Şimdi Ara

Turkcell'de Kontrat Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar abonelik yaşı 180 günden az olan aboneler için "Abonelik yaşı 180 günden küçük olan müşterilerimiz, sadece kredi kartından ödeme taahhüdü ile Kontratlı iphone 3G Paket Kampanyası'na katılabilirler." şeklinde bir ibare var.

Bu cümleden ne anlaşılıyor sizce?

Örnek veriyorum, 16Gb almak istiyorum, küçük paket ile. Bunun fiyatı aylık 71 ytl. Bu 71 ytl'yi her ay kredi kartımdan mı çekecekler otomatik ödeme talimatı ile yoksa 18*71 ytl 'nin tamamını mı çekmek istiyorlar kredi kartımdan?

Abonelik yaşı 180 günden az ve kontratlı olarak almış olan var mı aranızda?

• sormuş olduğun olayı 3 bayiye sordum bende sadece bir tanesi tam olarak yardımcı oldu. her ay otomatik ödeme talimatı verir gibi kartımızdan çekilecek dedi.
    turkcell müşteri hizmetlerine mail attım saçma sapan bi cevap gönderdi konuyla alkası olmayan.
  • evet bende turkcell extradan öğrendim her ay otomatik ödeme talimatı tarzı olucak ama sadece bonus card ve hsbc card türleri desteklenio daha bende world var...başka kartlarda 1-2 hafta içinde desteklenecekmiş ,ya pazartesi teyzemin bonus card ınla alıcam yada 1-2 hafta kadar bekliyecem artık..
  • olur ya alirsin sonra faturani odemezsin diye,
    kredi kartindan odeme talimati aliyorlar, faturani kredi kartindan tahsil ediyorlar..
  • Ya kredi kartımdan ödeme talimatı veririm o problem degilde adamlar 18*71'lik kısmı çekmek istiyorlar kredi kartımdan. iletişim merkezindekiler ve müşteri hizmetleri hep öyle diyor. anlamış değilim bu olayın özünü
  • tahmin yurutuyorum:
    kredi kartindan o miktari bloke edecek olabilirler,
    yani limitin 2000 ise atiyorum 700'e dusecek, ama 1300 borc gelmeyecek, her ay faturan kadar borc gelecek..
    araba kiralarkende ayni uygulama vardir, limit bloke edilir.
  • bende aynı problemı yasıyorum benım kartımda okadar lımıt yok ama kredı kartından talımat verebılırım ama ıste bu sorunu kımse net bılmıyoru aslında musterı hızmetlerını arayıp karsına cıkan kısıye benı teknık bırıme baglayın demeyıp teknık bırımden ogrenmek lazım eher ben ogrenırsem yazarım cvp ları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar limitim olsa zaten 1400 liraya direk alırdım. Sıkıntı orda işte.
  • sımdı aradım musterı hızmetlerını 15 dk bekledım nerdeyse ve sonuc sıfır bır kız cıktı karsıma dedım bu kredı kartı tehattutu neyse ıste yazamadım nasıl oluyor kredı kartından otamatık odeme mı verıyoruz yoksa tutar derek kartımdanmı cekılıyor dedım kandı ıkı saat arastırda oda bılmıyor yanı beyfendı drek kartınızdan cekılıyor fılan dedı bende sınırlendım kapadım bu nasıl bırsey ya net bır cvp alıcak bır yer yok yazıklar olsun valla hıc bırseyı bılmıyen elamanlarını egıtmeyen bır turkcell yazık

• o 444 0 532'dekilerin dünyadan haberi yok abi. yarın shaddy benim için kanyonu arayıp soracak öğrenecek bakalım.
  • 71 ytl NEREDE kdv + öiv 90 küsür ediyor!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cvZip

Örnek veriyorum, 16Gb almak istiyorum, küçük paket ile. Bunun fiyatı aylık 71 ytl. Bu 71 ytl'yi her ay kredi kartımdan mı çekecekler otomatik ödeme talimatı ile yoksa 18*71 ytl 'nin tamamını mı çekmek istiyorlar kredi kartımdan?

