Şimdi Ara

Turkcell garip sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hiç tanıdık ta yokki denetecek geçici olarak burdayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen denemek lazım.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı sorun var akşam saatlerinde lifecell paketlerinde hız kısıtlıyor lar gece saatlerinde hızları yükseliyor akşam saatlerinde hızım 3 gece ise 240 larda geziyor

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Bu kısıtlamadan ziyade yoğunluk kaynaklı. Yoğunluktan dolayı hızlar düşerken Lifecell paketleri daha düşük önceliğe sahip olduğundan onların hızları daha fazla etkilenmiş oluyor. Yoksa burada akşam saatlerinde de 150 - 160 alabiliyorum.
  • Açtığım 2 talep de çözüldü olarak gözüküyor. Birkere arandım baz istasyonu kontrol edilecek dediler günler geçti ama hiç bir çözüm yok. Eve her geldiğimde 3g ye sabitlemek zorunda kalıyorum interneti kullanabilmek için. Akşamları haka ciddi kısıtlamaya uğruyorum konum pek farketmiyor aradaki fark çok fazla oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin lifecell kisitlama yapılıyor akşam araçla şehir merkezinde çoğu yeri gezdim hız düşümu yapılıyor, belli saat aralığında, daha sonra yoğun saatler geçti mi bir anda hızları yükseliyor

Senin olay hız kısıtlamayla alakalı değil.

Birazdan Platinum ve Lifecell hatlarımdan test atacağım. O kadar fark olması normal değil.

• Platinum
    Turkcell garip sorun
    Lifecell
    Turkcell garip sorun

Aynı cihaz, aynı konum.

Sırf senin için akşamda test ederim, arada fark var yok değil ama uçurum yok dediğin gibi. Yoğun saatlerde istasyon yetersiz kalıyor demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 27 Temmuz 2019; 15:54:16 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Turkcell garip sorun
    Akşam saatlerinde ki hiz

• Turkcell garip sorun
    Şimdi hız testi 60 çıkıyor

Valla kafayı taktım bende, akşam evdeyken saat 10 civarları bir test yapayım.

Bu kadar düşüş/fark olmaz ya

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Aynı konumda 2 saat arayla
    Turkcell garip sorun Turkcell garip sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Aynı konumda 2 saat arayla
    Hocam birebir aynı sorunu yaşıyoruz. 2 konumda yaşıyordum sorunu. birinde turkcell i sürekli aradım. Saolsunlar artık gündüz ile gece fark etmiyor hız tamamen 1 mbps
    Gündüz 50-60 mbps aldığım yerde artık saat farketmeksizin 4g ile 1 mbps 3g ile 20-30 mbps alıyorum. 3g ye sabitledim artık. TT de 2g bile hiç çekmediği için buna da şükür diyorum .
    Saçmalık da şurada. Akşamları hız düşen yerde 4.5g sabah 200 mbps akşam 5 mbps iken 3g sürekli 30-40 mbps veriyor. 3g hızım düşmüyor ama 4.5g düşüyor saçma bir şekilde. Önümüzdeki ay lifecell olmayan paket alıp deneyeceğim bakalım.

Yükleme hızı aynı ama indirme düşmüş ve ping yükselmiş. Arka arkaya tüm testlerde böyle çıkıyorsa yoğunluk sıkıntı demek ki.
  • Bana verdiği cevaba bak İnternet bağlantı hızınız ortalama hız değerlerinin üzerindedir. Bu hız değerlerini daha yukarıya çıkartabilmek için yatırımlarımız devam ediyor.

• Valla aynı sorun bende de var her ne kadar turkcellli olmasam da yine yazacağım gündüz vakti 20-40 arası alıyorum 8 9 dan itibaren saat aldığım hız max 3 mbps oluyor anlamıyorum akşam kısıtlama yapıyorlar bence. Bu kadar fark olur mu abi

• Turkcell lifecell kullanıyorum gündüz 40 veya 50 mbps veren internet gece 10 mbps'ye düşüyor nedenini anlamadım uzun zamandır yaşadığım bir sorun

• Acaba Superbox ile alakalı olabilir mi? Her geçen gün daha da yaygınlaşıyor.

• İyi ki konuyu açmışım demekki çoğu kişi bukadar büyük kısıtlamaya uğruyor.
    Turkcell ısrarla çözüm bulmuyor. Kaç kez talep açtım çözüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC74C27F3 -- 28 Temmuz 2019; 12:8:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.