Şimdi Ara

Turkcell faturam kullanmasam da her ay yükseliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Turkcell'in Turbo Eko diye bir kampanyasındayım. Almanya'da yaşıyorum ve bu hattı sadece Türkiye'ye geldiğim zamanlarda ve Banka vb. için açık tutmam gerekiyor.

    Fatura 32TL geliyordu ancak son aylarda yükseldi ve bu ay hiç kullanmadığım hatta 58TL geldi. Turkcell hesabım sitesinde bu şekilde yazıyor: Başlangıç: 25 Haziran, Yenileme/Bitiş: 25 Temmuz 2019

    Turkcell'e online chat ile ulaştım ve sözde bana sunabilecekleri en uygun tarifeyi kullanıyormuşum. Hesabım sitesinde de daha ucuz tarifelere geçmeme müsade etmiyor.

    Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Turk Telekom'a geçmeyi düşündüm ama anladığım kadarıyla operatör değişikliği için Türkiye'de şubeye gitmem gerekiyor.



  • Tarife fiyatlarını 20 - 25 ₺ arası arttırdılar.

    Birde bunun dışında hat sahibinin haberi olmadan 25. yıl kampanyası adı altında ekstra 2GB internet vererek +15 ₺ ekliyorlar sizden habersiz. Ancak Turkcell'i arayıp bir şekilde müşteri temsilcisine ulaşırsanız ve "bu nereden çıktı kardeşim?" derseniz o zaman açıklama yapıyorlar ve istemiyorsanız iptal ediyoruz diyorlar ve tarifenin biteceği tarihe kadar -15 ₺ indirim otomatik olarak tanımlanıyor.

    Düşünün, bunu 1 milyon abone farketmese, takip etmese ve faturalarını ödese 15.000.000 ₺ para elde ederler bir ayda.

    Turkcell'de ne zamanki Süreyya Ciliv istifa edip gitti, yerine Kaan Terzioğlu geldi, her geçen ay daha ticaret odaklı olmaya başladılar. Elbette şirketlerin amacı kâr etmektir şüphesiz ama müşterine haber vermeden "KAMPANYA" adı altında soygun yapmak terbiyesizliktir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.