Sorunun cevabı olabilir. @invaze nin cevabı

http://forum.donanimhaber.com/m_23342915/mpage_91/key_/tm.htm#26751664
  • Bana bütün meblayı kredi kartından cekeceğiz siz bankaya ödeyeceksiniz dediler tabiki vazgeçtim...
  • ekspers limit diye birşey duydunuzmu?
  • Benim anladığım, aboneliğin yeni ise kredi kartına taksit yapıyorlar. Eski ise faturana yansıyor taksitler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cvZip

Ya kredi kartımdan ödeme talimatı veririm o problem degilde adamlar 18*71'lik kısmı çekmek istiyorlar kredi kartımdan. iletişim merkezindekiler ve müşteri hizmetleri hep öyle diyor. anlamış değilim bu olayın özünü

Arkadasim isin ozu su ,

Ya faturali hattin yoktur ,yeni almissindir,
    Dogal olarak 6 aydan yenidir,
    Yada faturali hattin vardir gec odemen vardir,

Turkcell seninle bu sebeplerden dolayi faturana yansiyacak sekilde kontrat yapmiyor.Cunku yeni bir abone oldugun veya olacagin icin,soru isaretisin onun gozunde.
    Fakat sende buna ragmen kontratli almak istedigin icin ve senide kacirmak istemedigi icin,boyle sacma sapan bir imkan sunuyor sana.
    Cunku kendini garanti altina almak istiyor.

imkanin olsada baska birinin limiti yuksek bir kartiyla sakin alayim deme.

Bu resmen milleti yolunacak tavuk gibi gormektir.

Kontrat vermiyorsan,yapmiyorsan yapma.Bu operatorun en dogal hakkidir
    Fakat kalkipta benim tarifelerimle alirsan Kredi kartina 18 ay ,garanti para istemek neyin nesi oluyor.

Zaten keyfinden simkilitsiz iphone u bosuna 5 takside satmiyorlar.

Pesin veya 5 taksitle almak istemeyenleri,alamayanlari resmen kendi tarifelerine zorluyorlar.

• Şöyle bir mail geldi,

quote:

Sayın ...........,

Abonelik yaşı 180 günden küçük olan müşterilerimiz, sadece kredi kartından ödeme taahhüdü ile Kontratlı iphone 3G Paket Kampanyası'na katılabilirler.

Bonus, Shop&Miles, American Express, Denizbank Bonus, TEB Bonus , Şekerbank Bonus ve HSBC Advantage, Halkbank Advantage, Tekstilbank Advantage kredi kartları geçerlidir.

Konuyla ilgili bilgilendirmeyehttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/iphone3G/iPhonepaketleri linkinde yer verilmektedir.

Saygılarımızla,
    TURKCELL Iletisim Hizmetleri A.S.

"sadece kredi kartından ödeme taahhüdü ile Kontratlı iphone 3G Paket Kampanyası'na katılabilirler" ne demek anlamış değilim halen. sözleşmedeki aylık ödemenin her ay kredi kartımdan çekilmesi ise bu güzel, ama o miktarın tamamının çekilip, 18 aya bölünmesi iyi değil hem mantıklıda değil ki, zaten 2100 küsür ytl yapıyor bu. böyle bir imkanım olsa zaten 1400 ytlye gider 5 taksitle alırdım. ne müşteri hizmetleri ne ekstralar ne de iletişim merkezleri bu sorunun cevabını veremiyor. tam bi rezalet. bu sözleşme/kontrat kim tarafından hazırlandıysa onu bulup işin özünü ondan öğrenmek gerekiyor sanırım e bu da imkansız. olayın özü ortaya çıkana kadar 6 ay geçer zaten bende 6 ay sonra alırım heralde.

• Yahu acaba başka bankalara da gelicekmidir bu kredi kartı ile alma olayı ? Çünkü bizde world card var ama world card la alamıyoruz sözleşmeli :( şuan geçerli olan kartlara yenileri eklenicekmidir ne dersiniz?
  • cvZip eğer izmir de isen forum bornova daki turkcelle git. bana orda aylık olarak çekileceği söylendi. 280 ytl yi bulamadığım için alamadım henüz ama bayramdan sonra alıcam. alınca kesin bilgi veririm.
  • Ya arkadaşlar kimse yok mu aranızda kontratlı alan 180 günden az olupda?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.