< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Fazla Fiyatlı fatura çıkarttı ne yapmalıyım (2. sayfa)
-
-
Facebook'ta da mı yakalandık yaa😳
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her yerde varız hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben senelerdir forumda derim bunların sağı solu belli her şeyi yapabilirler diye
Bu konularda yetkin bilgili forum yöneticisi Furi var ona danışın isterseniz .
-
BTK'ya bir başvuru daha yapın taahhütlü sözleşmelerde ilk fatura kesilmeden taahhütten vazgeçilebilir,ilk fatura kesilmeden hat başka operatöre taşınırsa cayma yada taahhüt bozma bedeli yansıtılamaz. Diğer opetatörler bu kritere uyarken Turkcell bunu uygulamayarak ilk fatura kesilmeden taahhütten vazgeçip numaramı başka operatöre taşıdığım için taahhüt bozma bedeli yansıtmıştır.
Turkcell bana BTK şikayetim üzerinden başvuruma verdiği cevapta BTK kriterlerine aykırı olarak taahhüt bozma bedeli yansıttığını belirttirmiştir. Artık bu durumun çözümü operatör ile abone arasında değildir,sorunu BTK çözmek zorundadır. Çünkü çok açıktır ki ilgili GSM Operatör Turkcell, BTK kriterlerine aykırı hareket etmektedir. BTK kriterlerine göre abonenin taahhütün ilk ayında ilk fatura kesim gününden önce cayma hakkı vardır.
Bu şekilde yazarak şikayet sürecine devam et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 20 Ağustos 2024; 14:24:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şikayete tekrar bu yazdıklarınızı kopyalayıp kırpıp itiraz ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X