Bildirim
TURKCELL'de çalışıyorum sorularınızı alıyım???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lumia 920 ne zaman geliyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle Turkcell tam bi kazık, VODAFONE candır can can..
Lumia geldi ancak henüz satış fiyatı belli değil -
7 yıldır kesintisiz turkcell liyim, 2 yıldır platinum um, ondan önce 2 yıl gold dum, 12 ay taahhüt verdim 120 küsürlerden 97 ye indi tarifem GOLD PLUS KMP, taahhütün bitmesine 1 2 ay kaldı. atar yapsam turkcell den çıkacağım öbür operatörler şöyle ucuz uygun vs desem indirim yaparlarmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pj_romeo -- 16 Kasım 2012; 22:17:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: pj_romeo
7 yıldır kesintisiz turkcell liyim, 2 yıldır platinum um, ondan önce 2 yıl gold dum, 12 ay taahhüt verdim 120 küsürlerden 97 ye indi tarifem GOLD PLUS KMP, taahhütün bitmesine 1 2 ay kaldı. atar yapsam turkcell den çıkacağım öbür operatörler şöyle ucuz uygun vs desem indirim yaparlarmı?
Turkcell'in altından girip üstünden çıkmışsın, adamları istediğin operatöre geçmekle tehdit et hiç farketmez geçmişi olan müşterilere saygıları yok. Afedersin kimi bulurlarsa takıyolar kancayı. Sanada bi güzellik yapmazlar, kurallar neyse o. İstisna göstermiyolar yani istersen Turkcell'in ilk müşterisi ol farketmiyo -
böyle terbiyesiz bir firmada nasıl çalışabiliyorsun. -
Turkcell adı altındaki TİM de değil X bir şirketin Turkcell'den aldığı telif hakkıyla açtığı TİM de çalışıyorum. -
Böyle rezil bir firmada çalışmaktan utandığın oldumu hiç ? -
iphone 5 ne zaman gelecek ve fiyatları ne olur bellimi. -
Orada grup mu takılıyonuz.
Çalışma şartların ve maaşın nasıl ? Ben de çalışmayı düşünüyorum ama emin değilim. -
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
iphone 5 ne zaman gelecek ve fiyatları ne olur bellimi.
Aralık ortası gibi gelicek fiyat olarak Turkcell fiyatı 3000-3500 civarı -
quote:
Orijinalden alıntı: beyazçikolata
quote:
Aralık ortası gibi gelicek fiyat olarak Turkcell fiyatı 3000-3500 civarı
fiyatta ne yaptın usta sen hepsiburada gibi firmalar bile anca o fiyattan satıyor yok artık. Sen eminmisin bu fiyattan satılcağına. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoodGateWay
Çalışma şartların ve maaşın nasıl ? Ben de çalışmayı düşünüyorum ama emin değilim.
Her firmaya göre değişiyo, ben gireli 2 hafta oldu asgari ücret+sodexo+sgk anlaştım ama firmadan firmaya değişir bu -
iPhone 4S'ler ne zaman indirime girecek -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: beyazçikolata
quote:
Aralık ortası gibi gelicek fiyat olarak Turkcell fiyatı 3000-3500 civarı
fiyatta ne yaptın usta sen hepsiburada gibi firmalar bile anca o fiyattan satıyor yok artık. Sen eminmisin bu fiyattan satılcağına.
Fiyat konusunda ciddiyim, nakit fiyat olarak 2999 dan gelir, faturaya taksitlendirme yapıldığında bu fiyat 3500 e kadar çıkar -
Superonline internetle ilgileniyor musun? Öyleyse neden faturayı sadece akbank alıyor ve işlem ücreti vermek zorunda kalıyoruz? -
ben zamanında Full paket e taahüt vermiştim 12 aylık. 6 ay falan kullandım fakat yurtdışında okumaya başladığım için kullanmıyorum hattımı. İptal etmek istersem ne kadar öderim ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Armelin
iPhone 4S'ler ne zaman indirime girecek
İphone 5 çıkmasıyla birlikte sanırım
Benzer içerikler
- evde fare var ne yapmalıyım
- saç beyazlatma
- elektrikli bisiklet mi scooter mı
- theraflu forte yorumlar
- whatsapp son görülme 1 kişiye özel kapatma
- ets2 türkiye haritası
- huawei boykot mu
- google çizim yap
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X