Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
242.072
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vodafone kullanıyorum ve taahhütümün son ayındayım. Son ay taahhüt cayma bedeli ödenmiyormuş diye bir şey duydum doğru mudur? Cayma bedeli ödememek için ne yapmak gerekir bilgili arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim Turkcelle geçmeyi düşünüyordum bu kampanyayı kaçırmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

verilen 1000 dk Bip üzerinden her yöne mi yoksa normal telefondan her yöne mi?
    Konunun ilk mesajındaki tarife linkine tıklayıp detayları okusanız cevabınızı bulacaksınız ama ne gerek var ki yaz buraya biri okusun cevaplasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadima -- 26 Haziran 2019; 20:2:57 >
  • babyfaced07 kullanıcısına yanıt
    Cayma bedeli soyle hesaplanir. Bugune kadar aldigin indirimler toplami ve kalan tarife ucretleri toplamindan hangisi daha azda onu odersin. Yani tarifenin son ayinda ise tarife ücretinden daha fazla cayma bedeli odemezsin merak etme. En fazla tarife ücretini oder çıkarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim hocam. Peki bunun için vodafone ile herhangi bir iletişim kurmama gerek var mı yoksa Turkcell mağazasına direk gidip numara taşıma işlemini başlatayım mı? Bunun hakkında bir bilginiz var mı işlemden öncesi ve sonrası için??

• babyfaced07 kullanıcısına yanıt
    Vodafone dan teyit alin yine. Sonrasinda bisey yapmaniza gerek yok diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacaktı. Eşim türk telekomdan, lifecell fırsat extra (10 gb 54 tl) paketine dün başvurdu. bugün sabah mesaj geldi, yarın sabah türkcele geçeceksiniz diye. Aradık iptal edemiyorlar, bayi de iptal etmedi, mesaj geldi diye. Şimdi sorum şu: Eşim ilk günlerde veya ilk ay sonunda fırsat extra tarifesinden sıcak günler tarifesine geçiş yapabilir mi?
  • Tarife değişikliği yapılabilmesi için 1 fatura dönemini tamamlamak zorundasınız. E bu süreç tamamlanana kadar da sarı günler çoktan kaldırılmış olur.

• O zaman bir haberi de ben vereyim, müşteri hizmetleri son tarih 31 Ağustos demişti. Bir ay sonra aynı fiyattan kesin geçerim yani öyle mi sıcak günlere?

• Eğer son tarih o ise hertürlü geçilebilir ama bu ay sonu bitiyor dendi sanki.

• ben de bugün çağrı merkeziyle görüştüm son tarih 31 Ağustos dediler. Ben yine de bugün başvurdum. Geçen sefer kaçırdım diye üzülmüştüm
  • Arkadaşlar müşteri hizmetlerinden kesin teyit aldım 31.Ağustos.2019 a kadar uzatılmış 59 TL lik tarife.100 tl cayma bedeli olmasa anında geçerdim ama bu kadar cayma bedeli veremem.Maalesef bir çözümüde yok bu durumun.

• Geçilir sardı :) yarın geciyorum

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı fiyata kesin geçebilir miyiz? Emin misiniz, bayi olmaz dedi sanki.

• 90 gün boyunca Turkcell'de yeni müşterisin, geçebilirsin.

Geçen dönemden de örnekleri var zaten hocam. İçin rahat olsun.

• Demek nirmal müşteriye yok .3 ay sonra taahhüt bitiyor o zaman ben görecem türkcell i tutsun bakalım tutabiliyirsa

• Vodafone Redli 15 tarifesini 48 liraya kullanıyorum. Taahhütüm bitmek üzere eğer güzel bir teklif gelmezse bende bu tarifeye geçeceğim.

Lifecell ile her şey için istediğin kadar internet!

BiP’ten BiP’e istediğin kadar ara, mesajlaş, paylaş
    TV+’ta geçerli 5 GB internet ile canlı TV kanalları ve sınırlı sayıda seç izle film katalogu seninle
    Fizy’de geçerli 5 GB internet ile istediğiniz kadar müzik
    Lifebox'a özel 5 GB internet ile istediğiniz kadar depolayın
    Dergilik’te geçerli 1 GB internet ile istediğin kadar dergi ve gazete
    Facebook ve Twitter’da geçerli 2 GB internet ile istediğin kadar sosyal medya

Bunların hepsi her ay tekrarlanıyor mu?

Birde bu tarifenin Vodafone Red gibi ayrıcalıklı kampanyaları, avantajları var mı?
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Pil tasarruf modu, senkronizasyon kısıtlaması gibi görünüyor. Telefon ayarlarına bakmanızı öneririm.
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Her ay tekrarlanıyor.
    Avantajları o saydıkları işte. Ücretsiz olarak başka yok.
    Ücretli olarak. Lifecell hadi paketleri var.
    Hadi günlük paketi 25tl günlük 50gb İnternet.
    Hadi 3luk var. 10tl 3saatlik sınırsız İnternet. 1terabayt indirme.
    Hadi paylaş 25tl 10gb sosyal medyada geçerli aylık.
    Hadi izle 25tl 10gb Youtube izlesene blutv aylık.
    Hadi dinle 25tl 10gb Spotify Apple music fizy aylık.

Bu şekil ek paketler alabiliyorsun.

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Peki ben yeni geçtim Türk Telekoma. Şimdi yeniden türkcele gelsem faydalanabiliyormuyum?
  • ...::: ÇARŞI :::... . kullanıcısına yanıt
    Geçtiğimiz Cuma günü ben Türk Telekoma geçtim bugün tekrardan Turkcell'e geçiş yaptım bir sorun yaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.