Şimdi Ara

Turkcell'e şikayet e-mail'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Iyi calismalar,
    Ben 0533 860 XX XX nolu aboneniz Kazim AXXXX XXXXX oncelikle hizmetlerinizden dolayi size tesekkur etmek isterim, ozellikle girnedeki Escape isimli plaja koydugunuz ziplangac cok guzel bir hizmet. Fakat gectigimiz hafta sonu arkadaslarimla beraber gittigim Escape isimli plajda ziplangaca binebilmek icin cok uzun siralar bekledik. Farkettimki hep diger operatorun aboneleri zipliyor. Bu konu ile ilgili bir calisma yaparsanizi cok memnun olurum.
    Saygilarimla,
    Kazim AXXXX xxxxx

Turkcell Musteri hizmetleri'nin cevabı
    Sayin Kazim AXXXX XXXXX
    Oncelikle hizmetlerimize gostermis oldugunuz ilgiden dolayi tesekkur ederiz. Girnedeki Escape Beach'e konulmus bulunan TRANBOLIN promasyon amacli bir uygulamadir. Bu TRANBOLIN dolayisiyla Escape Beachin malidir. Biz Turkcell olarak kimin ziplayacagina karisamamaktayiz. Dolayisiyla sizinde diger musteriler gibi siranizi beklemeniz gerekmektedir.

Saygilarimizla

KKTCELL Musteri hizmetleri
    Berna Duman

• Zıplangaç
    ama helal olsun Türkçe bir karşılık kullanmış...turkcell e
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Zıplangaç
    ama helal olsun Türkçe bir karşılık kullanmış...turkcell e

ama o kelimeyi kullanan turkcell değil müşteri
  • eeee adamada onu diyo zaten ii oku sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processe -- 1 Aralık 2005, 22:34:58 >
  • tamam ynlş anlamışım prdn
    hem sen ne karışıyosun ki alla alla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Déstiny -- 1 Aralık 2005, 22:41:39 >
  • fenamı oldu bu kadarmı eleştiriden uzaksınız hayret yani teşekkür edeceği yerde sergilediğin tutuma bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processe -- 1 Aralık 2005, 22:51:02 >
  • "Biz Turkcell olarak kimin zıplayacağına karışamamaktayız..." Buna koptum yaw...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: processe

fenamı oldu bu kadarmı eleştiriden uzaksınız hayret yani teşekkür edeceği yerde sergilediğin tutuma bak

eleştriden uzak değilim de tavrın hoş değil
    neyse kapansın konu ynlş anlamışım,ben o banı turkcell e sandım
    hem zaten ben de bişey demedim sadece o kelimeyi turkcell kullanmamış dedim
  • Turkcell zıplatırken trambolin kullanmıyor zaten.Farklı zıplatma şekilleri var.. (Turkcell ona tarife ismini veriyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.