Şimdi Ara

Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şu anda avea kullanıcısıyım. Telefonumdan (5310) msn'e girerken çok fazla kontör gidiyor (10 dakka durdum 40 kontör gitti). Ama turkcell hattı olanlar böyle bir sorun yaşamıyor. Ve çoğu kişi avea'dan şikayet ediyor. Ben de turkcell'e geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz geçeyimmi turkcell'e turkcell avea'dan daha mı iyi genel bakımdan (ve kampanyalar bakımından)?

• şunu diyim kampanya bakımından avea,telin çekmesi bakımında tcell.ama avea da baya buralarda çekmeyen yerler için baz istasyonu koydu.çekmeme olayını yavaş yavaş düzeltiyolar.ben avea da kalmanı tavsiye ederim
  • Kesinlikle TURKCELL diyorum...!

Bende her ikisi de var, faturalı olarak...
    Ben Türkcellden hem ucuzluk olarak ki kampayaları bir muhteşem, hem de hizmet kalitesi olarak çok memnunum...!
  • geç sen geç
  • TURKCELL forever...
    bence kesinlikle geç turkcelle..hem kampanya bakımından olsun hem şebeke bakımından olsun hem de hizmet bakımından olsun..kampuscell zaten hepsinden çok daha ii...pişman olmazsın
  • Eğer çok yoğun bi sms kullanıcısı değilsen geç derim,avea çekmiyor çoğu yerde,cızırtılı oluyor hep trkcll net sonucta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 20 Haziran 2008; 14:40:03 >
  • turkcell iyidir bir an önce geç derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düşünmek hata tabiki turkcelll
  • Uyumlu ise telefonun, türkcell de msn günde 1 kontor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Uyumlu ise telefonun, türkcell de msn günde 1 kontor.

Telefonum nokia 5310 xpress music. Telefonumda eBuddy msn programı çalışıyor. Acaba turkcell'deki msn de çalışırmı bu telefonda?

Bu arada cevaplar için herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 20 Haziran 2008; 16:52:16 >
  • Listede 5300 var aama senin telde çalışırmı bilemiyorum.

http://www.turkcell.com.tr/c/oth/wlm/?banner=ser_20080319_WindowsLiveMessenger

quote:

Orjinalden alıntı: LastStand

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Uyumlu ise telefonun, türkcell de msn günde 1 kontor.

Telefonum nokia 5310 xpress music. Telefonumda eBuddy msn programı çalışıyor. Acaba turkcell'deki msn de çalışırmı bu telefonda?

Bu arada cevaplar için herkese teşekkürler

• ben ikisinide kullanıyorum

turkceli konuşmak için

avea yı mesajlaşmak için
  • Turkcell le bağlan hayata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.