Şimdi Ara

Turkcell'den Avea'ya geçmeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 senedir Turkcell kullanıyorum.Ama çok memnun olduğum söylenemez.10.000 sms 10 TL sadece Turkcell'den Turkcell'e.100 mb internet paketide pahalı.Avea'nın 19 TL'lik Genç Paketi'ne aklım takıldı.1 GB internet,500 dk,1000 sms çok iyi gözüküyor ama arkadaşlarımın neredeyse hepsi Turkcell kullanıyorSizce 2. bir telefon alıp Avea mı kullanmsam yoksa numarayı mı taşısam Avea'ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

7-8 senedir Turkcell kullanıyorum.Ama çok memnun olduğum söylenemez.10.000 sms 10 TL sadece Turkcell'den Turkcell'e.100 mb internet paketide pahalı.Avea'nın 19 TL'lik Genç Paketi'ne aklım takıldı.1 GB internet,500 dk,1000 sms çok iyi gözüküyor ama arkadaşlarımın neredeyse hepsi Turkcell kullanıyorSizce 2. bir telefon alıp Avea mı kullanmsam yoksa numarayı mı taşısam Avea'ya?

yaştan kurtarıyorsan hiç durma arkadaşım,böyle bir tarife hiçbiryerde bulamazsın..hem arkadaşlarında geçsin bu tarifeye,nihayetinde turkcell nüfusuna almıyo kimseyi

• İki telefon taşımaktansa, sadece aveaya taşı, kullan derim...

Nedenlerine gelince:

19TL'ye alacağın paket neredeyse tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Oldu ki 1000 sms yetmezse, dakikalarla idare edersin diye düşünüyorum...

Ama ben ayda 10.000sms'in 8.000'ini kullanıyorum diyorsan, kal turkcell'de, iki telefon taşımak dert (bence) yok birinden arkadaş çağrı atar, sen o numarayı öteki telefondan çevirirsin, bu da benim numaram açıklamaları filan... gereksiz bence

Tabii son inisiyatif kullanıcınınnn...
  • Avea'nın çekimde pek fark yok, tarife de süper ötesi ama çevrende herkes turkcell ise geçmek pek avantajlı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 3 Aralık 2011; 21:40:42 >
  • Şirket hatlarını avea ya taşıdı. Konuşurken aniden kapanabiliyor, sinayl gidip geliyor, acayip yani... Hiç tavsiye edemiyorum, gerçekten berbat hatta felaket. Vodafone'a falan geçin; ama avea asla!
  • Birde unuttum söylemeyi iPhone 4,4s falan varsa MicroSim bulana kadar kafayı kırabilirsiniz.
  • denemeden bilmezsin geç dene beğenmezsen geri dön
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya birde karşı tarafları düşünüyorum ben.Beni herkes Turkcell'i olarak biliyor bazıları nar kampanyasından yararlanıp beni arıyor bayada konuşuyoruz.Şimdi Avea'ya geçip karşıdakinin TL'lerinin suyunu çekmesini istememBaşta bir uyarı sesi varmış ama pek kaale alacaklarını sanmıyorum.
    Turkcell'de mesak hakkı güzel ama yanında hiç mi değilse 100 mb internet paketi verse çok güzel olacakta.Yok işte lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Birde unuttum söylemeyi iPhone 4,4s falan varsa MicroSim bulana kadar kafayı kırabilirsiniz.

Walla ben persembe gectim 64kb verdik 4S de bunu dene sorun olursa 128 alirsin bulmazsan normal 128 kb simi kestirisin dedi ama aklma yatmadi koskoca Aveanin 128kb micro sim i olamazmi???
  • Hocam hepsi cahil bunların.

Ben gittim en lüks semtlerden birindeki Avea'ya. Kadın bana kesin öyle kullanın dedi, ama ben orjinal istiyorum dedim. Neyse ellerinde kart var ama bir türlü tanımlayamadılar, kısacası beceremediler. Sonra kesin o zaman madem siz dedim biz kesmeyiz, yanda Turkcell, Vodafone var onlar keser dedi. Neyse gittik Turkcelle , onlarda demezmi kesilmiş kart 4s lerde sorun çıkarır orjinal kullanmanız lazım diye.

Sonra gittim Avea'ya bana bayilerinizin numarasını verin arayayım madem bulayım kartı diye. Bizde numara yok dedi

Çözüm üretme 0, beceri 0, hemde en lüks alışveriş semtlerinden birinde.

Neyse google'dan buldum numaraları da bir yerde kart buldum o da 64 lük çıktı, şimdi onda ara sıra kesilmeler var. 128 lik kartı unutun yani, hiç geçmeyin daha iyi.

• Allahim boyle seymi olur yapmayin:( ee ne olucak simdi biz bulamicakmiyiz 128kb simkart???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Allahim boyle seymi olur yapmayin:( ee ne olucak simdi biz bulamicakmiyiz 128kb simkart???

kartı kestir kullan 3 arkadaş var bildiğim kesilmiş kart kullanıyor sorun yok tabi bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benonur2000 -- 5 Aralık 2011; 1:36:58 >
  • arkadaşım eğer istanbulda isen ve binalar arasında isen avea sakın düşünme. babamın hattı avea ve evde cam kenarında çekiyor. birde tuvalette:)
    turkcellden aveaya geçmeyi ferrarimi satıp yerine at arabası alayım mı? diye sormaya benzer. sen bilirsin.

eğer evin ve isyerin konya kayseri gibi duzluk bir alanda ise al avea keyfine bak. aveayı kayseride öğrenci iken aria zamanında kullandım ve superdi. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genç tarifeye geç günlük 167 limitli her yöne 5bin sms+ 100 mb 12tl
  • 25 yaş üstüde bu tarifeyi bi şekilde kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

arkadaşım eğer istanbulda isen ve binalar arasında isen avea sakın düşünme. babamın hattı avea ve evde cam kenarında çekiyor. birde tuvalette:)
    turkcellden aveaya geçmeyi ferrarimi satıp yerine at arabası alayım mı? diye sormaya benzer. sen bilirsin.

eğer evin ve isyerin konya kayseri gibi duzluk bir alanda ise al avea keyfine bak. aveayı kayseride öğrenci iken aria zamanında kullandım ve superdi. ;)

İstanbul'da oturuyorum.Binalar baya bi var.Ama kuzenim alacakmış Avea.Memlekette (Sivas) okuyor orası düzlük olduğu için sürsün keyfini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.