Şimdi Ara

Türkcell'de Mini Powerbank 39.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasaya göre gayet uygun ve çok kullanışlı görünüyor.

• Marka menşei neresi güven vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101'de gosmart 4000ma 5v 1A 24TL ve ya 10000ma cift cikisli 5v 2A 44TL

• amazon
    Dexim Sy15 Led Ekranlı Hızlı 10.000 mAh Powerbank, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B084YX685H/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_jsSfFb992KGQ7

10000mah 47.90

amazon
    Dexim 5.000 mAh Powerbank, Mavi (DAKSP0011-BL)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07JN54WV8/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_HrSfFbRTV5YCE

5000mah 26.90

Yeni üyeliğe kargo bedava.

• Amazonda dexim 10000 mah 40 lira verilmez buna bu para.
  • Telefonlara verilen paralar az değil. Kaliteli powerbank kullanın arkadaşlar. Başka da diyeceğim yok.

Gelgelelim kendi anamıza babamıza anlatmıyoruz.

XX firmasının eşantiyon diye verdiği ne halt olduğu belli olmayan aletleri kullanıyorlar.
  • 1. Arac cakmakliginda telf. Sarj etmeyin (kendinden usb li arabalarda degil cakmak yoluyla usb girisliye döndürulenlerden diyorum)
    2. Sarj adaptörünu kaliteli alin
    3. Sarj kablosuda kensinlikle en kaliteli olmasa bile kalitesiz asla olmasin

Powerbank alacaklarda bu zamandan sonra 10.000 mah den asagi almasin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardack

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ulan , adam araç çakmak sarj aleti diye usb yi takar telefonu nu sarj eder. 1. Akım vs gibi kontrol ettikten sonra akim koruyucu cakmak usb li aletler fakat yinede risk taşıyor saglikli degil. 2.si telefonun volt akim vs seylerini kurcalayan arastiran adam zaten ne yapacagi bilir 3.su ne olursa olsun Powerbank la sarjini doldurur 4. En fazla yapilacak önlem illaki aractan sarja ihtiyaca duyuyorsa Powerbank i aractan doldurur doldurdugu Powerbank i telefonuna baglar. Zamaninda basima geldide yazıyorum Sıfır gibi telefon arac cakmakliginda sarj ettigimden bataryasi gitti az dayanmaya basladi ve simdi bataryalar icinde aninda degistirilebilir degil daha cok ugrastiriyor 10 yil once telefoncuya verdim degistirdi bataryasini telefonun içi bir açıldıktan sonra isinmaya vs basladi yani yeni gibi telefon çöp oldu.
    Birde bu tipler çıktı birsey biliyormus gibi cevap yazıyor. Aklı yok fikri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 21 Temmuz 2020; 16:36:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vip Üye

1. Arac cakmakliginda telf. Sarj etmeyin (kendinden usb li arabalarda degil cakmak yoluyla usb girisliye döndürulenlerden diyorum)
    2. Sarj adaptörünu kaliteli alin
    3. Sarj kablosuda kensinlikle en kaliteli olmasa bile kalitesiz asla olmasin

Powerbank alacaklarda bu zamandan sonra 10.000 mah den asagi almasin
    Ben 1 yılı geçti hb’dan anker araç şarj aleti aldım (hatta forumdan da baya alanlar olmuştu) onu kullanıyorum ve canavar gibi. Bataryamın ömürü hala aynı. Şarj ederken hiç ısınma falan yapmıyor gayet stabil şarj ediyor. Ben bu söylediğinize kısmen katılmıyorum. Belki dandik dönüştürücüler dediğimiz gibi bataryanın içinden geçiyodur ama anker zaten konuşmaya gerek yok kendini ispatlamış. Herhangi bir sıkıntı yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: muslumcu54

Ben 1 yılı geçti hb’dan anker araç şarj aleti aldım (hatta forumdan da baya alanlar olmuştu) onu kullanıyorum ve canavar gibi. Bataryamın ömürü hala aynı. Şarj ederken hiç ısınma falan yapmıyor gayet stabil şarj ediyor. Ben bu söylediğinize kısmen katılmıyorum. Belki dandik dönüştürücüler dediğimiz gibi bataryanın içinden geçiyodur ama anker zaten konuşmaya gerek yok kendini ispatlamış. Herhangi bir sıkıntı yok yani

Alıntıları Göster
    Ustteki mesajlarimda var, akim koruyuculu cakmakliklarda var fakat ne olursa olursun prizden veya kaliteli Powerbank tan sarj ettigi gibi bataryayı koruyamıyor. Bu arada 1 yil kullanilan batarya prizden sarj edilse dahi %20/25 arasi ömrü gider. Sizinkine birsey olmamasi ilginç o zaman sık kullanimla alakali bir durum. İste calisip konusma arada. Youtube vs kullaniliyorsa pek birsey olmaz fakat benim. Dedigim gunde en az 2 kez Sarja takilirsa haddi hesabi olan batarya ömrü bitiyor her türlü bitiyor bitmemesi imkansiz zaten oyle bir batarya yapabilseler de satışa sunmazlar
    Ekleme: sen pil durumum iyi dedikten sonra merak ettim ben telf tam sarji bitmeden de hızlı sarj olarak Powerbank ve prizden de gunde 3 defa sarj ediyorum merak ettim pil durumuma baktim (iyi) yaziyor fakat hikaye. Hizli sarj normal sarj doldurmaya göre bataryayı yiprattigi gibi daha da cabuk kullanirken bitiyor ve fark edilecek sekilde oluyor. 2 yili gecmistir bu sekilde yoğun kullaniyorum halen batarya ya iyi yazıyor. Artık guncelleme ile bile bataryanin ömrünü bitirmek için yeni guncelleme cikartip kullanim suresini kisaltiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 22 Temmuz 2020; 6:31:6 >

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    çoğu çakmak sarzları dandik oluyor adam bunu uzunca yazmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.