Şimdi Ara

Turkcell Faturalı Aran Kazan Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Örneğin kayıt olduk 180 dakika arandık 9 lira indirim kazandık.. O ay faturamız çıkmadı.. Hakkımız ölmüyordur sanırım..

Diğer ay da 180 dakika arandık.. Etti 18 lira.. Faturamız çıktı.. 10 lira.. Bizim 8 liralık indirimimiz cepte duruyor olacak mı diğer gelecek faturalar için.. Bu şekilde banka hesabı usulüne göre çalışıyorsa süper..

Orijinalden alıntı: dincerZ

Birkaç soru..

Örneğin kayıt olduk 180 dakika arandık 9 lira indirim kazandık.. O ay faturamız çıkmadı.. Hakkımız ölmüyordur sanırım..

Diğer ay da 180 dakika arandık.. Etti 18 lira.. Faturamız çıktı.. 10 lira.. Bizim 8 liralık indirimimiz cepte duruyor olacak mı diğer gelecek faturalar için.. Bu şekilde banka hesabı usulüne göre çalışıyorsa süper..

sanmıyorum böyle olacağını ama olursa güzel olur bence aylık devretmez fatura çıkmayınca boşa gider

Orijinalden alıntı: dincerZ

Birkaç soru..

Bi faturada en fazla 9tl indirim uygulanıyor anladığım kadarıyla. Yani 1 ay fatura çıkmadı bi dahaki aya kullanma gibi bişey yok sanırım. Genede sormak gerek.
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• Kapsam

Kampanyaya ayın hangi günü katılmış olursanız olun, o ayın tamamında arandığınız dakikalara göre indirim kazanırsınız.

Faturanız kazandığınız indirim tutarından düşükse, aradaki fark bir sonraki faturanıza devreder.

Sabit hatlardan gelen aramalar kampanyaya dahil değildir, sadece diğer mobil operatörlerden arandığınızda indirim kazanabilirsiniz.

Data hatları kampanyadan faydalanamamaktadır.

İptal

Kampanyaya katılım için herhangi bir ücretlendirme yapılmadığı için kampanyanın iptal mekanizması yoktur. Kampanyaya katılmış olduğunuz dönem boyunca arandığınız dakikalara göre otomatik olarak indirim kazanırsınız, aranmadığınız durumda da her zamanki şekilde faturanız çıkmaya devam eder.

Dakika sorgulama

Kaç dakika arandığınız sorgulanamamaktadır. Kazandığınız indirim tutarını o ayı takip eden ilk faturanızda görebilirsiniz, ayrıca SMS ile bilgi olarak da gönderilir.

Numara değişikliği / Devir

Numara değişikliği yapıldığında yeni numara için kampanya devam etmez, tekrar katılmak gerekir. Hat devirlerinde kampanya devam eder.

Turkcell kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Vay be devretme olayı varmış.. İşte bu harika olmuş..

Orijinalden alıntı: Turbo_
    rica ederim cemselpe Daha cezbedici kampanyalar gelecek az kaldı ve tabiki ilk faydalanan forum donanımdaki kardeşlerimiz olacak

Bırak bu ayakları bırak bu ayaklarııııı

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

rica ederim cemselpe Daha cezbedici kampanyalar gelecek az kaldı ve tabiki ilk faydalanan forum donanımdaki kardeşlerimiz olacak

İlk Sana Atıcam Kampanyaları Basri Kardeşim Söz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

İlk Sana Atıcam Kampanyaları Basri Kardeşim Söz

tamam bende ilk sana

• Güzel bir kampanya daha yapmış turkcell
    EĞER ÖYLEYSE EFSANE TARİFEMDEN BROTHER'IM KARLI ÇIKAR.
    ÇÜNKÜ KENDİSİ GNÇ PAKETSİZ CAYMA BEDELLI GNÇ TARİFELI.
  • Tarife degistirilince tekrar kaydolmaya gerek var mi?
  • Arkadaşlar meraba,

ben de şimdi kayıt oldum fakat, benim "seçtiğim bir numara ile bir defaya mahsus 5 tl ödeyip 2 ay boyunca toplamda 5000dakikaya kadar bedava konuşma" kampanyasına kaydım da vardı. şimdi bu kampanyaya kayıt olunca o kampanyam bozulmaz değil mi? yani hala 2 ay boyunca seçtiğim numara ile bedava konuşmam devam ediyordur heralde değil mi?

Orijinalden alıntı: Msel_miS

Arkadaşlar meraba,

ben de şimdi kayıt oldum fakat, benim "seçtiğim bir numara ile bir defaya mahsus 5 tl ödeyip 2 ay boyunca toplamda 5000dakikaya kadar bedava konuşma" kampanyasına kaydım da vardı. şimdi bu kampanyaya kayıt olunca o kampanyam bozulmaz değil mi? yani hala 2 ay boyunca seçtiğim numara ile bedava konuşmam devam ediyordur heralde değil mi?

Binumaram kampanyanızı kullanabiliyosunuz.aran kazan kampanyası tarifenizi veya kullanmış olduğunuz farklı bi kampanyayı etkilemiyor.

Orijinalden alıntı: Msel_miS
    Arkadaşlar meraba,

Bozulacağı yönünde Turkcell.com'da bir ibare yok.

Detaylar:http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/arankazan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.