Şimdi Ara

Turkcell e geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avea tt kamu mega kullanıyorum her ay 700 800 dk artıyor internet 4gb artı çarşamba cumartesi kullanIlan 2 gb var.evdekilerle interneti paylaşıyorum ek paket alınca aylık 10gb buluyor hatta geçiyor bazen. Örneğin bu ay ek 4gb paket aldım faturaya gün bazlı yansıdığı için fazla tutmuyor güncel fatura tutarım 39.34 tl. son iki aydır turk telekom burda toparlandı önceki internet hızı 0.7 ila 1 Mbps idi sadece geceleri biraz hızlanırdı şimdi ise ortalama 1.5 ila 3 Mbps arasında değişiyor. Arada bir 5-6 Mbps oluyor.size komik gelebilir ben bu hızlara alışık değilim. TelefonuM s4 mini yani 4.5g desteği yok. 46 tl taahhüt bozma cezam var. Turkcellin "borcunuzu siliyoruz "kampanyasının kriterleri bana uygun. Yakında digitürk play alıcam. Turkcell konfor süper (5gb)tarifesine geçmeyi düşünüyorum. .turkcell.com. tr üzerinden numarayı taşıyarak 4aylık 2gb toplam 8gb hediye alarak artı 3 defaya mahsus 1 gb yedek internet kullanarak 8gbye tekabül ettirerek tarife geçmeyi düşünüyorum.ilk 3 ay yeni müşteri tekliflerinden faydalanabiliyorum. Ama bi taraftanda turkcellin sona eren yıldız tarifeleri aklıma geliyor mesela yıldız6 tarifesi 750 dk 6gb 38 tl üstelik faturasız. Şimdiki tarifelerle kıyaslandığında turkcell resmen küfür ediyor. .karar veremedim arkadaşlar biraz dahamı beklemeliyim ne dersiniz. ..
     Turkcell e geçmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12-25 yas arasinda birini bul,tc k.no tanimlat 750dk+1000sms+4gb+(4gb gece 00:00-06:00) toplam 8 gb

39 tl

Faturasiz gencturkcell

Kalite farkini hafife alma. Turkcell

• Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell 4.5G den 4G ye düşme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.