Ek paket almak imkansız benim tarifem 50tl zaten 1gb'a neden 30tl vereyim değiştiriyorum en kısa zamanda geçecek olan varsada geçmesin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdnanBey -- 9 Nisan 2021; 13:35:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell bu ne allah aşkına
-
-
goller cepte paketi al. 9 tlye. gözünü kapatıp sallasan bundan daha fazla mb kazanırsın. türkcelde kalmayı düşünüyorsan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxpeace -- 9 Nisan 2021; 1:0:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galaksinin en kazık operatörü 😀
Adınızı ve numaranızı gizleyin isterseniz
Teşekkürler
hocam öncelikle profil fotografınız cok manıdar
daha sonra 1 gb a 30 tl vermektense 9 tl den
sampıyon pakett
bordo paket
gazıantep fk paketı alırsın
toplamda 4 hafta boyunca 18 haftalık hak alıp en az 3 gollu mac secersın
haftalık 5400 mb
4 haftalık 21.600 mb internet kazanırsın
ayrıca da trabzonspor galatasaray gazıantep fk nın aldıgı her galıbıyette gunluk 1 gb ını attıgı her golde 200 mb ını alırsın
-
Aynen öyle
-
Bu dediğiniz paketler nerede? Gollercepte'te göremedim.
Haftalık 18 hak için hangi paketi almak lazım?
-
Ben haftalık 9 liraya 18 hak alabiliyoruz sanmıştım.. yine de iyi gibi. İnternet su gibi gidiyor bu aralar.
Sen işini bilmiyorsan biz nabalim... Geç başka operatöre yolun açık olsun
Ben iddia oynamak istemiyorum ki doğru düzgün paket almak istiyorum
bende bazen ınternetsızlıkten cıldırıyorum hocam delı gıbı hayvanca iliklerıme kadar internet kullanmak istıyorum
gollercepte yetiyor acıkcası.
istemem dıyorsan dıger operatorlere bakman ıyı olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: EdnanBeyBen iddia oynamak istemiyorum ki doğru düzgün paket almak istiyorum
ne yaptın hocam ya görende kumarhanede rulet oynuyoruz zannedecek. altı üstü gollü maçları tahmin edip mb kazanıyoruz.
Turkcell'e kazık diyoruz ama böyle küçük paketlerle dünyanın internetini veriyor aslında. Biraz takip etmek yeterli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen. insanlar uğraşmak istemiyor ona saygı duyarız. ama biraz takip edersen neredeyse bedavaya türkcelden geçinirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X