Şimdi Ara

Turkcell Gencaver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
6.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gnçtrkcll'li telefonunla, hattınla ilgili bir derdin mi var? Sorununa çözüm bulamadın mı? İşte sana senin gibi bir genç! Derdinin dermanı olacak zehir gibi bir genç! Üstelik lakabını da gnçtrkcll'li seçti! İşte karşında Gencaver!

Gencaverler hattın veya telefonunla ilgili tüm sorularına cevap verecek, üstelik onlara senin mekanlarından, yani ister 4362’ye mesaj atarak, ister Facebook'tan istersen de Twitter’dan kolayca ulaşabileceksin!

Artık Turkcell’de tamamen senin dilinden konuşan, ihtiyaçlarını daha iyi anlayan senin gibi biri var!

Turkcell; dünyada ilk kez biz gençlere özel müşteri hizmetleri veren, bizim dilimizden konuşan ve tercih ettiğimiz iletişim kanallarını kullanan genç bir ekip yarattı.

Peki ben kim miyim?

Ben de bu genç ekibin bir parçasıyım.

Seninle aynı yaşta, aynı ihtiyaçlara sahip, seni çok iyi anlayan biriyim

Ben de senin gibi Facebook’ta, Twitter’da takılırım, sinemaya gitmeye bayılırım, konserleri kaçırmam

Samimi, canlı, pratiğim :)

Turkcell ile ilgili sormak istediğin her şeyi bundan sonra bana yazabilirsin.

Tek şart gnçtrkcll’li olmak! Eğer gnçtrkcll üyesi değilsen GNC yaz 2222'ye SMS at,üyeliğin tamam! gnçtrkcll üyeliği ile ilgili daha detaylı bilgi için tıkla

Aslında çok kolay, çünkü ben senin olduğun yerlerde takılıyorum

Aklına bir şey mi takıldı; hemen 4362’ye sms yollayarak bana sorabilirsin. Üstelik aylık 15 sms’e kadar da bedava J 15 sms’ten sonrası ise sadece 0,40 TL.

İçin rahat olsun, bedava haklarını bitirmeden çoktan konuyu halletmiş oluruz

Başka nerelerden ulaşırım dersen; Gnctrkcll Facebook’tan yorum yazdığında veya Gencaver’i tıklayıp mesaj attığında ve hatta Twitter Gnctrkcll sayfasına tweet bıraktığında sorularını cevaplayacağım.

Üstelik ne kadar yazarsan yaz bedava :)

Yakında başka yerlerde de karşına çıkabilirim ;)

Kafan rahat olsun. Turkcell ile ilgili her şeyi sorabilir, önerilerini, yorumlarını paylaşabilirsin.

Mesela bana gelen sorulardan birkaç örnek:

· Yeni bir sevgili yaptım. Gece gündüz yazışıyoruz. Bana iyi bir sms paketi önersene
    · Bedava sinemaya gitmek istiyorum. Gnctrkcll’e nasıl üye olucam?
    · Genç Plus’a nasıl geçerim?
    · Facebook paketi varmış, acil almam lazım. Nasıl yapıcam?
    · Faturalı hatta geçmek için ne yapmam gerek?
    · 1 GB internet paketi alıcam, sence bana yeter mi? Kaç MB kullanıyorum sen bir baksana
    · Taksimdeki hangi sinemada bir bilet alana 2.si bedava kampanyası var?

• musteri hizmetleri ayda 15 kereye kadar beleş diyebilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

musteri hizmetleri ayda 15 kereye kadar beleş diyebilirmiyiz

Telefonla konuşmanın yerini ne kadar tutar bilmiyorum ama birçok konuda cevap yazıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

musteri hizmetleri ayda 15 kereye kadar beleş diyebilirmiyiz

Telefonla konuşmanın yerini ne kadar tutar bilmiyorum ama birçok konuda cevap yazıyorlar

yazışmacalı müşteri hizmeti
  • mesaj atma olayı güzelmiş
  • Turkcell ve tarifelerini pek sevmiyorum ama bu tarz yenilikleri bulmada gerçekten iyiler.
  • Test amaçlı mesaj attım ve deniyorum. Geçen ay yaptığım toplam data transferini ve internet için harcadığım TL miktarını sordum. Tam 1 saat oldu hala istediğim şeylere cevap alamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone
    geçen hafta açıldı
    Vodafone Sınırsız WhatsApp
    5 yıl önce açıldı
    Vodafone
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fink Ployd

Test amaçlı mesaj attım ve deniyorum. Geçen ay yaptığım toplam data transferini ve internet için harcadığım TL miktarını sordum. Tam 1 saat oldu hala istediğim şeylere cevap alamadım

Gece hizmet vermiyorlardır belki, ben mesaj attım cevap gönderdiler.
  • quote:

quote:

Test amaçlı mesaj attım ve deniyorum. Geçen ay yaptığım toplam data transferini ve internet için harcadığım TL miktarını sordum. Tam 1 saat oldu hala istediğim şeylere cevap alamadım

Olur mu hiç öyle şey, 7/24 var müşteri hizmetleri.

21.42 Ben:

Geçen ay toplam internet data kullanım toplamım nedir?Bir de internet için ne kadar TL harcamışım?

21.46 Gencaver:

Slm, Gencaverin mesajını aldı :) Birazdan sana geri dönecek.Gnctrkcll

22.01 Gencaver:

Slm, kusura bakma gencaverin biraz yoğun, ilk fırsatta sana cevap yazacak

2 saate yakın oldu fakat cevap alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fink Ployd -- 1 Mayıs 2012; 23:35:02 >

• deniyelim bakalım
  • quote:

quote:

quote:

Olur mu hiç öyle şey, 7/24 var müşteri hizmetleri.

