüş yapıldı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.