Şimdi Ara

Turkcell'de bitmiş arkadaş. (Yalın ADSL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldır aboneyim ve hiçbir zaman fatura ödemeyi geciktirmedim. 1 yıllık aboneliğim kaldı. Son 1.5 ay içerisinde sürekli internet kesiliyor ve sürekli hızı düşüyor. Normalde ay başında (AKK geçmeden önce) geçen yıl rahatlık ile 10-11 mbit/s alıyordum. Bu 2-3 ay içinde de azaldı hız genel anlamda. Ve yukarda yazdığım gibi 1.5 aydır da en berbatı. Bu arada bu sürede ( 1.5 aylık süre ) en az 9-10 defa müşteri hizmetlerini aradım sorun var diye. Hemen her seferinde " Sayın müşterimiz 24 ile 48 saat içerisinde yetkili servis elemanı gönderilip internetinize bakılacaktır." diyorlar. Artık sıkıcı olmaya başladı falan dedim son 2-3 aramada. En son aradığımda da yine sorun olduğunu sürekli bağlantı kopuyor, hız sorunu var dediğimde de yine l*net olasıcalar aynı müdahaleyi yaptılar. Bu süre içinde her müşteri temsilcisinin dediği yetkili elemanın hiçbiri eve gelmedi ve bu sürede sürekli evdeydim. Sadece internetiniz düzeldi diye mesaj geliyor. Düzelme de arada sırada akk sonrası 5 mbit/s olması gereken internet 3.5 falan oluyor. O düzeltilmiş haliymiş. (16 mbit/s kullanıyorum).

    Bu konuda ne yapablirim l*anet müşteri temsilcilerini aramaktan başka? ADSL olduğu için ttnet bakıyormuş hatlara. Ben de diyorum ki bu beni bağlamaz. İnternet için faturayı size ödüyorum. Çözümü sizin bulmanız gerekiyor yoksa cayma bedeli olmadan sözleşmeyi feshedin diyorum.
    Gerçekten can sıkmaya başladı durum. Cayma bedeli ödemeden iptal edebilir miyiz? İptal etmek istemezdim ama çok sık sorun oluyor ve hiçbir kimse de gelmiyor eve. Arama-konuşma kayıtları da var telefonda.







  • Benimde bazen çok yavaşlıyor. 1 ay kaldı taahhüte...
    Gideceğim yer belli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Requizm

    Benimde bazen çok yavaşlıyor. 1 ay kaldı taahhüte...
    Gideceğim yer belli

    Neresi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Türk teleko... Şaka şaka. Turknet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Requizm

    Türk teleko... Şaka şaka. Turknet

    Nabsnbenzbe 😂😂😂😂 adamsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.