< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell E Sim... (11. sayfa)
-
-
Konuyu hortlatmış olayım.
E-sim kullananlara sorum var, yeni başlık açmak istemedim.
E-sim'e geçiş yapınca bankalar sorun çıkartıyor mu? Operator değişikliğinde sim değişince bütün bankalara bildirmek gerekmişti, e-sim'de de böyle bir durum var mı?
-
evet gerekiyor. standart sim değiştirme prosedürü.
-
Saçmanın da ötesi :D E-sim'in amacı zaten kolaylık sağlamak olmalıydı yoksa millet ne diye e-sim'e geçsin. Hiçbir farkı yok fizilsel simden hatta dezavantajı daha fazla e-sim'den para alıyorlar her bayi farklı telden çalıyor fiyat konusunda ve telefon değiştirdiğinde aktarma özelliği yok. Resmen e-sim'in gelişmemesi adına her şeyi yapıyorlar
-
E sim iyi hoş fakat bu tek kullanimlik olma olayi kotu. Fiziksel sim karti istersen 100 tane farkli telefona tak kullan. E simde boyle bir imkan yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk Telekom hattımı Turkcell olarak değiştirmek için numaramı taşıdım bugün için 11/02/2024 08:06 tarihinde gerçekleşecektir ifadesiyle mesaj gelince telefonumun esim bölümündeki profili silip Turkcell web sitesindeki esim bilgi kodunu tarattım ama işlem gerçekleşmedi bu konuda iki kurumla da eski adı twitter olan yeni adı x.com olan sosyal medya üzerinden durumu izah etmeme rağmen bana ulaşmak için telefon numarası istiyorlar ben sim kartı tanımlayamadığımı kullanamadığımı belirtiyorum güvenliğim için gerektiğini belirtip yardımcı olmuyorlar ben daha ne yapayım bilmiyorum iletişim tek çare telefon görüşmesi ise ben hattı kullanamadığı belirtiyorum ama nafile çözüm yok yardım yok.
-
selamlar problemi nasıl çözdünüz ? olaylar sonrasında nasıl gelişti ?
-
Türk operatörlerde yok, yoksa normalde var.
Bir telefondan diğerine esim'i kablosuz bir şekilde aktarabiliyorsunuz medeni ülkelerin operatörlerinde.
Zorunda kalmadığınız sürece (telefonunuzda fiziksel sim slotu varsa) Türk operatörden e-sim ALINMAZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikreis -- 22 Mart 2024; 19:3:41 > -
Bugün Turkcell bayisine uğramıştım. E-sim tek kullanımlık değil dedi aktarabildiğini dedi. (ıphone için geçerli olabilir)
-
Bayiye gittim onlar halletti
Mevcutta fiziksel kart kullanırken, Turkcell uygulaması ile Esim’e geçen var mı acaba?
Sim kart değişikliği sekmesi altında Esim seçebiliyoruz.
Tecrübe eden oldu mu acaba?
merhaba, s22 ultra cihaz ile denedim sorunsuz geçiş yaptı. doğrulama yöntemi olarak e devlet üzerinden giriş yaparken e-imza veya bankacılık şifresi ile giriş yapmanızı istiyor sadece. onun dışında 5 dk içinde tamamlandı ve aktif oldu.
-
Çok teşekkür ederim; QR kod veriyor sanırım değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: mkivancmerhaba, s22 ultra cihaz ile denedim sorunsuz geçiş yaptı. doğrulama yöntemi olarak e devlet üzerinden giriş yaparken e-imza veya bankacılık şifresi ile giriş yapmanızı istiyor sadece. onun dışında 5 dk içinde tamamlandı ve aktif oldu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
direkt yüklendi, qr kod vermedi. talimatları uyguladım. sonrasında turkcell uygulamasında qr kod oluştu. sanırım bu kodu kullanarak başka bir telefonaa aktarılıyor e-sim.
-
Tamamdır; çok teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: mkivancdirekt yüklendi, qr kod vermedi. talimatları uyguladım. sonrasında turkcell uygulamasında qr kod oluştu. sanırım bu kodu kullanarak başka bir telefonaa aktarılıyor e-sim.
Plantinum kullanici olmadığımız için 140 tl bayılıyoruz degilmi?
Aynen; Platinum için ücretsiz.quote:
Orijinalden alıntı: watermanPlantinum kullanici olmadığımız için 140 tl bayılıyoruz degilmi?
Bende sorunsuz geçiş yaptım uygulama üzerinden.
Hocam bankalar için simcard değişiklik süreci oluyor mu yine ? E sim için de yeni simcard almış gibi bankalarla uğraşmak zorunda kalıyor muyuz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X