Şimdi Ara

Turkcell Fazla Fiyatlı fatura çıkarttı ne yapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet hocam forumda görüyorum ben seni durmadan operatör değişiyorsun yanılmıyorsam Face grublarında da varsın orda da görüyorum seni hep

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • livazzxd kullanıcısına yanıt
    Facebook'ta da mı yakalandık yaa😳

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt
    her yerde varız hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell Fazla Fiyatlı fatura çıkarttı ne yapmalıyım
    Btk şikayetime böyle yanıt vermişler taşıma yapmadan önce baktığımda 156 TL olan cayma bedeli 203 e çıkmış 1 günde bunlar resmen soyguncu

• Ben senelerdir forumda derim bunların sağı solu belli her şeyi yapabilirler diye

Bu konularda yetkin bilgili forum yöneticisi Furi var ona danışın isterseniz .

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

BTK'ya bir başvuru daha yapın taahhütlü sözleşmelerde ilk fatura kesilmeden taahhütten vazgeçilebilir,ilk fatura kesilmeden hat başka operatöre taşınırsa cayma yada taahhüt bozma bedeli yansıtılamaz. Diğer opetatörler bu kritere uyarken Turkcell bunu uygulamayarak ilk fatura kesilmeden taahhütten vazgeçip numaramı başka operatöre taşıdığım için taahhüt bozma bedeli yansıtmıştır.

Turkcell bana BTK şikayetim üzerinden başvuruma verdiği cevapta BTK kriterlerine aykırı olarak taahhüt bozma bedeli yansıttığını belirttirmiştir. Artık bu durumun çözümü operatör ile abone arasında değildir,sorunu BTK çözmek zorundadır. Çünkü çok açıktır ki ilgili GSM Operatör Turkcell, BTK kriterlerine aykırı hareket etmektedir. BTK kriterlerine göre abonenin taahhütün ilk ayında ilk fatura kesim gününden önce cayma hakkı vardır.

Bu şekilde yazarak şikayet sürecine devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Ağustos 2024; 14:24:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şikayete tekrar bu yazdıklarınızı kopyalayıp kırpıp itiraz ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.