E sim aldık telefona güzelce kurduk. Telefonda yazılımsal sorun oluştu fabrika ayarına yükledik o zaman ne olacak ? |
Turkcell eSIM 4 Ocak 2021 Tarihinde Mağazalarda (2. sayfa)
-
-
Bayi yollari gozukecek maalesef. Bu yuzden online islemlerden mutlaka eSim profili edinebilmeyi yapmalari lazim. -
e sim turkcell de açıldı . ücretsiz turkcell tim de gectım bugun
-
Sonunda geldi , hayırlı olsun ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E sim açıldı derken neyden bahsediyorsunuz hocam, benim iphone 11’im var e sim ekleme bölümü yok ama, hücresel plan ekle bölümü yok. -
hücresel plan ekle bölümü vardı benım telefonda . xs max
-
23 Haziran 2020’den önce alınan Apple marka eSIM uyumlu cihazlarınızda, eSIM'inizi etkinleştirmek için aşağıdaki adımları izleyin. Bu adımlar aygıtı silmenizi gerektirdiğinden işleme başlamadan önce aygıtınızı yedekleyin.
eSIM'inizi etkinleştirin
1. Öncelikle aygıtınızı yedekleyin.
2. Ayarlar > Genel > Sıfırla'ya dokunun.
3. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.
4. İstenirse parolanızı veya Apple Kimliği parolanızı girin. Ardından, aygıtınızı silmek istediğinizi onaylayın.
5. Silme işlemi tamamlandıktan sonra aygıtınızı ayarlayın. Artık iPhone'unuzda veya iPad'inizde eSIM'i ayarlayabilirsiniz.
-
olması lazım bende çıkıyor, 11, se, xr, 12 yeni ios cihazlar var hep, hücresel de plan ekle olmalı...
-
Yok hocam -
8 Haziran’da almışım, fakat bilgisayarım olmadığı için yedekleme yapamıyorum -
Bu cihazların yurt dışı ürünler dahil esimsizi üretilmedi diye biliyorum, ilk gelen ios sürümleri dahil esim destekleri vardı, kutusunda tek imei mi var çift mi, onu kontrol ettiniz mi? -
Ankara'da bulunan Turkcell Tim'e sordum. Bilgimiz yok dedi. Daha bilgi paylaşılmamış
Hangi şehirden aldınız? Keşke şu e-sim yazısı Tüm Türkiye Turkcell'e iletseler..
-
Kutuda çift imei var, telefonun ayarlar- hakkında kısmında da çift imei var , e devletten sorguladığımda da imei’lerin biri e-sim olarak kayıtlı. -
peki abi hakkında kısmında en altlarda digital sim imei görünüyor mu
-
Evet -
tüm verdiğin bilgiler ışığında telefonunda esim var hocam, zaten dediğim gibi esimsiz modeli-üretimi yok 11lerin, bende ios 13.7 var şuan onda ayarlar, hücresel altında hücresel plan ekle çıkıyor, oradan qr kod ile ekleme yapılıyor, farklı bir sürümdeysen yeri farklı olabilir, aynı sürümdeysen ve çıkmıyorsa apple desteğe istersen ulaş...
-
Bugün Turkcell müşteri hizmetleri aradı.. e-sim fiyatı 31.25 TL herhangi bir Turkcell bayisinden alabilirsiniz dediler.
-
Bayiler eğitim almış ama uygulama eksikliğinden kaynaklı tecrübe eksiği var.Ben 2. hattı almak için internetten numara seçip gittim bayiye ama internetten numara talebi ile gidildiğinde e-sim olmuyormuş,ondan orda yeni numara seçtim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: quikceme sim turkcell de açıldı . ücretsiz turkcell tim de gectım bugun
Hocam nasıl aktif ettiniz? hücresel kısmında gözükmüyor bende o kısım.
-
İstinye Park Turkcell’e gittim, sistemde sorun var henüz aktif olmadı bilgisini verdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X