Şimdi Ara

Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rezil Telekom'dan caydım ve Turkcell'e geçtim, siz siz olun Türk Telekom Mobil kullanmayın, kullandırtmayın.

Bkz :

Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm) Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm) Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm)

Turkcell faturasızda GNÇ 20 GB 69 TL buldum, ama daha ucuz paket varsa geçeceğim. Eğer yoksa daha ucuzu mecbur bu GNÇ 20 GB 69 TL olan paketi kullanacağım.

Kriterler :

*Max 70 ₺
    *Faturasız
    *En az 15 GB
    *DK ve SMS önemli değildir

Mutlu son : Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 10 Ekim 2021; 13:15:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ekstradan, artık Mobil Operatörler bölümünde hatta DH Forum'da uzun bir süreliğine bulunamayacağım. Yani bu metin için ayrı bir konu açmam da saçma olacağı için buraya yazıyorum. Bunda çeşitli etkenlerle beraber bölümün kalitesinin geçmişe göre düşmesi de mevcut. Eski Mobil Operatörler bölümü havasinda değil artık. Bu nedenle belki birkaç gün daha buralarda takılırım, sonra uzun bir süre yokum artik. Kendinize iyi bakın dostlar. Operatörler hakkındaki çoğu bilgiyi buradan öğrendim, buranın çok emeği oldu bu konuda. Bölümdeki emektarlara ayrı ayrı teşekkürler.
  • Dev 80 + GS + TS + Bursaspor paketi falan yapsanız daha ucuz olmaz mı? İnternet de aylık 15 GB'ı rahat rahat geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikki Sixx kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıt için teşekkürler ve 20-25 GB rahat yapar mı ve totalde ne kadar tutar hepsi aylık?

Bu GS + TS paketleri kaç TL ve kaç hak hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 10 Ekim 2021; 12:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Hocam yanıt için teşekkürler ve 20-25 GB rahat yapar mı ve totalde ne kadar tutar hepsi aylık?

Bu GS + TS paketleri kaç TL ve kaç hak hocam?
    Hocam siz gidin telekom için indirim taktiği verin sonra turkcell geçin oldumu bu şimdi😃😃😃

• alper_love kullanıcısına yanıt

O taktiği bizim gibi garibanlar, rezil bir firmaya fazla para vermesin diye hayrına yapıyoruz Yokizm hocamla hocam.

Taktiğe devam, sadece eşşekten inip ata bindim. Yol aynı yol, durmak yok.

Telekom cidden çekilmiyor be hocam, biraz daha kalsaydım telekomla mücadele vakfı kurucaktım, kanser ediyor insanı.

Sistemleri kötü, altyapıları kötü, fiyatları adamına göre daha neler neler.

• Forumda bir arkadaşın mesajını atıyorum buraya. Ben denemedim fakat arkadaş yazdığına göre bu şekilde farklı destek paketleri alınabiliyor.

Ben 'Dünya Paketi' ve 'Süper Paket' yerine 'Yeşil Beyaz Paket' alırdım. Hem daha ucuz hem de 8 hak veriyor.

Arkadaşın taktiği gibi yaparsanız 1,5 ay için 27 lira verirsiniz ve haftalık 20 maça oynarsınız. 3 gol ortalaması yakalarsanız aylık yaklaşık olarak 6 GB gelir. Yani ayda yaklaşık olarak 24 GB olur. Bunlara ek olarak Galatasaray'ın, Bursaspor'un attığı gollerden ve Trabzonspor dahil hepsinin aldığı galibiyetlerden internet gelir.

Dilerseniz diğer paketleri de alırsınız, haftalık maç sayısı artar.

Turkcell faturasız paket önerisi (Turkcell'e geri döndüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 10 Ekim 2021; 13:7:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

O taktiği bizim gibi garibanlar, rezil bir firmaya fazla para vermesin diye hayrına yapıyoruz Yokizm hocamla hocam.

Taktiğe devam, sadece eşşekten inip ata bindim. Yol aynı yol, durmak yok.

Telekom cidden çekilmiyor be hocam, biraz daha kalsaydım telekomla mücadele vakfı kurucaktım, kanser ediyor insanı.

Sistemleri kötü, altyapıları kötü, fiyatları adamına göre daha neler neler.
    Dün bende selfy geçtim işyerinde hız 4.5g de 0.25-0.30 da turkcellde benim evde çok kötü mobil veri 1mbit ama wifi de evde galiba turkcell yolu göründü faturasıza geçip sonra faturalı akıllı paketkere gececem büyük ihtimal çarşamba veya perşembe günü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dev 80 paketi olmaz hocam, 12 ay kalma zorunluluğu gibi birşey oluyor onda da, sonuçta peşin 299 TL veriyorsunuz.

Ek olarak gollercepte işini bende yaparım orası kolay ama benim aradığım şöyle ucuz aylık bol gb'lı faturasız bir paket.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Akıllı pakete alırmı beni turkcell tekrardan

• 2 gün oldu turkcell den ayrılalı

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Hangi faturasızı seceyim fırsat 1000 var 1gb onu seceyim gidip bayiden alayım simkartları

Turkcell faturasıza numaranızı taşıyın, hat açıldıktan hemen sonra dijital operatöre girip 20 gb 65 tl olan akıllı pakete geçin hocam.

Bayiye gidin hocam ordan taşıyın, paket isterlerse rastgele seçin sonrası akıllı pakete geçersin.

yeşil beyazı faturasızlar alamıyor hocam o yüzden yazmamıştır

• Faturasız şart ise bu paket iyi gibi;

Yanına da bir goller cepte paketi tanımlarsın, şahane olur

• yenilenmeli paketleri bile 28 gün yapmışlar yazık

• İşte bahsettiğim pakette bu hocam, bu hoşuma gitti, ama aynı içeriğe daha ucuzu var mı diye yazmıştım, olmazsa mecbur bu paket.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.