Şimdi Ara

Turkcell’de açık var, aman Turkcell duymasın :) (Yurt Dışı için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Theologist

iOS 12.1.3 kullanıyorum o özellik de açık olduğu halde olmuyor denedim. Sizde oluyorsa ne güzel, herkesin telefonunda o servis çalışmayabiliyor maalesef.

Telefona da gerek olmuyor bu arada tabletten aramaları yapıyorum bazen, ihtiyaç olduğunda da bilgisayardan telefonları arıyorum Bip ile.

Alıntıları Göster
    ayarlar hücresel wifi ile arama açık mı peki sizin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

ayarlar hücresel wifi ile arama açık mı peki sizin ?

Alıntıları Göster
    Evet açık ama herhangi bir şekilde arama yapılamıyor. Lütfen WiFi açın diyor WiFi bağlı olduğu halde, iki farklı telefonda da aynı sorun ikisi de iPhone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 6 Şubat 2019; 14:46:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Evet açık ama herhangi bir şekilde arama yapılamıyor. Lütfen WiFi açın diyor WiFi bağlı olduğu halde, iki farklı telefonda da aynı sorun ikisi de iPhone.

Alıntıları Göster
    yurdışına çıkarsam denerim bende :=)
  • Polonya'da bazı AVM'lerde Bip engelliydi yalnız. Ya da sadece belli uygulamalara izin vermiş olabilirler. Kullanamamıştım oralarda ama geneli itibarıyla güzel hizmet. Ayrıca İnternet kullanımı yaparken arama yaptığınızda 3G'ye düşen bir telefondaysanız, Bip aramalarını 4G'den düşmeden yaptığınızdan sıkıntı olmuyor.

Ben de sandım yine sınırsız İnternet açığı var. :D
  • quote:

iOS 12.1.3 kullanıyorum o özellik de açık olduğu halde olmuyor denedim. Sizde oluyorsa ne güzel, herkesin telefonunda o servis çalışmayabiliyor maalesef.

Telefona da gerek olmuyor bu arada tabletten aramaları yapıyorum bazen, ihtiyaç olduğunda da bilgisayardan telefonları arıyorum Bip ile.

Alıntıları Göster
    şimdi denedim uçak moduna aldım wifiyi açtım hemen turkcell wifi oldu bende sorun görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.