Şimdi Ara

Turkcell dışında hangi operatör ü önerirsiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve de şunu da anlamıyorum cevaplayacak varsa sevinirim.

Vodafone yoğunluk olmadığı saatlerde de aynı hızı veriyor nerdeyse sadece 5 mbps felan fark ediyor.

Acaba bunlar bir oyun yapıp, 3G'yi bize 4.5G diye itelemiş olabilirler mi?

Telefonlarada bir yazılım ile LTE ya da 4G yazısı gönderip 3G hızında internet veriyorlar galiba diye düşünürüm..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Gerçek kullanıcılar testi gönderdiği için güvenilir kaynak.

• Suan yogun saatte tt hiz testim evde Turkcell dışında hangi operatör ü önerirsiniz

• Bir Vodafone kullanıcısı olarak 1 haftadır test yapmaya çalışıyorum çıkan sonuçlar budur.

Turkcell dışında hangi operatör ü önerirsiniz

• Yanlis biliyorsan duzeltin vodafone tt ve turkcell gibi gercek baz istasyonuna kadar fiber kullanmiyor radyolink uzerinden hizmet veriyor diye biliyorum bu radyolink sayesinde 4.5g her yerde cekiyor ama hiz olarak vad edilen veremiyor

En çok radyolink sistemi vodafone. Hatta nerdeyse radyolink olmasa vodafone olmazdı o derece.

Gerisi zor yerlerde kullanır radyolinki, onun dışında Turkcell ve TT full fiber neredeyse.

• Turkcell dışında hangi operatör ü önerirsiniz buda benim vodafone hiz yer ankara

Hocam sende kaç hat vardı :)?

• Aynrn bende oyle biliyorum turkcell yakin 4.5g cekim gucu oluyor

• 2 hat var vodafone turk telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 9 Haziran 2021; 22:18:47 >
    Turkcell radyolinki düşmanı bellemiş nerdeyse, hep fiberle besler ve kullanıcısını önemser.

Türk Telekom da aynı fiberle besler ama band cimriliği yapar.

• Turkcell dışında hangi operatör ü önerirsiniz

Anlık testim vodafon

• Turk telekom da baz istasyonu yetersizligi var o tam olsa yeterli hiz veriyor bugun tt ile aldigim en son hiz Turkcell dışında hangi operatör ü önerirsiniz

• RadioLink'siz GSM hizmeti olmaz. Vodafone beceriksiz bir firma olduğundan düzgün bir şekilde besleyemiyor. Beceriksizliğin arkasında fiber yetersizliği yatıyor.

Turkcell ve Türk Telekom, Radiolink işini düzgün şekilde beceriyor. Merkezdeki noktaya fiber koyuyorsa, düzgün bir şekilde konumlandırma yaptıkları için güzel hizmet veriyorlar.

Vodafone ise merkezi noktadaki fibere, 5-6 Radiolink koyarak besliyor. Radiolinkler arasında yoğunluk oluştukça hızlar düşüyor.

Turkcell ve Türk Telekom ise ortalama 1-2 Radiolink ile besliyor baz istasyonunu.

Turkcell, fiberi olmadığı yerlerde Türk Telekom'dan kiralıyordu diye hatirliyorum.

Eğer Turkcell'in kendi fiberi mevcut ise, Prime Time (yoğun saatte) bile hız düşmesi yaşamıyorsunuz. Evime bakan istasyondan tecrübeliyim.

Sis651 hocam daha iyi bilecektir, ben bildiğim kadarı ile yorum yaptım. Zaten forumda sürekli açılan muhabbetler bunlar, ilk defa katıldım bu muhabbete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 9 Haziran 2021; 22:25:1 >

• Ben vodafone yedek hat olarak kullaniyorum

• Tam olarak ayrintili olarak bilmiyorjm elbette bu konuda daha bilgili insanlar vardir ayrintili olarak hic bakmadim vodafone

Vodafone zaten elindeki frekansları çürütene kadar kullanma derdinde.

Fiber desteği olmaması, aldığı frekansların çöp olması vb.

Bunlar Vodafone'u berbat yapan şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 9 Haziran 2021; 22:26:25 >
  • Dunya devi operator kendini kotu duruma dusuruyor suan 3g ve 4.5g evimde tam olarak cekmiyor vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 9 Haziran 2021; 22:27:36 >
  • Kafam çok karıştı, H+ 3G oluyordu dimi?

Nedense ben hiç Vdf de H+ görmedim.
    Turkcell dışında hangi operatör ü önerirsiniz

• Nicktatör amma konuyu karıştırdın yaw özelden tartışşan olmaz mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.