21.42 Ben:

Geçen ay toplam internet data kullanım toplamım nedir?Bir de internet için ne kadar TL harcamışım?

21.46 Gencaver:

Slm, Gencaverin mesajını aldı :) Birazdan sana geri dönecek.Gnctrkcll

22.01 Gencaver:

Slm, kusura bakma gencaverin biraz yoğun, ilk fırsatta sana cevap yazacak

2 saate yakın oldu fakat cevap alamadım

O mesajları sistem otomatik olarak kendisi gönderiyor

• quote:

O mesajları sistem otomatik olarak kendisi gönderiyor

Biliyorum dostum, ben de o yüzden daha cevap alamadım dedim
  • Evet dün 21.42'de Gencaver'e yazdığım soruya bugün saat 09.36'da cevap geldi.Yani 11 saat 55 dakika sonra.Tüm sorularımı da yanıtlamadı ayrıca

Gelen Cevap:

Selam; Yogunluktan sana gec donebildim :( 5199086 KB kullanım yapmışsın.Ücretlendirmeni buradan görüntüleyemiyoruz.532'yi araman gerekiyor.Hoşçakal
  • quote:

Evet dün 21.42'de Gencaver'e yazdığım soruya bugün saat 09.36'da cevap geldi.Yani 11 saat 55 dakika sonra.Tüm sorularımı da yanıtlamadı ayrıca

Gelen Cevap:

Selam; Yogunluktan sana gec donebildim :( 5199086 KB kullanım yapmışsın.Ücretlendirmeni buradan görüntüleyemiyoruz.532'yi araman gerekiyor.Hoşçakal

Akşamları hizmet vermiyor demek ki, gündüz yazsan o kadar geç cevap gelmez. Gencaver cevap yazmış sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 2 Mayıs 2012; 17:41:20 >

• quote:

quote:

Evet dün 21.42'de Gencaver'e yazdığım soruya bugün saat 09.36'da cevap geldi.Yani 11 saat 55 dakika sonra.Tüm sorularımı da yanıtlamadı ayrıca

Gelen Cevap:

Akşamları hizmet vermiyor demek ki, gündüz yazsan o kadar geç cevap gelmez. Gencaver cevap yazmış sonuçta

Eğer dediğin gibi bir hizmet ise çok boş bir şey ile uğraşmış Turkcell

• Cengaverlere ben de bir soru soyayım dedim..
    Faturalı hat kullanıyorum, kullanmaya başlayalı 12-13 sene oldu ama net tarihi bilmiyorum. Bari bunu öğreneyim dedim.

Ben (09:35): Kullanmakta olduğum hattın ilk açılış (aktivasyon) tarihini öğrenebilir miyim?

Cengaver (09:35): Slm, Gencaverin mesajını aldı :) Birazdan sana geri dönecek.Gnctrkcll

Cengaver (09:45): Slm, kusura bakma gencaverin biraz yoğun, ilk fırsatta sana cevap yazacak

Cengaver (15:00): Slm,Hattına ait kullanım dönemlerini *166*5# ve arama tuşu tuşlaması ile sorgulayabilirsin veya 8091'i arayabilirsin:)Bye:)

İyi hoş tamam ama ben *166*5# yapınca, "Bu servisi sadece ön ödemeli aboneler kullanabilir" diyor. Aynı durum 8091 için de geçerli. Bu cengaver denen akıllı(!) benim faturalı hat kullandığımı mı bilmiyor? Şimdi tekrar sorsam, 5-6 saat (muhtemelen bir gün sonraya kadar) mı bekleyeceğim. Yine absürt bir yanıt için mi beklemiş olacağım. Neyse kalsın, Turkcell cengaverleriyle takılmaya devam etsin. Bir ara müşteri hizmetlerinden öğrenirim.

• Müşteri hizmetlerinin yerini tutmuyor bu servis
  • quote:

Orijinalden alıntı: jordi

Cengaverlere ben de bir soru soyayım dedim..
    Faturalı hat kullanıyorum, kullanmaya başlayalı 12-13 sene oldu ama net tarihi bilmiyorum. Bari bunu öğreneyim dedim.

Ben (09:35): Kullanmakta olduğum hattın ilk açılış (aktivasyon) tarihini öğrenebilir miyim?

Cengaver (09:35): Slm, Gencaverin mesajını aldı :) Birazdan sana geri dönecek.Gnctrkcll

Cengaver (09:45): Slm, kusura bakma gencaverin biraz yoğun, ilk fırsatta sana cevap yazacak

Cengaver (15:00): Slm,Hattına ait kullanım dönemlerini *166*5# ve arama tuşu tuşlaması ile sorgulayabilirsin veya 8091'i arayabilirsin:)Bye:)

İyi hoş tamam ama ben *166*5# yapınca, "Bu servisi sadece ön ödemeli aboneler kullanabilir" diyor. Aynı durum 8091 için de geçerli. Bu cengaver denen akıllı(!) benim faturalı hat kullandığımı mı bilmiyor? Şimdi tekrar sorsam, 5-6 saat (muhtemelen bir gün sonraya kadar) mı bekleyeceğim. Yine absürt bir yanıt için mi beklemiş olacağım. Neyse kalsın, Turkcell cengaverleriyle takılmaya devam etsin. Bir ara müşteri hizmetlerinden öğrenirim.

Censored

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 4 Mayıs 2012; 1:35:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.