Şimdi Ara

TURKCELL DANIŞTAYDA DAVA AÇTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Orjinalden alıntı: satcell

bu numara taşıma işlemi aslında Turkcell in işine yarayacak abone gidecek ama hiç olmazsa kullanılmış iptal edilmiş hatları azalır,piyasada çogunlukla hep kullanılmış iptal edilmiş hatları var,0532 ve 0535 marka değil marka olsaydı iptal edilmezdi hep iptal edilmiş 0532 ve 0535 hatları var piyasada

532 marka olmasa, bu topicde bu konuyu tartışmaya gerek olur muydu ki? Diğer operatörler ısrarla niye istiyorlar numara değişimini sanki?

Gerçi numara taşınması olayı gerçekleşirse, 532 'li bir Vodafone-Telsim ya da 535 'li bir Avea çok kıro kaçar. O şekilde kullanan kişi için kişiliksiz ve özenti imajı oluşur kafalarda.

NUMARA TAŞIMA İLE MÜŞTERİ KRAL OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 10 Nisan 2007; 12:12:10 >

• Turkcellin hesabı tutmadı.Numara taşınabilirliği ile yeni aboneler kazanacağını anlayan Turkcell baktı bu uygulamadan zararlı çıkacağını anladı ve böyle bir yola başvurdu.
  • 532 nin marka olmasını sağlayan Türkcell dir ve kullanım hakııda türkcell e aittir evet 532 bir markadır ve paylaşılamaz bence o numaraya diğer operatörlerin kendi markaları gibi sahip çıkmayacağından eminim
    hemde oldukça eminim bir çok konuda yanılmayan ben yine yanılmayacağım giden geri gelecektir!!!
  • marka olan turkcell,avea ve vodafonedur....532 ile 533 ün hiçbir farkı yok benim gözümde...siz 532 li arkadaslarınıza vay be 532 li numarası var deyip iç mi geçiriyorsunuz allah aşkına? sanki aynı uygulama tüm dünyada yok mu?tüketicinin yararına olan herseyin yanındayım ama şu an turkcellin yapmaya çalıştığı tekelleşme isteğinden başka bişey değil...dün destekliyoruz dediği bir uygulamaya karşı bugun iptali için dava açmak ne kadar profosyenel bir davranış?
  • 3g'ye kavuşamayacağızmı yaaa
  • sirf turkcell e killik olsun diye degistirecem operatoru. aslinda tcell in paket olaylari avatajli ama yine de degistirecem. numara tasima cikacagini anlayinca apar topar indirdiler fiyatlari. ama olsun, az mi somurduler. gelsin numara tasima bi gun bile durmayacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Orjinalden alıntı: satcell

bu numara taşıma işlemi aslında Turkcell in işine yarayacak abone gidecek ama hiç olmazsa kullanılmış iptal edilmiş hatları azalır,piyasada çogunlukla hep kullanılmış iptal edilmiş hatları var,0532 ve 0535 marka değil marka olsaydı iptal edilmezdi hep iptal edilmiş 0532 ve 0535 hatları var piyasada

532 marka olmasa, bu topicde bu konuyu tartışmaya gerek olur muydu ki? Diğer operatörler ısrarla niye istiyorlar numara değişimini sanki?

Gerçi numara taşınması olayı gerçekleşirse, 532 'li bir Vodafone-Telsim ya da 535 'li bir Avea çok kıro kaçar. O şekilde kullanan kişi için kişiliksiz ve özenti imajı oluşur kafalarda.

bence kıro bir imaj oluşmaz...daha ziyade, 532'li bir vodafone ya da 535'li bir avea gördüğümde aklıma gelen ilk şey: "vah zavallı ...demek bu da bir zamanlar turkcell'den çok çekmiş...ancak şimdi acıları son bulmuş"olur herhalde..

diğer operatörler numara değişimini 532 ya da 535 'ler marka olduğu için değil,yaptıkları bir sürü kampanya ve tarifelere rağmen sırf arkadaşlarına ve iş çevresine dağıttkları numaralrı hep turkcell olduğu için bir türlü numaralarından vazgeçemeyen(özellikle de iş çevresi için..) kullanıcıları kapmak için istiyorlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Kanunen hakkı varki eğer kabul etmezse 3G ye giremez deniliyor..

