Şimdi Ara

Turkcell den Süper Tarifeler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 25.04.2023 tarihi itibari ile son 90 gün içerisinde yeni bir hat alımı, numara taşıma veya Hazır Kart'tan ödeme tipi değişikliği yaparak Turkcell Faturalı'ya gelen bireysel ses hattı aboneleri Kampanyalar’dan faydalanma taahhüdünde bulunmaları durumunda, başvuruyu takiben 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık sabit ücretinde indirim verilerek paketten faydalanacaklardır.

• Whatsapp uygulamasında geçerli sınırsız internet sesli ve görüntülü görüşmeleri kapsamamaktadır.

• Aboneler bu kampanya ile kontratlarını 12 ay uzattıkları, yeni kontrata geldikleri, kalan ay kadar üst pakete geçiş yaptıkları durumlarda ilk ay kullanabilecekleri 20GB paketi aktiflenir. 

• Aboneler 365 günde en fazla 3 defa ve 2 ayda 1 kere bu faydayı alabilirler. 

• Kontratın ilk ayında geçerli olan 20 GB internet paketi, Turkcell İletişim AŞ tarafından sunulmaktadır ve Turkcell mobil şebekesinde kullanılabilir. Bu aboneler 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık ücretinde gerçekleşecek olası fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir.

• Kampanya bitiminde aboneler paketin o anki taahhütsüz ücreti üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir.

• Kampanyadan 12 aylık taahhüt süresi dolmadan ayrılan aboneler kampanyadan faydalandıkları süre boyunca aldıkları indirimlerin toplamı ya da kalan taahhüt süresi boyunca ödenecek paket ücretleri toplamından hangisi lehlerine ise ona göre erken iptal ücreti ödeyeceklerdir.

• Kampanyaya katılan aboneler için, kampanyadan faydalanılan süre boyunca alınan indirimlerin toplamı hesaplanırken kampanya kapsamında sunulan 20 GB ilk ay faydasının 45 TL bedeli hesaplamaya dahil edilir.

• Bu kampanyaya geçiş yapan abonelerimiz yurtiçi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır.

• Ücretlendirme periyodu konuşma için 6 sn, internet için 1 kb’dir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Turkcell son zamanlar da iki tane başlık altında bir sürü tarife satışa sundu, kısa süreli olmak üzere tabii.

Muhtemelen deprem olayların dan sonra bir sürü müşteri kaybettiği için, yeniden müşteri toplayabilmek için bu fırsat tarifelerini satışa sundu diye düşünüyorum ben arkadaşlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

süper 20 tarifesi iyi duruyor 

• Mantıklı olabilir, uygun fiyata Turkcell kullanmak isteyen dostlarımız bu haftayı kaçırmasınlar derim…

• Hocam merhabalar bu paketlere geçmek için faturalı olan müşterilerin nasıl bir yol izlemesi gerekiyor anlatabilir misin, bir de şuan 15-20 gb civarın paketler arasında fiyat olarak en uygunları bunlar mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3F3F3RH4T 3 kullanıcısına yanıt
    Mevcutta Turkcell faturalı isen git gel ile geçebilirsin, ama 5 gün içinde yetişirmi orası muamma.

Hem bunlar var hocam, hem de Faturasız dan Faturalıya geçiş tarifeleri de fena değil.

Git gelden kastınız farklı bir operatöre gidip sonrasında turkcell faturasıza gelmek ve hat açılınca da uygulama üzerinden tarifeleri seçmek mi hocam?
    5 gün şartı ne için tarife 5 günlüğüne mi koyulmuş sadece :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3F3F3RH4T 3 kullanıcısına yanıt
    Bunlar yeni faturalı müşteri tarifeleri hocam, mevcutta ki tarifeler gibi Turkcell Faturasız’a geçmenize gerek yok, direkt olarak Turkcell’e Faturalı hat talebinde bulunarak başlıktaki tarifeler den birine geçiş yapabilirsiniz, 5 gün olayı ise 5 günde geçen geçer hocam, kısa süreli bir kampanya düzenlenmiş, olay bu yani.

hocam bu e-devletten numara nasıl taşınıyor ki. Kurye ziyareti olmuyor sanırım sim kart işi nasıl oluyor bilginiz war mi

