Şimdi Ara

Turkcell'Den Avea'ya DAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell, Avea'yı Dava Etti 02 Nisan 2009 17:22 Avea'nın geçtiğimiz günlerdeki açıklamaları sonrası harekete geçen Turkcell, İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'nde dava açtığını duyurdu.

    Avea yöneticilerinin gerçeğe aykırı ve şirketimizi suçlar mahiyetteki açıklamaları nedeniyle İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'nde dava açan Turkcell'in konuyla ilgili yaptığı duyuru şu şekilde;

    Kamuoyuna daha önce de duyurulduğu üzere, şirketimiz Avea’nın talepleriyle ilgili olarak yükümlülüklerini yerine getirdiği halde, Avea’nın, kendi abonelerinin yaşadığı iletişim sıkıntısının sebebi olarak şirketimizi hedef göstermeye ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeyi amaçlayan asılsız beyanlarına devam etmesi üzerine, şirketimiz kurumsal kimliğine verilen zararın tazmini amacıyla bu dava açılmıştır.

    Kamuoyunun bilgisine sunarız.

    Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.







  • Boşver bırak garibanı be.
  • avea şunu niye açıkyüreklilikle söyleyemiyor anlamadım:
    "biz türk insanının ortalama görüşme süresini hesaplayarak "SINIR" sız tarife çıkardık ama turkcell "600 dK ARAN , 500 KONTÖR KAZAN" kampanyası çkardığı için bizim hesaplar ve altyapı gücümüz ters köşe oldu"
    BUnu demek çok mu zor
    türkcellin yaptığının etik olduğunu iddia etmiyorum
  • avea da yapsın 600 dk aran 500 kntr al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türkcell mi telsim mi avea mi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.