Ancak 3G nin bir şartıda şu anki mevcut şirketlerin 3.ünde lisansının aynı anda verilmesi gerekiyor..Biri bile alamasa diğerlerine verilmyor

doğru ama diğer operatörler için turkcell mecbur 3g yi kabul edecek buda numara taşıma olayını kabul etmiş demek olacak benim 532 li vodafone hattım olacak demek
  • Turkcell in paçası tutuştu diyelim. Turkcell yıllardır emdiği kanımızın hesabını verecek sonunda.

Ben 532 li Vodafone numarasının kıroca duracağına inanmıyorum. Niye kıro dursun ki. Çok saygın bir hukuk bürosunda stajer olarak çalıştım ve adamların numaraymış zartmış zurtmuş hiç dikkat etmediklerini ayrıca gördüm. Hatta ellerinde eski takoz telefonlardan vardı.
    Bence numaraya dikkat etmek ııy bilmemle kullanıyor demek şekilciliktir. Numaram için beni ciddiye almayacak adam zaten benle muhattap olmasın arkadaş. Bana ben olmadığım kürküm için değer verecek insan aman aman uzak dursun hatta bana selam bile vermesin.
  • turkcell'e ölüüüm:P bende sırf kıllık olsun diye vodafone geçirecem hattımı, bu kadar yıldır kazıkladığı yeter
  • ee arkadslar son durum nedir?
  • selam
    ben ispanyada bulundum uzun zaman.Bu ulkede tum operatorlerde portability yani numarani baska operatore tasima hakkin var.
    Ve burada bazi kisilerin yazdigi gibi su numara degerli bu numara degersiz diye bir gerikalmislik belirtisii olan bir dusunce yok.

Operatorunten memnun kalmadinmi gecersin obur operatore.Bukadar basit.

532 nolar degerliymis ..hikaye...isteyene uygun fiyata 532 nolar kaktirilir
  • arkadaşlar doğru söylüyor gerçekten turkcellin paçası tutuştu resmen u dönüşü yapmışlar bence sorun tamamiyle güvensizlik turkcellin kendine güvenmemesi
  • KENDİ ABONELERİ HARİÇ, HERKESE KAZIKLI GÖRÜŞME SAĞLAYAN REZİL TURKCELL'İN PAÇALARI TUTUŞTU...

Bu bir firma politikası OLAMAZ. Kendi abonelerine 4 dk dayat, turkcell aveayı arasın 10 kontor/dk. YEMEZLER.

Böyle patlar işte.. Baktı herkes numara değiştirebilecek, ZORLA ELİNDE TUTTUĞU ABONELERİ kaybedeceğini anlayan muhterem turkcell politika değiştirmeye başladı.

Sıkıyosa ol bakalım avea vodafone gibi uygun tarifelerle.

bak avea ne demiş? Diğer operatörlere de dk'sı 3 kontor (kontor miktarından emin değilim ama 10 değil!!!!)

Noldu turkcell? Tabiri caizse içinde patladı.

Politika aynen şu: elimizdeki aboneler çok. birbirleriyle ucuz konuşsun dışarıyı pahalıya arasın.. (ucuz dediğide 4 kontor) Malum kimse hat no değiştirme zahmetine katlanmıyo ya? nası olsa turkcell'den kopamaz ya? geçir kazığı abonelere..

Dahası; turkcell abonesi hiç kimse vodafone ve avea'yı arayama TAHAMÜL EDEMİYO. niye? 10 KONTOR GİDİYO DAKİKADA...

İşte böyle ağlar zırlarsınız sayın genel müdür. şimdi çevirin kazı da yanmasın.....

• Turkcell kullandığım halde bu girişiminden dolayı Turkcell e
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.