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Sanırım benim eski mesajımı okudunuz. Ben 2020'de ilk hattımı Turkcell ile alırken şöyle yapmıştım:

Tüm işlemleri mobilden başlatmıştım ve kimlik resmimi, hareketli yüz fotoğrafımı vs. yüklemiştim. İşlemler onaylanınca sim kartımı kargoya verdiler. Daha önce evdeki başka bir başarısız işlemden kalma boş sim kart vardı. Sanki sim kartımı teslim almışım gibi o sim kartı sisteme tanımlatmıştım ve yeni hattım hemen aktif olmuştu. Sonra da kargo ile gelen boş sim kartı bir köşede saklamıştım. O günden beri evde bir boş sim kart sirkülasyonu dönüyor.

Şimdi denemedim ama sanırım kurye ile başvurunca abonelik evraklarını e devlet ile onaylıyorsunuz. Kurye de size sim kartınızı teslim ediyor iş bitiyor.

Hocam başka operatörden geçenler için 20 gb ve üstü faturalı en mantıklı tarifeler nelerdir, bende araştırıyorum ama gözden kaçabiliyor bazen. Birde merak ettiğim konu, 30 Nisan'da bitecek süreli fırsatlar için 29 Nisan'da geçiş için başvuru yapsak kabul edilir değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 25 Nisan 2023; 23:19:6 >
  • Faturasız dan Faturalı’ya geçiş tarifeleri mantıklı olabilir hocam Turkcell de.

Yapmanız gereken Turkcell Faturasız’a geçmeniz yeterli, ordan da hat açılınca bahsettiğim tarifelere direkt olarak geçişler mümkün.

O konu da net bir şey söyleyemem hocam, belli olmayabilir, ne evet ne de hayır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tam zamanında geçmişim demek ki. 10GB vergiler dahil 70 TL ödüyorum.

Ustad merhabalar. Ben 5 aydır turktelekom abonesiyim. 6 aylık paket aldıydım. Turk telekom herhangi bir faturali teklif gondermiyor gönderse kabul ederim muhtemelen. Bu durum canımı sıkıyor. Herkese teklif geliyor beni unuttular. Bana tavsiye edebileceğiniz 150k civarı turkcell veya Vodafone faturali tarife var mı. Yoksa bekleyim mi ne dersiniz?

• muslumcu54 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam.

Bence önce Türk Telekom’u arayın, bana özel faturalı teklifiniz var mı diye sorun, olmazsa size de tavsiye önerebiliriz diğer operatörler den hocam.

İstediğiniz içerik nedir peki, eğer başka operatöre geçme durumun da kalırsanız.

Ustad oncelikle ilginiz alakaniz icin size can-i gonulden tesekkur ediyorum. Burada hizir gibi herkese yetisip tavsiyelerde bulunuyorsunuz. Sagolun varolun. Ev ve işlerinde internet olduğu için aylık 15gb yeter ustad bana. Bittiğinde duran internet olursa süper olur. Ben turktelekomu 2 kez aradım ama size sunabilecegimiz bir teklif bulunmuyor diyorlar. Standart tarifeleri söylüyorlar ama onlarda inanılmaz pahalı. Bittiğinde duran 3 gb li tarifeyi bana 111 liraya kitlemeyi teklif ediyor mesela telekom. Böyle tekliflerle geliyorlar

• muslumcu54 kullanıcısına yanıt
    Böyle mesajları gördükçe ben mutlu oluyorum, asıl ben size teşekkür ederim, bana bu mutluluğu yaşattığınız için

Turkcell de bunları önerebilirim size hocam;

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/hazir-karttan-faturaliya-gecis/faturali-hat

Veyahutta şuan başlıktaki tarifelere de göz atabilirsiniz, bu ayın 30’una kadar süreniz var geçişler için.

• 20+10 gibi ayrımı internet mi daha iyi yoksa tam veren internet mi daha iyi? Sosyal media uygulamalarını apk olarak kullanıyorum. Tavsiyeniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam şu an vodafone da redli 25 ultra kullanıyorum ekstra da her ay 5 gb hediyem var 30 gb yani 118 tl ödüyorum nerdeyse tüm uygulamalar sınırsız ama çekim kalitesinden memnun olduğum söylenemez turkcell geçsem mi geçmesem mi kararsız kaldım kullanımlarımın çoğu hatta hepsi nerdeyse sosyal medya.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.